- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.581
canım çok üzüldüm evlılıkte boyle seylerın olması çok uzucu ama senın bır sucun yoksa sana neden oyle davranıo eskı sevgılınle bı gorussun göstersın gununu madem bukadar buyutucek cıkı versın karsısına sende kafana takma hattı ole bişi olsa vermesdı belkıde sen napıcan dıe senımı denıokı erkek aklı beyn geç gelışıo ya ondan dedım cnm bebişi üzme sıkılıpta ama nedesem boş bılıorum takılmıck gıbı deıl:26::26::26:
karşılıklı adam akıllı oturup konuşacak ve bu işi tatlıya baglayacaksınız...
benim kocam oturup konuşmayı bilmez işte.çekilir bi köşeye susar.var mısın yok musun umrunda değil sanki öyle olur küsünce.insanı çatlatır bi kelime etmez.ben de tam tersi konuşmam gerektiğini düşünürüm.deli ediyor bu huyu zaten beni.
benim kocam oturup konuşmayı bilmez işte.çekilir bi köşeye susar.var mısın yok musun umrunda değil sanki öyle olur küsünce.insanı çatlatır bi kelime etmez.ben de tam tersi konuşmam gerektiğini düşünürüm.deli ediyor bu huyu zaten beni.
Herkese günaydın güzel annecikler. umaygulay boş yere endişe ediyorsun, şeker yüklemesinin 24-28 hafta arası olduğunu ve özellikle son haftalar daha iyi sonuçlar verdiğini ünlü doktorlardan duydum.Petunyam sende öyle. Çok üzüldüm okuyunca olanları ama gereksiz yere olmuş işte. Şu en kutsal halinle eşine bi yanlış yapman mümkün mü acaba? Bazen erkekler çok farklı oluyorlar sakın üzülme dediği gibi sana o hattı bile bile verir miydi. Boş yere bebişine de endişe verme canım. Geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 352362 Eki Görüntüle 352363 Eki Görüntüle 352366 Eki Görüntüle 352364
1.) 14.haftam
2.) 20.haftam
3.) 23.haftam
4.) 24. haftam
25. haftam daha büyük ama onu daha çekmedim:)
canım herşey olacağına varır kendini sıkıntıya sokma sen manen ancak yanlarında olabilirsin hastaneye gitmen çok zor Allah ikisinede şifa versin..eşinin başka kardeşleri yokmu yardımcı olsalar..herkese günaydınn. ben kahvaltımı yapcam daha. iş yerindeyim.
kızlar ya bu aralar o kadar sıkıntı üstüste geldi ki. iş yerinde bir sürü sorun var. kayınvalidem hasta kalp ameliyatı olması lazım. doktor 3 ay en geç 6 ay içinde olmalısın demiş. arkasından kayınpederim çıktı. o da belden ameliyat olması lazım. doktor hemen ol yok sa ayaklarına da vurur yürüyemezsin demiş. benim zaten kendime hayrım yok. nasıl hallolacak diye ben stres yapmaya başladım. sbah sabah yakınmaya başladım yine de mi? ben stresliyim diye bebişim de bu aralar pek sakin. anlıyo mu ne? sürekli konuşuyorum onunla ama hissediyodur benim sıkıntımı der mi?
canım verdiğin bilgiler için çok tşk..bu kurslar haftasonuda varmıydı?Bugun dogumu anlatacaklar, yarin da dogum sonrasi bebek bakimi.
Yine notlarimi aktaririm annecikler.
Calisanlar icin hamilelik cok daha zor, mumkun oldukca hareket etsinler, merdiven kullansinlar. Doktorlarin iki lafindan biri hareket ve kilo alimi.
Herkese guzel bir gun diliyorum
canım o kahverengi çizgi bende var :))herkese günaydın kızlarrr. tek tek geçmişi okudum nilobella verdiğin bilgiler için tşkler. inan gitmiş kadar olduk. doğumu çok merak ediyorum ben keşke istanbulda olsaydım katılırdım seminere. ya ben çalışıyorum o yüzden kilo alıyorum sanırım. çünkü oturarak çalışıyorum yürüyüşde yapmadım epeydir havalar soğuk diye. dikkat etcem bundan sonra. bu arada hilma canını sıkma hayatım inan değmez. biliyorum iş yerinde hep sıkıntı oluyor geriyor insanı ama bebeşini düşün onunla konuş sakinleş. ben öyle yapıyorum artık inan işe yarıyor.
bu arada kızlar göbeşinisde kahverengi çizgi çıktımı sizinde, benim bikaç haftadır hafif de olsa var.
canım bu ince bir konu eşinin sana bu şekilde davranmaması gerekiyor konuşmadan nasıl çözüm getirebilirsiniz ki , bu halinle bide senden şüphelendiğini söylemiş ayıp etmiş hatasını anlıyacaktır üzme kendini..kızlar konumuzla ilgisi yok ama beni çok üzen olaylar oldu.şimdi ne yapçağımı bilemiyorum.herşey herkesle paylaşılmıyor.belki sizlerden tavsiye gelebilir.bebeğimde strese giriyor diye üzülüyorum.
