- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.861
ben de 37ye kadar dayanayım diyorum ama kendime hiç güvenmiyorum. son günlerde çok uykum geliyor iş yerinde. geceleri de hiç uyuyamıyorum. nasıl geçecek bilmem.
neyseki iş yerinde asansör var ben merdiveni bi tek inerken kullanıyorum :) ama benimde itmek zorunda kalabilirler:))ya 37 de çok ağırlaşılıyor o cok kötü, 2 arkadaşım vardı 37 ye kadar kalan biri son hafta baya zorlandı sağlıkta falan yatıyordu gidip, diğeride bi yerden bi yere yarım saatte gidiyordu hatta merdiven çıkarken biz popodan ittiriyodukonları görünce okadar kalmıyım dedim ben
kızlar hastane için 2 gecelik bi pijama yeterli olur mu? yoksa 2 gecelik 2 pijama mı alsam?
kızlar hastane için 2 gecelik bi pijama yeterli olur mu? yoksa 2 gecelik 2 pijama mı alsam?
neyseki iş yerinde asansör var ben merdiveni bi tek inerken kullanıyorum :) ama benimde itmek zorunda kalabilirler:))
1 gecelik 1 pijama yeter sanırım..
ben hiç kendime bişey almadım yaaaaaaaa
kızlar hastane çantasına kaç gecelik ve pijama koymayı düşünüyorsunuz. ben 2 gecelik bi pijama koysam yeterli olur mu?
ben de yeni yeni bebişin eksikleri azalınca almaya başladım. bir gecelik ve bir pijama aldım. ama kırmızı gecelik almak istiyorum. bulamadım. bi de geçen hafta sütyen aldım. annem de sabahlık almış. yani bi gecelik daha alırsam eksiğim kalmaz herhalde.
bir de hastaneye nevresim takımı götürcez mi bilemedim. annem götürelim diyo. ben de gerek yok diyorum.
Allah kavuştursun
canım zaten o sınavın kontenjanı çok düşük,o yüzden de gidip gelip giriyo eşlerimiz
benim eşim de baya bi girdikten sonra kazanabildi,o kadar üzülme,sanırım 10 defaya kadar hakları var ayrıca
insan çalışıp çalışıp emeğini alamamaya üzülüyo biliyorum ama o kadar sınava giren arkadaşlardan sadece bi tanesini kazanmış duydum bu defa ve o da iki senedir sürekli giriyodu
bu arada biz de dün oğluşumla sınavdaydık,beni hiç ders çalıştırmayan,ne zaman elime kitap alsam kıpır kıpır olan oğlum,dünki sınavda çok usluydu maşallah
inşallah herkes emeğinin karşılığını alır.
ben de yeni yeni bebişin eksikleri azalınca almaya başladım. bir gecelik ve bir pijama aldım. ama kırmızı gecelik almak istiyorum. bulamadım. bi de geçen hafta sütyen aldım. annem de sabahlık almış. yani bi gecelik daha alırsam eksiğim kalmaz herhalde.
bir de hastaneye nevresim takımı götürcez mi bilemedim. annem götürelim diyo. ben de gerek yok diyorum.
güle güle kullan. bende alayım bari ne alıcamıda bilmiyorum ama sizden kopya cekeyim biraz. bencede nevresim takımına gerek yok yoksa 1 gün kalcamız hastaneye paris hilton tarzı 5 valizle gidicezzzz
kızlar oğluşumun kirli çamaşırları
için ayrı bir kirli çamaşır sepeti düşünüyorum
bizim çamaşırlarla karışmasın istiyorum
sizler ne düşünüyorsunuz sizce gereksiz mi?
ayrı yıkayacağımız için gerek olabilir aslında. ama yer de yok nereye koycam bilemedim. banyoda bi köşede durabilir. ikeada varmış. bi bakcam gidebilirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?