2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ay bu bebiklerin amma çok ihtiyaçları oluyormuş yaaa.
al al bitmiyor valla.
kendileri minnacık ama masraflar maşaallah dünya kadar.
belimizi büktüler valla

bende koçtaştakiler den
istiyorum ayıcıklı falan odasına koyarım
ikeadakini görmedim .daha sonra da oyuncak sepeti
olarak kullanabilirim diye düşünüyorum.

evet olabilir. dediğin gibi oyuncak sepeti olur. ben de merak ettim koçtaştakini. bi bakayım. fikir verdiğin iyi oldu.

ben abarttım sanırım. kan falan olursa diye yedek olsun dedim. sezeryan olursa 2 gün kalacaz. bilemedim valla.
canım ben sezeryan ile doğum yapan arkadaşın ziyaretine gitmiştim 3 hafta önce falan hasta beziydi sanırım baya bi bebek bezi gibi bezlenmiş duruyodu :)) hani dışarı sızarmı bilmedim 1 gecelik 1 pijama takımı yeter die düşündüm :) ama fazla mal göz çıkarmaz sen yine fazla koy
kızlar oğluşumun kirli çamaşırları
için ayrı bir kirli çamaşır sepeti düşünüyorum
bizim çamaşırlarla karışmasın istiyorum
sizler ne düşünüyorsunuz sizce gereksiz mi?

ben alıcam canım çok büyük olmasına gerek yok sanırım bebişin kirlisinden nolcakki :)

ay bu bebiklerin amma çok ihtiyaçları oluyormuş yaaa.
al al bitmiyor valla.
kendileri minnacık ama masraflar maşaallah dünya kadar.
belimizi büktüler valla

aynen al al bitmiyor
bi çok şeyi tamamlandı fakat ayrıntıya girdikçe
eksikler çoğalıyor

ne yapalım biz istedik dünya ya gelmelerini
Allah sağlık versin de olur herşey

slm kıslar epeydır gıremedım topıge nasılsınız ?ınsallah keyıfler ıyıdır.
bugun anneme kahvaltıya gıtmeye hazırlanırken bı de baktım kı anahtar yok eşimi aradım arabaya düşmüş olabılır bak dedım ordada yok hayır haftasonu hep kapıyı eşim actı..neyse bulamadık anahtarı ve kılıdını degıstırdım kapının suan rahatım cunku evı dıdık dıdık yaptım bu arada suan basım agrıyor hem evdeydım hıc cıkmadım hem dogru duzgun ne yemek yedım ne bısey hemde anahtarı bulacam deyıp bulamamak sınır bozucu oldu neyse yenı yemek yedım suan cayımıda yudumladım ıns su bas agrımda gecer sıkıntı yaptıgım zaman ıkı gun bas agrısı cekıorum da ıns bu sefer öyle olmaz ben cıkıorum bıraz yatıcam...

bu arada kıslar bısey fark ettım cay ıcerken cıkolata kaplı bıskuvı yedım oğluşum bı tekmeler attı sormayın

bu arada ben hamileliğin basından beri hiç otobüse minübüse binmemiştim başlarda arabayla kendim gidiyodum işe, sonra eşim bırakıp almaya başladı bugün erken çıkınca minübüse bindim. şöför öğrenciler biriniz kalkıp bayana yer verin dedi çok hoşuma gitti ya sevindim artık ayrıcalıklıyız

Canımm ben ondan almadım ki,yeni incinin emzirme sütyenini aldım ve çok memnunum.

Iyi aksamlar anneler,nasilsiniz?
Ben geceleri uyuyamiyorum ama oglen ve bu saatlerde cok yorgun oluyorum.Yatsamda uyusam diye hayal ediyorum

Bizim oglumuz icin eksigimiz hala cok var:44:

adım sibel31haftalık hamileyim kızımız olacak inş. bu hafta izne de ayrıldım artık rahat rahat alışverişe verebilirim kendimi:) giysi olarak tamam sayılır ama yine eksik çıkıypo tabi bu site çok faydalı oluyor. denizlide yaşıyorum. varsa denizlideki anne adaylarıyla da tanışmak isterim.alışverişte fikir alışverişi yapabiliriz :)

çok rahat görünüyor ama
nasıl durur acaba??
fiyatıda baya düşmüş
ben de tereddüt ettim ve almaktan vazgeçtim
ben balensiz kullanabilir miyim bilmiyorum
zaten diğer kampanyadan iki tane balenli sipariş etmiştim
onlar bi gelsin bakalım

mesajını gördüm ama ö.m atamıyorum. ins.görürsünüz yazdıgımı benim cüzüm bittiii
allah kabul etsin okundu olarak işaretliyorum

emzirme sütyenleri genelde epey ince oluyor zaten
halledersin o şekilde

32. haftadan sonra ben de rapor alamıyoruz diye biliyorum
alırsak doğum izninden sayılıyor benim bildiğim

bende koçtaştakiler den
istiyorum ayıcıklı falan odasına koyarım
ikeadakini görmedim .daha sonra da oyuncak sepeti
olarak kullanabilirim diye düşünüyorum.
onu ben de çok beğendim
fiyatını bilen var mı?

kızlar oğluşumla 1 saat yürüyüş yaptık dönüştede kipaya uğradım oğluşuma bunları aldım :)
Eki Görüntüle 381102 Eki Görüntüle 381103
ay ne cicilermişş
güle güle giyinsin

o zaman okuyacaklar
1)utopya06 (3.(+) cüz)
2)akıllıbıdık (12.(+) cüz)
3)coznur (5.(+)ve 23.(+) cüz) - cüz 23'te Sad suresinde secde ayeti(+)
4)hilma (4.(+) cüz)
5)umaygulay (1. cüz)
6)jess (2.(+) cüz)
7)yusufunannesi (6,7,8. cüz)
8)sevdee (9.(+) cüz) - Araf suresinde secde ayeti(+)
9)nursenaa (10.(+),24.(+) ve 25. cüz (+)) - cüz 24'te Fussilet suresinde secde ayeti (+)
10)simuzer (11(+) ve 13.(+) cüz) - cüz 13'te Rad suresinde secde ayeti
11)smilemasal (14.(+) cüz) - Nahl suresinde secde ayeti(+)
12)pamuk helva (15 (+) ve 16.cüz (+)) - cüz 15'te İsra suresinde, cüz 16'da Meryem suresinde secde ayeti (+)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
14)citaknuray (18. cüz)
15)Crazymom (19(+),20(+) ve 21.(+) cüz) - cüz 19'da Furkan ve Neml surelerinde, cüz 21'de Secde suresinde secde ayeti (+)
16)hmonglu (22.(+) cüz)
17)jang_bogo (26.(+) cüz)
18)bnmge (27. cüz) - Necm suresinde secde ayeti
19)tansell (28(+),29(+) ve 30.(+)cüz) - cüz 30'da Alak ve İnşikak surelerinde secde ayeti(+)

okunan cüzler: 2,3,4,5,9,10,11,12,13,14,15,16,19,20,21,22,23,24,25,26,28,29,30

kalanlar:
5)umaygulay (1. cüz)
7)yusufunannesi (6,7,8. cüz)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
14)citaknuray (18. cüz)
18)bnmge (27. cüz) - Necm suresinde secde ayeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…