- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.341
üstelik bu hafta (22-23. haftalar) bebekler çok büyümezmiş kalp ile ilgili birşey gelişiyormuş çünkü..belki az da hareket ediyorlardır bu haftalar
tüm enerji oraya gidermiş..gebelik.org da yazıyordu yanlış hatırlamıyosam:44:
Canim dun doguma hazirlik kursuna gittim ben acibademde, 24 haftalik hamile bir kiz da orada doktora benzer birsey sordu. Gayet normalmis, hareketlerini bebek buyudukce net hissedebiliyormusuz, su an sen hepsini hissetmesen de o hareket ediyormus. Boyle bir sorun 30 lu haftalarda olursa panikleyebilirsin, su anda rahatina bak, kafana takma
Kurs 4 gun devam ediyor, ben persembeye kadar her aksam ordayim. Detaylarini daha sonra anlaticam.
canım ne güzel bebeğini görmüşsün ya ben nerde saçma sapan rüya var onu görürüm bu gece hatta üniversitede öğrencilik yıllarım ders geç kalıyorum korkuyorum falan üzerinde 4 sene geçti nasıl bir bilinçaltıma yerleşmişse artık
bir tekme yersin panık falan kalmaz ortadahaftasonu bende hissetmedim dün ve buğün eski formumuzdayız,
=) bazen bende sacma ruyalar goruyorum ama çoğunluk kızımı artık iice merak ettıgımdenmı bılmıorum çok takıorum
benim de sürekli aklımda ama randevumuza çook var (8mart) o yüzden takmamaya çalışıyorum
tavsiyem inşirah suresini okuyun.. ferahlık veriyor
herkese günaydın. nasılsınız bugün? benim çok işim var hemen çalışmaya başlamam lazım. size iyi sohbetler. arada bende size katılırım.
25+... lerde olan 2 kişi vardı ama isim hiç hatırlamıyorum
hayırlara vesile olsun canım rüyan. üzülme ama hamilelerde endişelerine bağlı olarak bu tarz rüyalar hatta doğuma yakın doğum rüyaları daha çok görülüyormuş..günaydın kızlarrrr ağlayarak uyandım minik kızım gırdı ruyama dogmuş optum kokladım herşekılde sevdım gıydırdım çok tatlıydı
allahım en son kayboluyodu bıanda delıye dondum aglaya aglaya kalktım hala kokusu burnumda
tatlım, arkadaşlar da söylkemiş sen de biliyorsun zaten. enerji verici şeyleri dene, mesela bizimki fındık, fıstık, badem delisiGunaydin anneler
Nasilsiniz?
Ya ben panik oldum.Pazar gununden beri bebisi hissetmiyorum? Simdi daha erken biliyorum normalde 24.haftadan sonra hergun hissetme oluyor.
Ama kafama takildi:18: Stress yaptim,canim skldi diye bana tripmi atiyor diye sacma sacma dusunuyorum simdide..Geceleri uyanirdim tekmesinden ama kac gundur rahat uyuyorum.Gece wc e kalkma geregi bile duymuyorum.Hatta gun icinde azaldi..
kurs notlarını heyecanla bekliyoruz canımmmmm....Canim dun doguma hazirlik kursuna gittim ben acibademde, 24 haftalik hamile bir kiz da orada doktora benzer birsey sordu. Gayet normalmis, hareketlerini bebek buyudukce net hissedebiliyormusuz, su an sen hepsini hissetmesen de o hareket ediyormus. Boyle bir sorun 30 lu haftalarda olursa panikleyebilirsin, su anda rahatina bak, kafana takma
Kurs 4 gun devam ediyor, ben persembeye kadar her aksam ordayim. Detaylarini daha sonra anlaticam.
günaydın canım, kolay gelsin ama kendini de çok yorma tamam mı?herkese günaydın. nasılsınız bugün? benim çok işim var hemen çalışmaya başlamam lazım. size iyi sohbetler. arada bende size katılırım.
tatlım, arkadaşlar da söylkemiş sen de biliyorsun zaten. enerji verici şeyleri dene, mesela bizimki fındık, fıstık, badem delisidaha ağzıma atar atmaz maymun gb içeride ne hareketler yapıyo, ne taklalar atıyo.. bi arkadaş da portakal kivi vs demiş. bi de ayaktayken hissetmemek çok normal.. kafana takma e mi )
sizinkiler de pek accayip miş kuzum. bi de iki taneler. Allah yardımcın olsun ne diyeyim :)) umarım uslu olurlar. halamın 3 doğum sonucu ortaya çıkan 5 çocuğu var hem de 3 senededünya rekoruna aday ama uyku problemi çıktı 3 sene uyumayınca... ikizler onu bayağı bir yordu.. şimdi çok rahat, paşa paşa hepsi birden büyüdü, anne her işe yetmeyince hepsi de sorumluluk sahibi birer çocuk oldular.. seninkiler seni yormadan büyüsün ama inş..
inceliyorum ben siteyi. teşekkürlerArkadaslar benim disarda isim var kurs notlarini aktaramiyorum ama dunku semineri veren sahane bir docent vardi, herkes bayildi adama, onun bir internet sitesi var. Ayrıntılı Detaylı Ultrason sıkca sorulan sorular bolumunde akliniza gelebilecek hersey var. Bir bakin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?