- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.601
oda geç pişer ya daha eve gidicemde ohoooo açımda akşama yemeğimde vardı yarında duvar kağıdı alıcam öğlende de döşenecek benim iş en erken pzt siye kaldııı işte böle zamanlar için bile kesinlikle insanın annesi yanında olmalı
oooooosen her şeyi tamamlamışsın ben sadece kıyafet ve oda işini hallettim ya elimi çabuk tutayım bari. hepside çok çok güzel
çok güzel hepsi ilk.. miniğin güle güle kullansın inşallah
güzel günlerde...
herkese selam
çok yoruldum daha yeni oturabildim
evim resmen kokmuşpazartesiden beri
süpürüp silmiyordum
yemeğimide yapmıştım ama kayınvalidemler yemeğe çağırdı oraya gideceğiz
bu arada sitede bi eve hırsız girmiş
evi boş bırakmaya korkuyorum
ve annemlerde yazlığa gidiyorlar bide onların evi dinlemeye başlıcam şimdi
ilk_
hepsi çok güzeller özellikle pembe eteğe bayıldım
güle güle sağlıklı güzel günlerde kullansın
canım bende o hırsız mağdurlarındadım evimin senesi dolmadan 2 kere hırsız girdi şimdi bütün evin kapılarını (oda kapıları) kitliyorum ayrıca bi yere gideceğim zamanda ışığı açık bırakıyorum sende böyle yap..
selam ben de haziran annesi olcam daha öncekinde bi kaç kez yazmıştım ama sürekli giremedim bi tane daha olunca... adım emel bi kızım var şimdiki doğacak da kız.
inşallah herkesin hamileliği iyi gidiyodur... sanırım hazırlıklar başlamış hayırla huzurla sağlkla giysin kullansın kuzular....
sizlere sorum var ama ben geçen hafta kontrolde bebek yan dedi dr. daha önce böyl durum yaşayan ya da duyanlar döner mi normal şekline acaba? ben normal doğum istiyorum da.... iyi akşamlar.....
ben de hasır pusetli olanı çok beğenmiştim, kemeraltında 2 lira demişlerdi sen ne kadara buldun?
gebenin internet sitesinden aldığım hamile sütyeni, emzirme sütyeni ve emzirme atleti eşimin ofisine kargolanmış
kocacık kargon geldi alıyorum diye aradı ben de içini aç kontrol et öyle dedim
istersen bir de deneyim dedi
hakikaten niye o adrese istedimki ben:26:
ii akşamlar hanımlar,biz geldikilk hepsi birbirinden güzel,Allah güle güle giydirmek nasip etsin:)
ben 59 tl ye gördüm burda ve hemen uzaklaştım o beğeniden
2 tl nasıl oluyor
kargoyla istesem çok çok kar ederim valla
ama bu haksızlıkk
baklayı çok severim.. kim yapacak bana şimdi bakla.. yarını mı beklicem yemek için
aynen inanılmaz severim bende onu düşünüyordum derin dondurucuda var mı ya da marketten bulurmuyum diye. hatta aklımdan gitsin diye kıyafetlere falan bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?