2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

eski sevgilimin adam olsa zaten hamile olduğumu bile bile beni rahatsız etmez.benim bi suçum olsa zaten yanımda dk durmaz kocam.şimdi onun hattına mesajlar gelince bende beni mi deniyor dedim.o da sana o hattı vermezdim kim olduğunu bilmiyorum diyor.aramıyorda zamana bırakçam en iyisi.cumartesi günü gelcek.nasıl geçicek bu 3 gün bilmiyorum.

karşılıklı adam akıllı oturup konuşacak ve bu işi tatlıya baglayacaksınız...

benim kocam oturup konuşmayı bilmez işte.çekilir bi köşeye susar.var mısın yok musun umrunda değil sanki öyle olur küsünce.insanı çatlatır bi kelime etmez.ben de tam tersi konuşmam gerektiğini düşünürüm.deli ediyor bu huyu zaten beni.

Herkese günaydın güzel annecikler. umaygulay boş yere endişe ediyorsun, şeker yüklemesinin 24-28 hafta arası olduğunu ve özellikle son haftalar daha iyi sonuçlar verdiğini ünlü doktorlardan duydum.Petunyam sende öyle. Çok üzüldüm okuyunca olanları ama gereksiz yere olmuş işte. Şu en kutsal halinle eşine bi yanlış yapman mümkün mü acaba? Bazen erkekler çok farklı oluyorlar sakın üzülme dediği gibi sana o hattı bile bile verir miydi. Boş yere bebişine de endişe verme canım. Geçmiş olsun.

valla konuşacak dersin konuşmamız lazım böle olmaz kafanda kendi kendine kuruyrsun bizi üzüyorsun vs vs konuşursunuz

arkadaşım öncelikle hepimizin yuvalarını allahım kötülüklerden belalarden korusun inşallah
şimdi eşin senle evlenmeden önce eskiden birileriyle çıktğını biliyordu sonuçta
ama geçmiş geçmişte kalmış demektir eğer o kişi seni aradıysa bu senin suçun değil
ama sen onla konuştuysan işte orda hatalı olabilirsin ama diyorsunkonuşmadım
bence şu an eşin seni çok kıskandğndan öyle davrandı biraz zaman geçince
sakinleşir o zaman anlatırsın konuşursun bir ilginin olmadğını artık senin bir anne oldğunu
ve ona göre dawrandğını anlatırsın eşine..
umarım enkısa zamanda tatlıya bağlarsınız hem sen annesin ya eşinde biraz mantıklı kıskansın lütfen

sağol canım içimi rahatlattınız

günaydın kızlar,umarım herkes iyidir.ben acayip grip olmusum bademcikler gitmis bi haftadır yorgan döşek yatıyorum.doktor antibiyotik verdi,bebeğe zararı olur diye korktuğumdan 4 tane kullunıp bıraktım biraz iyileşince.dün de şeker yüklemesi yapıldım 84 çıktı şekerim.
kızlar bu arada facedeki forumda erken dogum yapacak birisi vardı hastanede yatıyordu haberiniz var mı son durumu ne?ben şu anda facee giremiyorum okuldayım

Eki Görüntüle 352362 Eki Görüntüle 352363 Eki Görüntüle 352366 Eki Görüntüle 352364

1.) 14.haftam
2.) 20.haftam
3.) 23.haftam
4.) 24. haftam

25. haftam daha büyük ama onu daha çekmedim:)

ay maşallah
demek 22.haftadan sonra coşuyo bu minikler
senin de göbek deliğinin hizasında karnının iç kısmında ağrı olmuştu geçen haftalarda değil mi??:26:
demekki miniğin koca kız olabilmek için yer açmış kendine
bende de bu hafta oluyo o ağrı..2 hafta sonraki halimi merakla beklyiorum

canım herşey olacağına varır kendini sıkıntıya sokma sen manen ancak yanlarında olabilirsin hastaneye gitmen çok zor Allah ikisinede şifa versin..eşinin başka kardeşleri yokmu yardımcı olsalar..
canım verdiğin bilgiler için çok tşk..bu kurslar haftasonuda varmıydı?
canım o kahverengi çizgi bende var :))
canım bu ince bir konu eşinin sana bu şekilde davranmaması gerekiyor konuşmadan nasıl çözüm getirebilirsiniz ki , bu halinle bide senden şüphelendiğini söylemiş ayıp etmiş hatasını anlıyacaktır üzme kendini..
canım arkadaş hala hastanede.
Eki Görüntüle 352362 Eki Görüntüle 352363 Eki Görüntüle 352366 Eki Görüntüle 352364

1.) 14.haftam
2.) 20.haftam
3.) 23.haftam
4.) 24. haftam

bu nasıl bir göbektir :)) maşşallah..

ewet göbek deliğim çevreisinde ağrı olmuştu ondan sonra bir gaza bastıki bebeğim birden şişiverdim:)))
dün yine ağrı vardı göbek çevremde artık iki hafta sonraki halimi merakla bekliyorum açıkcası
olsun ya ben göbüşlenmek isitiyordum zatennn :))) ama totomda çıktı o keşke çıkmasaydı

bende henüz k.rengi çizgi yok

Son düzenleme:
kızlar slm nasılsınız bakalım bebişler nasıl
niobellacanım bilgiler için sağ ol çok yararlı oldu devamınıda bekliyoruz

kızlar 1 yıl önce apartmanımıza yeni gelin geldi şimdi bi bebekleri oldu daha tanışmadık ama bugün komşularla sütümüzü alıp hayırlı olsuna gidicez dünyaya bi prenses daha gelmiş bakalım nasıl bebişle annesi bizimde oğluşumuz olcak komşular diyo yandık artık ama kızın daha sesini duymadık hiç ağlamıyor galiba ayyy çok heyecanlandım bizimde az kaldı kuzucuklarımızı kucağımıza almaya

