2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canim ben kendim de soyluyorum, doktor da ekliyor. Mesela ben kalsiyuma bak dememistim, kendisi bakalim dedi.

hepsini xl istemiştim malum kilolu olduğumdan ve ikiz beklediğimden son ay ne hale geleceğim hiç bilmiyorum

aldıklarım da şunlar
sayfa açılınca ilk 3 şey

Hamile amar-GeBe Hamile Giyim

ortadakini bende aldım bıdığım hiç memnun kalmadım.sitede silikon varmış gibi görüüyor bende dedim yazlıklarla en azından göğüs ucum belli etmez diye bir hevesle sipariş ettim bi geldi normal penye istediğim gibi bişey bulamadım hala

Kizlar dereotunda cok kalsiyum varmis, ben bakla pisiricem bol da dereotu eklicem.
Tam mevsimi, siz de yiyin.

Bu arada uyku bastirdi, yatsam uyurum kesin aile hekimi bu uyku ritmine kizini alistirirsan yanarsin dedi, seni ne rahatliyorsa onu bul ve uyu dedi!
Neyse gorusuruz kizlar, iyi bakin kuzulara.

saol utopyacım tesekkur ederım :)

Canim ben kendim de soyluyorum, doktor da ekliyor. Mesela ben kalsiyuma bak dememistim, kendisi bakalim dedi.

bnd diyim ozamn hıc baktrmadım bu tarz testlere dah tesekkur ederm cnm

herkese iyi akşamlar. ben çıkıyorum artık. akşama ve haftasonuna misafirim var. nasıl ağırlayacaksam bilmem. size iyi haftasonları. bebişlere de kendinize de iyi bakın.

limango kidste şu an balenli sütyenler var
ben dün sipariş ettim
ilgini çekerse ordan alıp deneyebilirsin
gerçi balenli pek tavsiye edilmiyormuş emzirirken ama ben dışarı çıkarken yine de balenli takarım
penye kullanamam çünkü
evde penye takarım artık ya da direk atletle dururum

ama bu haksızlıkk
baklayı çok severim.. kim yapacak bana şimdi bakla.. yarını mı beklicem yemek için

herkese selam
çok yoruldum daha yeni oturabildim
evim resmen kokmuş pazartesiden beri
süpürüp silmiyordum
yemeğimide yapmıştım ama kayınvalidemler yemeğe çağırdı oraya gideceğiz

bu arada sitede bi eve hırsız girmiş
evi boş bırakmaya korkuyorum
ve annemlerde yazlığa gidiyorlar bide onların evi dinlemeye başlıcam şimdi

Ben bugun nerdeyse tum gun yine yoktum evde
Kendimi yordugum halde gece uyuyamiyorum.Bugun öglen de uyumadim.Bakalim bu gece uyuyabilcem mi

Sabah esim kursa gitmedi Kahvaltidan sonra disari ciktik.Haftaya paskalya tatilince isvec e gitcez.Arkadasimin 1 yasinda oglu var.Ona ne alsak ne alsak diye baya bi dolandik.Sonunda bulduk.Banada bir kac cici aldik.Sonra aldiklarimizi eve birakip tekrar ciktik.

Kucuk erkek kardesiminde dogum gunu var haftaya.Cikmisken hediyesinide alalim dedik.Sonra kaynanam gelcek Türkiyeden.

Evimiz 1 yatak odali 1 de salon.Neyseki salon buyuk.Cekyat tarzinda koltuk aldik.Evdeki koltuklarimiza uyuyor.Ufak bi kitapligimiz var simdi o cekyati koyunca kitapligi ne yapcam diye kara kara dusunuyorum
Tv masasini depo /keylan :44: a koyup kitapligin ustune tv i mi koysam acaba:44::44:

Of evin cok isi var.Bebis icinde düzeltilecek daha odamiz

selam annişler nasılsınız bebişimin alışverişini tamamladım sayılır bugüne kadar hiçbişey eklememiştim hepsini topluca ekliyorum

kuşumun arabası graco fusio modeli.

eşimi aradım hemen bakla bulalım diye
marketlerde var geçen gördüm dedi.. bilgin olsun

oda geç pişer ya daha eve gidicemde ohoooo açımda akşama yemeğimde vardı yarında duvar kağıdı alıcam öğlende de döşenecek benim iş en erken pzt siye kaldııı işte böle zamanlar için bile kesinlikle insanın annesi yanında olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…