2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlarrrr ağlayarak uyandım minik kızım gırdı ruyama dogmuş optum kokladım herşekılde sevdım gıydırdım çok tatlıydı
allahım en son kayboluyodu bıanda delıye dondum aglaya aglaya kalktım hala kokusu burnumda

olipssss elbette yok
ağızdan alınan bişey ya yemek borusuna ya soluk borusuna gider
soluk borusuna gitseydi Allah korusun belki de yazamıyor olurdun o zaman yemek borusuna gittiği kesin
üstelik yemek borusu da soluk borusunun arkasında yani daha sırt tarafta

Son düzenleme:

:)ayy sağ ol ne bileyim öyle kötü oldum ki anlatamam,içimi korku sardı..şimdi gittikçe iyi olduğumu görünce saçma geldi bana da

günaydııınnnn
bişey olmaz
sadece gideceği yere biraz hızlı gitmiş okadar :)
ama doğru yere gitmiş ki yazabiliyorsun
geçmiş olsuunnnnn

hayırlara çıksın rüyan :)
ne güzel işte bebişini görmüşsün
daha gelmesine vakit var o yüzden kayboldu o
geldiği zaman annişini bırakır mı sanıyorsun : ))

günaydııınnnn
bişey olmaz
sadece gideceği yere biraz hızlı gitmiş okadar :)
ama doğru yere gitmiş ki yazabiliyorsun
geçmiş olsuunnnnn

sağ ol canım,öyle değişik bir psikoloji idi ki sanki öyylece duruyordu bir yerde,psikolojik olarak hissediyor gibiydim,korktu.şimdi de utandım bakbana da saçma geldi

Gunaydin anneler
Nasilsiniz?
Ya ben panik oldum.Pazar gununden beri bebisi hissetmiyorum? Simdi daha erken biliyorum normalde 24.haftadan sonra hergun hissetme oluyor.
Ama kafama takildi:18: Stress yaptim,canim skldi diye bana tripmi atiyor diye sacma sacma dusunuyorum simdide..Geceleri uyanirdim tekmesinden ama kac gundur rahat uyuyorum.Gece wc e kalkma geregi bile duymuyorum.Hatta gun icinde azaldi..

sağ ol canım,öyle değişik bir psikoloji idi ki sanki öyylece duruyordu bir yerde,psikolojik olarak hissediyor gibiydim,korktu.şimdi de utandım bakbana da saçma geldi

: ))
hap içemeyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum ben
şimdi mecburen o kocaman eleviti nasıl içtiğimi görenler yöntemlerime hayran kalıyor
yani ben her içişimde o senin az önce yaşadığını yaşıyorum

bugün de topiğin kızları panik vaziyette kalkmış
kendin diyosun zeynepcim 24. haftadan sonra hergün hissedilir diye
ama kalp atışı dinleyebileceğin bir yer varsa git dinle.. mutlu anne-mutlu bebek
endişeli anne- endişeli bebek

tatlım bağlı bulunduğunuz sağlık ocağında aile hekimliğinde kalp atışlarını dinleyebiliyormusunuz?
hemen git rahatlat kendini ve bebişini : ))
stres bize çoookk uzak olmalı di mi ?

Panik anneleriz
Kendimi ikna ediyorum cok normal diye.Zaten durmadan okuyorum birseyler.Yani heryerde normal oldugu yaziyor.Sessiz dönemleride suan yerlerinin dar olmasi olabilirmis.Ki zaten ebeler 24.haftadan sonra hergun hissedebiliyorum dersin diye soyluyorlar.Hani daha once hissettiklerim sans eseri diye bakiyorum ben.
Allahim ,sacma dusuncelerimden uzak tut beni..

Hastaneyi arasam ne diyeceklerini biliyorum Panik yaptigimida biliyorum..Sabredeyim 24. haftaya kadar. Yapacak baska birseyim yok galiba

ben de daha az hissedeiyorum gibi geliyo ama ben 2 haftadır çok yoruluyorum,hiç yerimde duramuyorum,o yüzden diye düşünüyorum.sen de yoruluyorsan ondandır belki:44:

aynen aynen hiç hap içemem zaten,kaç tane hapı geri püskürttüm

tatlım bağlı bulunduğunuz sağlık ocağında aile hekimliğinde kalp atışlarını dinleyebiliyormusunuz?
hemen git rahatlat kendini ve bebişini : ))
stres bize çoookk uzak olmalı di mi ?

Öyle bir durumum yok ne yazikki..
Haklisin uzak durmaliyim,ama hamilelik hormonlari diyeyim :26:

Hani hic hissetmiyorum dicem simdi hissettim 1 tekme atti,ama hafif. Ben en iyisi fazla dusunmeyim. Yoksa delircem

Son düzenleme:
üstelik bu hafta (22-23. haftalar) bebekler çok büyümezmiş kalp ile ilgili birşey gelişiyormuş çünkü..belki az da hareket ediyorlardır bu haftalar
tüm enerji oraya gidermiş..gebelik.org da yazıyordu yanlış hatırlamıyosam:44:

Son düzenleme:
Öyle bir durumum yok ne yazikki..
Haklisin uzak durmaliyim,ama hamilelik hormonlari diyeyim :26:

Hani hic hissetmiyorum dicem simdi hissettim 1 tekme atti,ama hafif. Ben en iyisi fazla dusunmeyim. Yoksa delircem

Canim dun doguma hazirlik kursuna gittim ben acibademde, 24 haftalik hamile bir kiz da orada doktora benzer birsey sordu. Gayet normalmis, hareketlerini bebek buyudukce net hissedebiliyormusuz, su an sen hepsini hissetmesen de o hareket ediyormus. Boyle bir sorun 30 lu haftalarda olursa panikleyebilirsin, su anda rahatina bak, kafana takma

Kurs 4 gun devam ediyor, ben persembeye kadar her aksam ordayim. Detaylarini daha sonra anlaticam.

canım ne güzel bebeğini görmüşsün ya ben nerde saçma sapan rüya var onu görürüm bu gece hatta üniversitede öğrencilik yıllarım ders geç kalıyorum korkuyorum falan üzerinde 4 sene geçti nasıl bir bilinçaltıma yerleşmişse artık

bir tekme yersin panık falan kalmaz ortada haftasonu bende hissetmedim dün ve buğün eski formumuzdayız,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…