2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Uyku icin doktora sirtustu yatmanin zarari var mi diye de sordum.
Adam dedi ki vucudun zaten bir sure sonra buna izin vermeyecek, sirt ustu yatinca gozun kararacak, basin donecek ve yan yatacaksin.
Hamile yastiklarindan alip kullanabilirsniz, faydasini gorursunuz dedi.

birde haftalar daha da ilerledikçe bebeğinizin pozisyonunu sorun baş aşağı mı makat mı

Bugun dogumu anlatacaklar, yarin da dogum sonrasi bebek bakimi.
Yine notlarimi aktaririm annecikler.
Calisanlar icin hamilelik cok daha zor, mumkun oldukca hareket etsinler, merdiven kullansinlar. Doktorlarin iki lafindan biri hareket ve kilo alimi.
Herkese guzel bir gun diliyorum

teşekkürler cnm bilgin için devamını beklıoruz

çok teşekkürler bu güzel bilgiler için

Göbek deliğimin etrafı ağrıyo demiştim ya dün..1 yol gördüm orada hafif kızarık ama tam çatlak gibi değil
çatlamaya çalışıyo sanırım
hemen yağlandım pehlivan gibi ama olan oldu bence

evet şahsen faydasını gördüm
gece sultan akıllıbıdık tahtına kurulur ve sabaha kadar uyur
Elhamdülillah

günaydın herkese annecikler......

nasılsınız bi sorun yoktur inşş.
ben birazdan çıkıp yine kç validemi dr a götürcem, öğleden sonra da mr a götürcem.
size slm vermeden çıkmak istemedim.
bu arada geçmişi de okudum yani ihmal eder miyim hiç biricik topiğimi

nilobella çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, ben de çok istemiştim bu kursa katılmayı ama hem yolu biliyorum hem de saatleri uymuyordu sanırım.
ama sayende gitmiş kadar olduk çok saol gerçekten

Canim catlaklari da sordular. Herkesin ilaci kendine dedi doktor. Ona iyi gelen sende ise yaramayabilirmis. Seninki bana yaramayabilirmis.
Temelde mantik su, deriyi nemli tutmak. Bol sivi alimi burda da devreye giriyor, bir de banyodan sonra kremlenmek cok daha iyimis. Deri zaten hafif nemli oldugu icin iyi cekiyormus kremleri. Ben ph 5.5 dus jeli kullanmanin cok faydasini gordum, sabun beni delirtiyordu. Zeytinyaglisi bile kasintidan gebertiyordu.

tamam iyidir ikizler candır..daha 22. haftamdayım 36-37 de nolcam
2.5 lt su içiyorum ama kremlenmeyi aksatıyorum..haftada 1 yada 2 kez kremleniyorum

Son düzenleme:

Rica ederim canim, her ayin 3. Haftasi tekrarlaniyormus. Yani martin 20sinde fln yine olacak, belki ona katilirsin
Yolu da kolay, kadikoyden minibuse biniyorsun 5-10 fln suruyor. İndigin yerden de 5dk yuruyorsun. Ama aksam birinin seni almasi lazim biraz gec bitebiliyor.

niobella verdiğin bilgiler için teşekkürler. çok faydalı oldu. gidemeyenler için de iyi oldu. ben de çalıştığım için gidemiyorum hastanenin eğitimine. haftasonu da bin türlü şey çıkıyor. tekrar teşekkürler.

herkese günaydın kızlarrr. tek tek geçmişi okudum nilobella verdiğin bilgiler için tşkler. inan gitmiş kadar olduk. doğumu çok merak ediyorum ben keşke istanbulda olsaydım katılırdım seminere. ya ben çalışıyorum o yüzden kilo alıyorum sanırım. çünkü oturarak çalışıyorum yürüyüşde yapmadım epeydir havalar soğuk diye. dikkat etcem bundan sonra. bu arada hilma canını sıkma hayatım inan değmez. biliyorum iş yerinde hep sıkıntı oluyor geriyor insanı ama bebeşini düşün onunla konuş sakinleş. ben öyle yapıyorum artık inan işe yarıyor.

bu arada kızlar göbeşinisde kahverengi çizgi çıktımı sizinde, benim bikaç haftadır hafif de olsa var.