benim eşim 3 gün evdeyse 4 gün işinden dolayı iş gezisinde.bu duruma bile alışamadım henüz.evleneli 7 ay oldu zaten.ben eşimi seviyorum ama artık bana güvenmediğini söylüyor.eski sevgilim sürekli beni rahatsız ediyor.geçenlerde nasılsa numaramı bulmuş ve beni aradı.hiç konuşmadan kapattım.mesaj attı ve eşim gördü.çok kötü tartıştık.hattımı kırdı attı.yeni hat alcaz.onun 3 hattı var.dün bana 1 ini verdi.hat alıncaya kadar bunu kullanıcam.2 gün olmuştu iş gezisinden döneli apar topar toplandı yine iş gezisine gitti.ben eşime güveniyorum ama bana inat gibi yanlış bi şey yapar mı diye düşünmeden edemiyorum.gercek bu değil ama eşim benim onu sewmediğimi eski sevgilimi düşündüğümü söyliyip duruyor.beni günde 3 kere arardı.dün akşamdan beri aramıyor.
ve o gittikten sonra cok kötü bi şey oldu.bana verdiği hattına mesajlar geliyor.tam anlam veremediğim mesajlar.bu kim diye aradım.bilmiyorum diyor.öyle bi şey olsa o hattı sana verirmiydin falan dedi.ne düşünceğimi şaşırdım.karşı tarafı arıyınca teli açmıyor şimdi.ben çok kötü oldum ya.biz çok iyiydik hiç yoktan aramız bu hale geldi.
canım arkadaş hala hastanede.günaydın kızlar,umarım herkes iyidir.ben acayip grip olmusum bademcikler gitmis bi haftadır yorgan döşek yatıyorum.doktor antibiyotik verdi,bebeğe zararı olur diye korktuğumdan 4 tane kullunıp bıraktım biraz iyileşince.dün de şeker yüklemesi yapıldım 84 çıktı şekerim.
kızlar bu arada facedeki forumda erken dogum yapacak birisi vardı hastanede yatıyordu haberiniz var mı son durumu ne?ben şu anda facee giremiyorum okuldayım
Eki Görüntüle 352362 Eki Görüntüle 352363 Eki Görüntüle 352366 Eki Görüntüle 352364
1.) 14.haftam
2.) 20.haftam
3.) 23.haftam
4.) 24. haftam
canım o kahverengi çizgi bende var :))
bu nasıl bir göbektir :)) maşşallah..
günaydın kızlar,umarım herkes iyidir.ben acayip grip olmusum bademcikler gitmis bi haftadır yorgan döşek yatıyorum.doktor antibiyotik verdi,bebeğe zararı olur diye korktuğumdan 4 tane kullunıp bıraktım biraz iyileşince.dün de şeker yüklemesi yapıldım 84 çıktı şekerim.
kızlar bu arada facedeki forumda erken dogum yapacak birisi vardı hastanede yatıyordu haberiniz var mı son durumu ne?ben şu anda facee giremiyorum okuldayım
kızlar konumuzla ilgisi yok ama beni çok üzen olaylar oldu.şimdi ne yapçağımı bilemiyorum.herşey herkesle paylaşılmıyor.belki sizlerden tavsiye gelebilir.bebeğimde strese giriyor diye üzülüyorum.
benim eşim 3 gün evdeyse 4 gün işinden dolayı iş gezisinde.bu duruma bile alışamadım henüz.evleneli 7 ay oldu zaten.ben eşimi seviyorum ama artık bana güvenmediğini söylüyor.eski sevgilim sürekli beni rahatsız ediyor.geçenlerde nasılsa numaramı bulmuş ve beni aradı.hiç konuşmadan kapattım.mesaj attı ve eşim gördü.çok kötü tartıştık.hattımı kırdı attı.yeni hat alcaz.onun 3 hattı var.dün bana 1 ini verdi.hat alıncaya kadar bunu kullanıcam.2 gün olmuştu iş gezisinden döneli apar topar toplandı yine iş gezisine gitti.ben eşime güveniyorum ama bana inat gibi yanlış bi şey yapar mı diye düşünmeden edemiyorum.gercek bu değil ama eşim benim onu sewmediğimi eski sevgilimi düşündüğümü söyliyip duruyor.beni günde 3 kere arardı.dün akşamdan beri aramıyor.
ve o gittikten sonra cok kötü bi şey oldu.bana verdiği hattına mesajlar geliyor.tam anlam veremediğim mesajlar.bu kim diye aradım.bilmiyorum diyor.öyle bi şey olsa o hattı sana verirmiydin falan dedi.ne düşünceğimi şaşırdım.karşı tarafı arıyınca teli açmıyor şimdi.ben çok kötü oldum ya.biz çok iyiydik hiç yoktan aramız bu hale geldi.
