- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.361
kızlarrr gecen haftadan berı solıcem kalıo baska konuya gecııo bnm bu 6. ayıma kadar bulanmıyan mıdem bır haftadır yemek yesemde yemesemde bulanıo çok kotu yanıo ekşio aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızımla alakalı galıba
Selam kızlaaaar ben geldimmmm
selamlar kızlarr
bugün dersim erken bitti evdeyim
birazdan belki yatar dinlenirim az
bidaha ara istersen?Ay kizlar deli olcam ben ya
Bu yurtdisindaki Turk konsoloslugu insani cileden cikariyorYine sinir stress yaptim. Telefona cikmiyorlar 2 saat telefonda bekledim.Sonra pat suratima kapandi.2 saat bekledim ya
Yarin konsolosluga gitcez mecburen . Benim oturdugum sehirden 4 saat uzaklikda..Daha donusu var bunun 4 saat daha
Hosgeldiniz kizlar
O durum bendede var. 2defa istifrar etmistim ilk baslarda oda sekeri,tatliyi cok yedigim icindi.
Simdi bir kac gundur mide bulantisi var cok kotu. Mide yanmasi filanda cok var birsey yesemde,yemesemde
O durum bendede var. 2defa istifrar etmistim ilk baslarda oda sekeri,tatliyi cok yedigim icindi.
Simdi bir kac gundur mide bulantisi var cok kotu. Mide yanmasi filanda cok var birsey yesemde,yemesemde
Selam kızlaaaar ben geldimmmm
hoşgeldiniz... bugün buranın bekçisi benim galiba.. ilk defa derste bu kdr açık kalıyo forumselamlar kızlarr
bugün dersim erken bitti evdeyim
birazdan belki yatar dinlenirim az
hayırdır canım, ne işin var ki??Ay kizlar deli olcam ben ya
Bu yurtdisindaki Turk konsoloslugu insani cileden cikariyorYine sinir stress yaptim. Telefona cikmiyorlar 2 saat telefonda bekledim.Sonra pat suratima kapandi.2 saat bekledim ya
Yarin konsolosluga gitcez mecburen . Benim oturdugum sehirden 4 saat uzaklikda..Daha donusu var bunun 4 saat daha
bidaha ara istersen?
ne işin var ki hayırdır?
hoşbuldum sağolasın
9 dan beri ariyorum2 defa 45dk bekledim yani 1½ saat. son 30 dk da dusurmeye calistim.
Ya esimin adresi TR de. 2010 da evlendik yurtdisina geldi.Ben burda oturuyordum. Neyse simdi SGK bi mektup yollamis.Burda adresini gosteren bir belge ve calistigina dair belge istiyormus. Gorumceler aradi dedi.Ben pek anlamadim. Onu burdaki konsoloslukdan alip tercume ettirip muhur alcakmisiz sonra TR e yollicakmisin boylece is hallediliyormus.
Yapmazsak her ay 300 tl kadar ceza odenecekmis. Gerci mektubun 1 sayfasini yolladilar ama ben goremedim ceza kismini.Veya anlamadim.
Cok karisik is.Deli oldum
ay bu prosedürler içimi şişirir benim
inşallah halledebilirsin oraya gitmeden
Gitmemiz gerekiyor ama ben tam bilgi almak icin aradim.Neler lazim baska diye.Tam bilgi verilsin diye.Ama adamlar teli bile acmiyor ya.Randevu alinmalimi onu bile bilmiyorum. Gitmesi ayri dert,masrafi ayri dert.Esim bide 8-12 kur 16-20is de. Kursu ekmek zorunda kalcak simdi..Umarim isine yetisir.Bide onun stresi var. Randevu alin gelin derlerse?Okadar yol ya az da degil
Hamis topigini ne hale getirdim
Hosgeldiniz kizlar
hoşgeldiniz kolera ve utopya...
bebekler yukarı çıktığı için mide yanması yaşamamız çok doğal
yanma ve bulantıdan kurtulmak için az az ama sık yemek gerekiyor.. 3 öğün yerine 5-6 öğün yemek lazım
ama benim gibi 6 öğünü de sanki günde 3 öğün yermişcesine dolu dolu yerseniz olmaz
bu arada doğum korkusu başladı bende yavaştan :18:
selam kızlar dr'dan geldim kızım çok iyi maşallah kistlerimiz kayboluyor varla yok arası dedi barsaklardaki parlaklıklar içinde aynısını söyledişükürler olsun herşey yolunda elini kolunu kaldırıyor bi poz vermedi bizim kız dr teyzesi fosunu versin aylarca cinsiyetinide göstermeyen kızım bizi bu sefer çok edepsiz bi şekilde karşıladı herşey fora
630 gr olmuş çileğim boyuda 21 cm'miş tahminen..şeker yüklememde yapıldı sonuç için 14:30'da dr arıycam..
şimdi ben geçmişi okuyup geliyorum..
selam kızlar dr'dan geldim kızım çok iyi maşallah kistlerimiz kayboluyor varla yok arası dedi barsaklardaki parlaklıklar içinde aynısını söyledişükürler olsun herşey yolunda elini kolunu kaldırıyor bi poz vermedi bizim kız dr teyzesi fosunu versin aylarca cinsiyetinide göstermeyen kızım bizi bu sefer çok edepsiz bi şekilde karşıladı herşey fora
630 gr olmuş çileğim boyuda 21 cm'miş tahminen..şeker yüklememde yapıldı sonuç için 14:30'da dr arıycam..
Ay kizlar deli olcam ben ya
ya aralık-ocak annelerini okuyunca süt olayı çok korkutuyo beni
o kadar kişi 1 bebeğe yetiremezken ben 2 bebeğe nasıl yetirecem:26:
kızlarrr
ilk defa hem kaburgama hem de karnımın altına aynı anda tekme yedim
çok değişik oldu
kalbim acayip çarpıyo şuan
canım hiç üzülme allahım da sana ona göre süt verir merak etme :) herşeyi o bizden önce düşünür meleklerin aç kalmaz inşallah
ayy canımm çift taraflı tekmelerin başladı :) demek canını acıttımı peki mutlu ol yinede ne güzel hareketliler
benim kızında bu sabahtan beri hareketliliği üzerinde benimde elimde kamera harekrt rttği zamanı yakalamaya çalışıyorum
25 haftalık olanları sormuşlar ben yarın 25 haftalık olacam :)))))) haftaları keşke iki iki atlasamda 40 a gelsem yaaaa
gözün aydın canım :) prensesimiz hayırlı olsun :))
güzel güzel kızlarımız olur inşallah ve herşeyden öncede
sağlıklı sıhatle kucaklarımıza alırız inş. hepimiz
canım yaaa(( kolay gelsin dikkat et kendine
kilosuna da boyuna da maşallahhh
inşallah şeker de iyi çıkarsa tadından yenmez
gözün aydın canım :) prensesimiz hayırlı olsun :))
güzel güzel kızlarımız olur inşallah ve herşeyden öncede
sağlıklı sıhatle kucaklarımıza alırız inş. hepimiz
canım yaaa(( kolay gelsin dikkat et kendine
Selam hosgeldin
Masallah kizina
Insallah seker yuklemesinden de guzel sonuclar alirsin
Sagol canim .Tren biletini aldik sabah 4 :15 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?