kızlar konumuzla ilgisi yok ama beni çok üzen olaylar oldu.şimdi ne yapçağımı bilemiyorum.herşey herkesle paylaşılmıyor.belki sizlerden tavsiye gelebilir.bebeğimde strese giriyor diye üzülüyorum.

benim eşim 3 gün evdeyse 4 gün işinden dolayı iş gezisinde.bu duruma bile alışamadım henüz.evleneli 7 ay oldu zaten.ben eşimi seviyorum ama artık bana güvenmediğini söylüyor.eski sevgilim sürekli beni rahatsız ediyor.geçenlerde nasılsa numaramı bulmuş ve beni aradı.hiç konuşmadan kapattım.mesaj attı ve eşim gördü.çok kötü tartıştık.hattımı kırdı attı.yeni hat alcaz.onun 3 hattı var.dün bana 1 ini verdi.hat alıncaya kadar bunu kullanıcam.2 gün olmuştu iş gezisinden döneli apar topar toplandı yine iş gezisine gitti.ben eşime güveniyorum ama bana inat gibi yanlış bi şey yapar mı diye düşünmeden edemiyorum.gercek bu değil ama eşim benim onu sewmediğimi eski sevgilimi düşündüğümü söyliyip duruyor.beni günde 3 kere arardı.dün akşamdan beri aramıyor.

ve o gittikten sonra cok kötü bi şey oldu.bana verdiği hattına mesajlar geliyor.tam anlam veremediğim mesajlar.bu kim diye aradım.bilmiyorum diyor.öyle bi şey olsa o hattı sana verirmiydin falan dedi.ne düşünceğimi şaşırdım.karşı tarafı arıyınca teli açmıyor şimdi.ben çok kötü oldum ya.biz çok iyiydik hiç yoktan aramız bu hale geldi.

biri bendenmi bahseti acaba ikiliye benimde doktorum gerek yok dedı dırek uclu taramayı yaptır dedı bende oyle yaptırdım..normal doğum öncelikli düşünüyorum ama psikolojik olarak hazırmıyım:18: ,fizyolojik olarak yuruyus hıc yapamıyorum başlamam sart oldu artık ayrıyetten nefes darlığı çekiyorum muhtemelen oda egzersiz yapmamaktan kaynaklanıyor .Allah yardımcımız olsun vesselam

ama bebeğimizi çok sewiyoruz.iyi bi baba olcağını biliyorum.elini göbeğime koyup dua okur hergün bebeğimize.hamilelik mi beni bu hale getirdi.çok şüpheci oldum.

kızlar gunaydın bugun ayrıntılım var heycandan catlıcam oğluşumu görmeye gıdıyorum kendınıze ıyı bakın bayyyy

canım çok üzüldüm evlılıkte boyle seylerın olması çok uzucu ama senın bır sucun yoksa sana neden oyle davranıo eskı sevgılınle bı gorussun göstersın gununu madem bukadar buyutucek cıkı versın karsısına sende kafana takma hattı ole bişi olsa vermesdı belkıde sen napıcan dıe senımı denıokı erkek aklı beyn geç gelışıo ya ondan dedım cnm bebişi üzme sıkılıpta ama nedesem boş bılıorum takılmıck gıbı deıl:26::26::26:

sağol tatlımm çok işime yaradı gerçekten iki arada bir derede kalmaya başlamıştım

canım ben dün şeker yüklemesi için gittim 24.haftamdı tam 26.haftaya randevu verdi acelesi olan bi şey değil 28.haftaya kadar yolu var dedi telaş yapma daha baya vaktin var..

dün akşam düşünmekten uyuyamadım ya kızlar geçmi kaldım diye mesajıda zaten gece yazmıştım cvp için çok teşekkürler

iş yerindeyim burdakilerede gıcık oluyorum... o kadar çok şey -var ki sinirimi bozan bi çok şeyi idare etmek zorundayım bi çok şeyde hep arada kalıyorum sinir oluyorum...uffffffffffff

canım benim yaaa gelip topikçe dövücez artık onları senyeterki canını sıkma ne olur :)))

niobellaaa
paylaşımla çok gzüeldi canım tşkrler emeğine sağlık :)))

karşılıklı adam akıllı oturup konuşacak ve bu işi tatlıya baglayacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…