2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhabalarrrrrrr :)
herkesin keyfi yernde saırım okudugum kadarıyla :)
bel agrılarını sırt agrılarını saymazsak onlarda olcak galiba artık meleklerimize bişicikler olmasında:)
cumrtesi evden cıkdım 1 2 saat once yenı geldım :)
nevresim takımı ve bornoz takımı alcaz hayrlısyla eksıkler tek tek tammlanıyo bende minnakımın kıyfetleirmni yıkmaısdım onlar utulencek :) :)
bnmde deli gibi tuvaletim gelio gidiyorum bı kaç damla cok sınır bozucu :S

ben de 37ye kadar dayanayım diyorum ama kendime hiç güvenmiyorum. son günlerde çok uykum geliyor iş yerinde. geceleri de hiç uyuyamıyorum. nasıl geçecek bilmem.

ya 37 de çok ağırlaşılıyor o cok kötü, 2 arkadaşım vardı 37 ye kadar kalan biri son hafta baya zorlandı sağlıkta falan yatıyordu gidip, diğeride bi yerden bi yere yarım saatte gidiyordu hatta merdiven çıkarken biz popodan ittiriyoduk onları görünce okadar kalmıyım dedim ben

kızlar benimde hedefim 37. haftama kadar çalışmak şu halimde olursam çalışırım tek sıkıntım sabahları uyanmak çok şükür birde dün çok yormuşum kendimi ayaklarım şişmiş Allahtan arkadaşın çekmecesinde babatleri varmış onları giydim yoksa çizmelerin içinde akşam olmadı
biz yarın kelebeğimle doktor teyzemize gitcez :) izin belgemide yarın almayı düşünüyorum 2 haftada bir dr gitmek pek işime gelmiyor herşey yolunda olduktan sonra çok sık gidip izin hakkımı kaybetmiyim :))

merhabalarrrrrrr :)
herkesin keyfi yernde saırım okudugum kadarıyla :)
bel agrılarını sırt agrılarını saymazsak onlarda olcak galiba artık meleklerimize bişicikler olmasında:)
cumrtesi evden cıkdım 1 2 saat once yenı geldım :)
nevresim takımı ve bornoz takımı alcaz hayrlısyla eksıkler tek tek tammlanıyo bende minnakımın kıyfetleirmni yıkmaısdım onlar utulencek :) :)
bnmde deli gibi tuvaletim gelio gidiyorum bı kaç damla cok sınır bozucu :S

neyseki iş yerinde asansör var ben merdiveni bi tek inerken kullanıyorum :) ama benimde itmek zorunda kalabilirler:))

kızlar hastane için 2 gecelik bi pijama yeterli olur mu? yoksa 2 gecelik 2 pijama mı alsam?

1 gecelik 1 pijama yeter sanırım..

ben hiç kendime bişey almadım yaaaaaaaa

ben de yeni yeni bebişin eksikleri azalınca almaya başladım. bir gecelik ve bir pijama aldım. ama kırmızı gecelik almak istiyorum. bulamadım. bi de geçen hafta sütyen aldım. annem de sabahlık almış. yani bi gecelik daha alırsam eksiğim kalmaz herhalde.
bir de hastaneye nevresim takımı götürcez mi bilemedim. annem götürelim diyo. ben de gerek yok diyorum.

kızlar hastane çantasına kaç gecelik ve pijama koymayı düşünüyorsunuz. ben 2 gecelik bi pijama koysam yeterli olur mu?

aslında kaç gün kalacağımıza
bağlı 1 gün yatar çıkarsak 1 gecelik 1 pijama yeter
ama sezeryanla doğum yaparsak
yetmeyebilir diğer sebepleri hiç saymıyorum Allah vermesin
inş 2 günden fazla kalmayız.

kanamamız olacağı için tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum

bende kırmızı gecelik istiyorum
geçenlerde kayınvalidem pijama takımı almış
önü düğmeli kısa kollu
ben 2 gecelik bi pijama götüreyim diyorum
nevresim takımı zaten temiz temiz seriyorlar gerek yok bence
batıncada değiştiriyorlar

öyle cnm ya, inşş bi sonrakine daha iyi olur. herşeyde vardır bi hayır...
sen ne sınavına girdin ki cnm mrk ettim..

kızlar şimdi dışarı çıktım geldim.
oğluşuma braun ateşölçerini aldım.
öbür pahalılardan almak ne biliim çok pahalı geldi. bu işimi görür herhalde.
daha doğrusu inşş hiç birimizin bunlara ihtiyacı olmaz.

media mark tan 19.90 tl ye aldım, biraz pahalı almışım sanırım.
şimdi netten baktım da neyse sağlık olsun diyelim

güle güle kullan. bende alayım bari ne alıcamıda bilmiyorum ama sizden kopya cekeyim biraz. bencede nevresim takımına gerek yok yoksa 1 gün kalcamız hastaneye paris hilton tarzı 5 valizle gidicezzzz

güle güle kullan. bende alayım bari ne alıcamıda bilmiyorum ama sizden kopya cekeyim biraz. bencede nevresim takımına gerek yok yoksa 1 gün kalcamız hastaneye paris hilton tarzı 5 valizle gidicezzzz

haklısın valla. annem tutturdu götürelim diye. şık şık yatacakmışım. sanki gelen giden olacak gibi. ankarada kimsemiz de yok. annemler kayınvaldemler dışında gelen olmaz sanırım. ben de gerek yok dedim o yüzden.

kızlar oğluşumun kirli çamaşırları
için ayrı bir kirli çamaşır sepeti düşünüyorum
bizim çamaşırlarla karışmasın istiyorum
sizler ne düşünüyorsunuz sizce gereksiz mi?

kızlar oğluşumun kirli çamaşırları
için ayrı bir kirli çamaşır sepeti düşünüyorum
bizim çamaşırlarla karışmasın istiyorum
sizler ne düşünüyorsunuz sizce gereksiz mi?

ayrı yıkayacağımız için gerek olabilir aslında. ama yer de yok nereye koycam bilemedim. banyoda bi köşede durabilir. ikeada varmış. bi bakcam gidebilirsem.

ayrı yıkayacağımız için gerek olabilir aslında. ama yer de yok nereye koycam bilemedim. banyoda bi köşede durabilir. ikeada varmış. bi bakcam gidebilirsem.

bende koçtaştakiler den
istiyorum ayıcıklı falan odasına koyarım
ikeadakini görmedim .daha sonra da oyuncak sepeti
olarak kullanabilirim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…