2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de tereddütteyim yaa
beğendim ama oyalanıyorum alsam mı almasam mı diye
eğer çok kalın bişey değilse bayramda giydiririz işte güzel olur

ben asıl paşamın boyundan ötürü tereddütteyim
tosuncum şimdi 40 cm
doğuma ortalama 2 ay var dersek bu şeyin içine sığarmı boy olarak????????

saol cnm aklımda bulunsun bende ulusu hiç bilmem gidebilirmiyim bilmiyorum ama bişi bulamazsam değerlendiririm en azından

saol cnm aklımda bulunsun bende ulusu hiç bilmem gidebilirmiyim bilmiyorum ama bişi bulamazsam değerlendiririm en azından

nasıl bişey arıyorsun sen?
biblo gibi mi çerçeve gibi mi?
fiyat aralığı ne?
gittigidiyorda alternatifler var
bak mesela şu ikisine
1.ci 1,70 ve 2.ci 1,20 tl

merhabalr tekrardn biz geldikk yınee :)
niloblla bişi sorckdım aile hekimm hiiç bnden bu tarz testler hakkında bilgi vermddi bnm mı soylemm gerekıyo kontrole cgrıyo bnı ayda bı defa ondada kalp sesini dinliyo , tansıyomu olcuyo , kiloma bakıo o kadr ?

annişlerrr bizim mesai bitiyorrr
son 10 dk
heeeyyoooo
iyi haftasonları herkeseee
biz muhtemelen haftasonu olamıycaz topikteee
çok yoğun bir haftasonumuz var görünen
kendinize vebebişlerinize iyi bakıın
Allaha emanetsinizzz

bana sormamışsın ama ben cvp vereyim
ben kendim yaptırıyorum tahlillerimi
ama bazen de doktorum istiyor şunları yaptır diye
ama kalsiyum magnezyum falan ben kendim istiyorum
ayrıca sağlık ocağında değil hastanede baktırıyorum ben

KIZLARRRRRRRR nelerrr olmuşş buralardaaaaa göbeklerr möbeklerr mobilyalarrr ahh 2 gündür yok idimm yetişememde heralde geçmişe ara ara okucam kaldıım yerden göbekler mobilyalar boyanan odalar hepsi güzel bu gün son iş günümm kıslar 15ide raporummm başlıooooöncesindede yıllık izinlerimi alıorum ki sonrasında dönebileceğim bi iş yok çünküüü inşallah kızımın anneşi evimin kadını olucam uzun bi zman :))))))bunada sevinmiyoo değilim ben geçmişe gidiorummmmm pırrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi yaa öyle mi yazdım
çok pardon ya inan farkında değilim
deminden beri aratıyorum sana

bugün limangoyu atlamışım. her gün bakıyorum hepsine. belki değişik bişey olur diye. evde bir sürü kıyafet oldu. daha annemin, kayınvaldemin getirecekleri var. ne yapacaksam hepsini. bakınıyorum hala işte.
bi de kırmızısı vardı o da çok şekerdi. ama o da 1 aylıkmış sadece.

evet cici şeyler var ama almaktan vazgeçtim ben de
geçen okuldan arkadaş geldi
ona dolabımızı gösterdim de
naaptın sen yaa nasıl giyecek bunları dedi
sonra okuldaki arkadaşlara da kimse artık kıyafet falan almasın herşeyden var yeterince dedi

beğenince insan kendini durduramıyor. yarısı kalacak gibi me geliyor. umarın hepsiniz giydirip alırız hevesimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…