2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benim annem yanımda ama istediğim gibi pişiremez.. o kıymalı salçalı yemek gibi yapar bense zeytinyağlı
hatta şu tarifi uygularım harfiyen

Ev Cini: Zeytinyağlı Taze Bakla

oooooo sen her şeyi tamamlamışsın ben sadece kıyafet ve oda işini hallettim ya elimi çabuk tutayım bari. hepside çok çok güzel

teşekkür ederim canım daha eksikler var ama tamamlarım artık benimde oda işi var daha, bunların hepsini(birkaç şey hariç? 1 günde aldım eminönünde havuzlu han var bebe çeyiz sarayı ordan. 1 günde tamamlarsın oraya gidersen.

ilk_
hepsi çok güzeller özellikle pembe eteğe bayıldım
güle güle sağlıklı güzel günlerde kullansın

canım bende o hırsız mağdurlarındadım evimin senesi dolmadan 2 kere hırsız girdi şimdi bütün evin kapılarını (oda kapıları) kitliyorum ayrıca bi yere gideceğim zamanda ışığı açık bırakıyorum sende böyle yap..

Allah a şükür giren olmadı daha
ama şimdiye kadar bu siteye hiç hırsız girmemişti
çünkü güvenliğimiz vardı şimdi yok ve geçen cuma
karşı binaya balkonun yan tarafındaki giderlerden tırmanarak girmiş

insan korkuyor üç balkonum var ikisi kapalı
birisi açık ordan korkuyorum kapılar kilitli ama hırsız gözünü karartıp giriyor
artık bugün giderken annemin ışığınıda kendi ışığımıda açık bırakıp giderim

selam ben de haziran annesi olcam daha öncekinde bi kaç kez yazmıştım ama sürekli giremedim bi tane daha olunca... adım emel bi kızım var şimdiki doğacak da kız.
inşallah herkesin hamileliği iyi gidiyodur... sanırım hazırlıklar başlamış hayırla huzurla sağlkla giysin kullansın kuzular....
sizlere sorum var ama ben geçen hafta kontrolde bebek yan dedi dr. daha önce böyl durum yaşayan ya da duyanlar döner mi normal şekline acaba? ben normal doğum istiyorum da.... iyi akşamlar.....

bebişin hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benim bebişte oturur pozisyondaydı
eski ultrason sonuçlarına baktım sadece bir kez doğum pozisyonunda
durduğunu yazıyor.fakat dönmesi için daha zaman var
doktor ilk söylediğinde bi an bende panik oldum

sanırım 35.haftadan sonra dönmezlerse mecburen sezeryan
fakat o süreye kadar daha var

teşekkürler canım. evet insan panik oluyor. ilkine göre bu gayet sıkıntılı geçiyo zaten yok düşük yok su gelmesi bi de üstüne bu... Allah beterinden korusun hepimizi....

süper cevap vermiş ama :)

ii akşamlar hanımlar,biz geldikilk hepsi birbirinden güzel,Allah güle güle giydirmek nasip etsin:)

teşekkürler canım bikaç eksik daha var ve en önemlisi oda dizaynı var işimiz daha çok en azından bunlar üzerimde hayli bir yüktü tamamlandı çok şükür. bu arada benim 30+3 te kontrolüm vardı bebişim 1kilo 900 gram olmuş boyu 43 cm ama ayak ve bacaklarımın dize kadar olan kısmında ödem başlamıştı tansiyonumda yüksek seyrediyodu doktor tuzu tamamen yasakladı artık ekmeği bile tuzsuz alıp yiyorum ve magnezyumu günde 2ye çıkardı aynı zamanda 2 günde bir gidip tansiyonumu ölçtürücem ve haftada 1 idrar tahlili yaptırıcam sıkı takipteyim anlayacağınız:18::18::18:

ben 59 tl ye gördüm burda ve hemen uzaklaştım o beğeniden
2 tl nasıl oluyor
kargoyla istesem çok çok kar ederim valla

Cnm onu ben küçük sepetler için söyledim, onlar nikah şekeri gibi

Ben istersen sana kargolarım ama sizin diğer modeller için söylediğiniz rakamlar daha uygundu en fazla 1,75 demiştinniz...

slm annişler, ben geldim gezmeden..
offf çok yoruldum valla, artık gezmek çok zorluyo beni

ilk_ herşey çok güzel.
prensesin güle güle kullansın cicilerini, üstünde eskisin inşşş...
cnm bebek arabasını da mı havuzlu handan aldın ve ne kadar aldın cnm söler misin sakıncası yoksa?

ama bu haksızlıkk
baklayı çok severim.. kim yapacak bana şimdi bakla.. yarını mı beklicem yemek için

aynen inanılmaz severim bende onu düşünüyordum derin dondurucuda var mı ya da marketten bulurmuyum diye. hatta aklımdan gitsin diye kıyafetlere falan bakayım dedim

Kizlar valla pisman oldum soyledigime, as mi erdiniz siz simdi? Kiyamam size.
Simdi mevsimi, her yerde bulunuyor diye soyledim. Ben zeytinyagli yapiyorum, cok kolay pisiyor. Usenecek birsey yok, bir sogan dograyip kavuruyorsun, baklayi ayiklayip atiyorsun icine. Kisik ateste yarim saat kapagini acmadan pisiyor, limonunu sikip, dereotunu ekliyorsun, sogutup afiyetle yiyorsun. Bir de sarmisakli yogurtla cok guzel oluyor. Kilosu da 3-4 lira falan bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…