2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bende buna benzer birsey okudum az once.O yuzden panik biraz gecti

Icimi ferahlattin Ne guzel hazirlik kursuna gitmen.Ayrintilari dort gozle bekliyorum.Neler yaptin neler ogrendin

Cidden 1 tekme ile kendimize getiriyor bizi afacanlar

=) bazen bende sacma ruyalar goruyorum ama çoğunluk kızımı artık iice merak ettıgımdenmı bılmıorum çok takıorum

benim de sürekli aklımda ama randevumuza çook var (8mart) o yüzden takmamaya çalışıyorum
tavsiyem inşirah suresini okuyun.. ferahlık veriyor

benim de sürekli aklımda ama randevumuza çook var (8mart) o yüzden takmamaya çalışıyorum
tavsiyem inşirah suresini okuyun.. ferahlık veriyor

senle aynı zamanlar demekkı kontrol tarıhımız bol bol dua okuyorum bıde aklınızda bulunsun elınızı karnınıza koyup besmele cekın ve sureklı ya mucib diyin

herkese günaydın. nasılsınız bugün? benim çok işim var hemen çalışmaya başlamam lazım. size iyi sohbetler. arada bende size katılırım.

25+... lerde olan 2 kişi vardı ama isim hiç hatırlamıyorum

biri benim sanırım 25+2

kızlar geçmişi okudum geldim pijamalar geceliklerden konuşulmuş buarada geçen bizde annemle mağazaları dolaştık loğusa takımı dersek fiyatı şişiriyorlar aynı geline takım alınırken şişirdikleri gb diğer türlü fiyatlar uygundu

zeynepcim biraz panik olmuşsun bu haftalarda bi arkadaşımda hissetmiyorum diye panik halinde acile gitti suyu az içtiğini söylemişler suyu ve meyveyi arttırmasını istemişler özellikle portakal kivi şuan hissediyor bi sende dene içini ferah tut canım

kahvaltımızıda yaptık izmirde hava çok güzel kızlar biz oğluşumla yürüyüşe gidiyoruz gelince görüşmek üzere hoşçakalıııınnnnn

ya aralık-ocak annelerini okuyunca süt olayı çok korkutuyo beni
o kadar kişi 1 bebeğe yetiremezken ben 2 bebeğe nasıl yetirecem:26:

herkese bizden sevgi dolu günaydınlaaaarrrr....
hayırlara vesile olsun canım rüyan. üzülme ama hamilelerde endişelerine bağlı olarak bu tarz rüyalar hatta doğuma yakın doğum rüyaları daha çok görülüyormuş..

tatlım, arkadaşlar da söylkemiş sen de biliyorsun zaten. enerji verici şeyleri dene, mesela bizimki fındık, fıstık, badem delisi daha ağzıma atar atmaz maymun gb içeride ne hareketler yapıyo, ne taklalar atıyo.. bi arkadaş da portakal kivi vs demiş. bi de ayaktayken hissetmemek çok normal.. kafana takma e mi )

kurs notlarını heyecanla bekliyoruz canımmmmm....

herkese günaydın. nasılsınız bugün? benim çok işim var hemen çalışmaya başlamam lazım. size iyi sohbetler. arada bende size katılırım.
günaydın canım, kolay gelsin ama kendini de çok yorma tamam mı?

sana da günaydın canım
bizimkiler de mideme ne inse tepiniyolar obur olcaklar kesin .. tatlı tuzlu meyve farketmiyo

bir gariplik de herkes sırt üstü yatınca hareket ediyomu diyo ama bizimkiler ben yatarken hareket etmiyorlar
ne zaman bir işe koyulsam o zaman başlıyolar hareketlenmeye
doğduklarında da böyle yapacaklarsa işimiz var

sizinkiler de pek accayip miş kuzum. bi de iki taneler. Allah yardımcın olsun ne diyeyim :)) umarım uslu olurlar. halamın 3 doğum sonucu ortaya çıkan 5 çocuğu var hem de 3 senede dünya rekoruna aday ama uyku problemi çıktı 3 sene uyumayınca... ikizler onu bayağı bir yordu.. şimdi çok rahat, paşa paşa hepsi birden büyüdü, anne her işe yetmeyince hepsi de sorumluluk sahibi birer çocuk oldular.. seninkiler seni yormadan büyüsün ama inş..

3 senede 3 doğum
maşallah diyorum 2 kez ikiz vakası oldu o zaman
bizim de olur mu ki acep..2 doğumla 4 bebiş

inşallah kuzum hepimizin minikleri akıllı uslu bebişler olsun

inceliyorum ben siteyi. teşekkürler

Son düzenleme:
bizde oğluşumla toplantıdaydık pek bir acıktık : )))
öğle yemeği saati geldi gidip mamalarımızı yiyelim ki paşacım daha fazla kızmasın
afiyet şeker olsun sizeeeede : ))

kızlarrr
ilk defa hem kaburgama hem de karnımın altına aynı anda tekme yedim
çok değişik oldu

kalbim acayip çarpıyo şuan

kızlarrr gecen haftadan berı solıcem kalıo baska konuya gecııo bnm bu 6. ayıma kadar bulanmıyan mıdem bır haftadır yemek yesemde yemesemde bulanıo çok kotu yanıo ekşio aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızımla alakalı galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…