geçmiş olsun canım c vitamini al bol bol meyvelerden

hanımsultan ı götürdüm dr a, getirdim de...
şimdi de öğleden sonraki mr ın saatini bekliyoruz. ona da götürüp getiriim bu günkü k. valide mesaim bitçek inşş

ya bu erkekler neden böyle acaba merak ediyorum. kesin o hattı seni denemek için vermiştir. ya da yanlış anlamadıysam o msjlar bi erkek için yazıldı gibiyse seni kıskandırmak için yapıyo da olabilir. hani bak bak bana da msjlar geliyo, sen de beni kıskan der gibi.
bana öyle geldi cnm, ama en mantıklısı oturup onu konuşmaya zorlamak. böyle bi zamanda üzmesin seni

1.) 14.haftam
2.) 20.haftam
3.) 23.haftam
4.) 24. haftam

oy oy oy zaman tüneli gibi olmuş
maşaallah diyorum sana
benim ki de senin son resminden az daha büyük

toto zaten kız bebeğin anasına hediyesi..

ben de göbeğim büyüsün ama çatlamasın istiyorum
fizyolojik olarak pek mümkün değil ama istiyorum işteee

slm kızlar nasılsınız?
herkesler iyimi?

aleykümselam iyiyiz elh.. sen nasılsın??
kalça ağrın ne alemde?

kızlar dün kendime iki tane hamile alt çamaşır
iki tane anne atleti gibi kocaman atlet
bi tane emzirme sütyeni
iki tane de gündelik giymek için pijama aldımmm

kuzuma da tulum alcaktım bi tane, çok beğendim annem izim vermedi.
aldırmıyolar daha bana bişi, erkenmiş diye.
ama annemle yün aldık dün bebişim için yelek ördürcek annemm
şimdilik 6 yelek, 1 hırkalık yün aldık ve örücek bayana verdik iplerle modelleri

face te ki foruma nasıl ulaşabiliriz,ben ilk defa duyuyorum?

kızlarrr
ilk defa hem kaburgama hem de karnımın altına aynı anda tekme yedim
çok değişik oldu

kalbim acayip çarpıyo şuan

maşallah cnm ne güzel bir duygudur o...

cnm doğuma kadar sıkıntılar normal artık çekicez...

bana ad söylediler de 2-2,5 ayımda kestim saçlarımı..
kesinlikle inanmıyorum öle şeylere..

kızlar yaptığım masrafları karşılayabilmek ve belimizi doğrultmak için şu önlükten almayı planlıyorum

Eki Görüntüle 351813

anammm çok güzel ya...

kızlar cumartesi şeker yüklemesine gidicem doktorumun asistanı 50 lik için aç gelmene gerek yok dedi, şaşırdım ya gidenler ne yaptınız

cnm kesinlikle aç git derim..
sonucunda göreceksin ki ilk açken verdiğin kan değerine açlık yazıyo..
sonra glikozu için ce verdiğin kan ise tokluk kanı oluyo..

kızlar şekerim yüksek çıkmıış 173 dedi dr cuma günü tekrar gidicem 100'lük yapıcak:18::18::18:

cnm benim de yüksek çıktı c.tesi 100 lük yapıcam bende umarım diyete girmeye gerek kalmaz..

ohh ne güzel mis olmuş evin desene..
bende bu aralar bildiğin yeşil sabuna bayılıyorum
nerdeyse yanıma alıp gezdiricem

ayy şu söyleneneleri takma yaaaaaaaaaaaa
hamilelikten heralde biri burun kıvırsa kızıyoruz ama bebişimiz var bizim sallama bence onları..

18 haziran canım sat

haziran doğum değilmi? nasıl sat oluyo ya?

cnm benzer şeyleri bende hamişliğimin ilk aylarında yaşadım..
gece eşimin tlfonuna msj geldi..
üstelik adıyla yazılan bi msj
eşim defalarca tanımıyorum dedi de ben inanmadım..
hem bu saatte kasten atıldığı çok belli dedi..
ama inanmadım tabi..
araştırdık hattın sahibini aradaım ben konuştum..
kız hemşireymiş gibi msj atmıştı da meğer öğrenciymiş..
eşim karakola gitti şikayetçi oldu..
bende kendi hattımdan aradım diye bana da msj atmaya başladı..
sonra hat sahibi hattı iptal ettirdi..
uzun araştırmalar sonucunda eşimle aynı görevde çalışan
ismi de aynı olan bi arkadşına atılması gereken msj eşime gelmiş..
ortak bi tandıklarından tlfon istemiş o da yanlışlıkla eşimin nosunu vermiş..
tabi ben çok zor günler geçirdim..
eşimle çok bozuştuk ne dediyse innamadım..
sakın sen o hataya düşme eşini tanıyosan zaten sorun yok..
ama kesinlikle oturup konuşun derim..
kendini ve bebişi üzme lütfen...

1.) 14.haftam
2.) 20.haftam
3.) 23.haftam
4.) 24. haftam

41 kere maşallah size

sağol cnm böyle yaşamaya alışacakmışım sanırım..
bi çok arkadaşım da bu sorun varmış..
bir inanışa göre bebeğin yeli girmiş..
nasıl bir şeyse bu ..
buna da şükür diyorum topal topal yürüyorum işte...

selamlarr herkese..
hmonoğlu nasılsın canım görüşme işinden bir ses çıkmadı kimseden.en iyisi biz buluşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…