1.) 14.haftam
2.) 20.haftam
3.) 23.haftam
4.) 24. haftam
ewet göbek deliğim çevreisinde ağrı olmuştu ondan sonra bir gaza bastıki bebeğim birden şişiverdim:)))
dün yine ağrı vardı göbek çevremde artık iki hafta sonraki halimi merakla bekliyorum açıkcası
olsun ya ben göbüşlenmek isitiyordum zatennn :))) ama totomda çıktı o keşke çıkmasaydı
slm kızlar nasılsınız?
herkesler iyimi?
günaydın kızlar,umarım herkes iyidir.ben acayip grip olmusum bademcikler gitmis bi haftadır yorgan döşek yatıyorum.doktor antibiyotik verdi,bebeğe zararı olur diye korktuğumdan 4 tane kullunıp bıraktım biraz iyileşince.dün de şeker yüklemesi yapıldım 84 çıktı şekerim.
kızlarrr
ilk defa hem kaburgama hem de karnımın altına aynı anda tekme yedim
çok değişik oldu
kalbim acayip çarpıyo şuan
kızlarrr gecen haftadan berı solıcem kalıo baska konuya gecııo bnm bu 6. ayıma kadar bulanmıyan mıdem bır haftadır yemek yesemde yemesemde bulanıo çok kotu yanıo ekşio aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızımla alakalı galıba
ilahi ferdaa :)) yarın yaparsın canım...tabi üşenmesen
bende saçımı kesitrmek istiyorum acaip uzadılar ve çok inceldiler
fakat herkes doğumdan sonra kestirirsin diyorlar..hamilelikte iyi değilmiş sanırım :S
kızlar yaptığım masrafları karşılayabilmek ve belimizi doğrultmak için şu önlükten almayı planlıyorum
Eki Görüntüle 351813
kızlar cumartesi şeker yüklemesine gidicem doktorumun asistanı 50 lik için aç gelmene gerek yok dedi, şaşırdım ya gidenler ne yaptınız
kızlar şekerim yüksek çıkmıış 173 dedi dr cuma günü tekrar gidicem 100'lük yapıcak:18::18::18:
slm anneciklerr
bugün temizlik günümüz temizlikçi ablam saolsun kapı cam heryeri mis yaptı
deterjan kokusuna bayılıyorum kafaya dikip içesim geliyo deterjan aşeriyorum galba
ayak altında dolaşmıyım diye odama çekildim nette turluyorum bende :)
slm ;bende haziran için gün sayıyorum sizler gibi ;yazışmalarınız sürekli takip ediyorum ancak bi türlü sohbetlerinize dahil olamadım;23+3 günlük hamileyim son günlerde inanılmaz derecede depresyondayım sürekli ağlamak istiyorum herşeye moralim bozuluyo, ayrıca haftasonu eşimim annesinin bir takım lafları çok canımı sıktı sizlerin fikirlerini de almak istiyorum,haftasonu annem ve ablam ziyaretime geldi ve kaynanamı da çağırdım yalnız kalmasınlar diye annem sohbet sırasında ablamın kızını(2 yaşında ) yenisi gelince papuçu dama atılcak diye ablama takıldı gülüştük filan kaynanamda ordan kendi kızını kastederek onunda (4 yaşında bir oğlu var ve yan apartmanında oturuyo hep iç içeler yani) yokk benim ... ismini söyliyerek onun yeri ayrı o benim elime doğdu hep yanımda, benim doğacak kızımı kasteder o bize uzak olacak her zaman göremiyeceğim o kadar sevemem demeye getirdi, o an bişey diyemedim ama sonra çok bozuldum, yani bunu benim yüzüme bakarak söylemesi canımı çok sıktı bide kızm olacağını duyduğundan beri sürekli doktor iyi baktımı senin oğlun olcak gibime geliyo neyse ilk çocukta cinisyet önemli değil gibi laflar etmeye başladı bende ona sürekli ilk sonu çok tek cocuk düşünüyoruz diye ikaz ediyorum ama yine kendi bildiğini yapıyor,böyle yani acaba çokmu kafamda kuruyorum .
18 haziran canım sat
kızlar konumuzla ilgisi yok ama beni çok üzen olaylar oldu.şimdi ne yapçağımı bilemiyorum.herşey herkesle paylaşılmıyor.belki sizlerden tavsiye gelebilir.bebeğimde strese giriyor diye üzülüyorum.
1.) 14.haftam
2.) 20.haftam
3.) 23.haftam
4.) 24. haftam
toto zaten kız bebeğin anasına hediyesi..
ben de göbeğim büyüsün ama çatlamasın istiyorum
fizyolojik olarak pek mümkün değil ama istiyorum işteee
aleykümselam iyiyiz elh.. sen nasılsın??
kalça ağrın ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?