- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.841
alıntı etmeyin.....emi :)))
dün gece ekledim sizler yoktunuz yine ekleyeyim...
yaaa ben yine göremedimmmm.:84:
sankim bugün de topic azcık sakin gibi.
neyse kızlar ben dün hiiç giremedim amaaa sonunda bebişimin odasını aldıkk
rahatladım valla, ayın 20 sinde teslim edecekler.
çilek in baby dream takımını aldım. 3 kaplı dolap, sallanan beşik, şifonyer, askılı raflık ve tavan lambası.
perdesini, halısını ve uyku setini alıp almamakta kararsız kaldım.
şimdilik bekletiyorum, perdeyi belki alabilirim ama uıyku setini daha güzel bişi bulurum diye düşünüyorumm..
bakın odamız bunlar...
Eki Görüntüle 380779 Eki Görüntüle 380780 Eki Görüntüle 380781 Eki Görüntüle 380782 Eki Görüntüle 380783 Eki Görüntüle 380784
bi de carrefourdan oğluşumun küvetini ve kovasını da aldık, bi de şimdilik banyo filesi aldım.
ama aynı renk maşrafası yoktu, alamadım
herkese slm lar,
izinler konuşulmaya başlanmıs ne güzel benimde 11 inde randevum ama en sonuna kadar kendime eziyette etmek istemiyorum, şimdi çalışabilir raporu alsam mayıs başında da çalışamaz raporu alabilir miyim acaba fikri olan var mı
bu arada kızlar ekleyip nasıl siliyorsunuz cahil kalmışım bu konuda :))
canım çalışabilir raporu aldıktan sonra son 3 haftaya kadar beklemene gerek yok. istediğin zaman izne çıkabilirsin diye biliyorum. ama yeniden rapor almak gerekli mi bilmiyorum.
çalışamaz raporu almak gerekmiyor mu ki, 32. haftada gitsen ne yapıcan çalışamaz raporu olmuyo mu:44::44:
herkese slm lar,
izinler konuşulmaya başlanmıs ne güzel benimde 11 inde randevum ama en sonuna kadar kendime eziyette etmek istemiyorum, şimdi çalışabilir raporu alsam mayıs başında da çalışamaz raporu alabilir miyim acaba fikri olan var mı
32. haftada gidip doğum izninin başladığına dair rapor alıyosun ve bu raporda 5 hafta daha çalışabilir yazıyor. eğer çalışabilecek durumdaysan.
saol cnm. bakalım35 e kadar çalışayım diyorum ama kısmet
canım ben onuda sordum çalışabilir raporunu alınca devam ediyorsun istediğin zamanda izine çıkabiliyomuşsun ama istersen sen yine bunu iş yerinle görüş..
canım gözün aydın hayırlısı olsun...
seninle satlarımız aynıydı ne kadar çabuk belli olmuş doğum tarihin...
benim doktor daha bişi söylemedi:44: bakalım 32. haftayada girdik perşembe günü kontrolüm var belli olcak mı
buarada sen kendinmi istedin sezeryanı... hani çatı kontrolünden sonra karar veriyor ya doktorlar onun için sordum
günler yaklaştıkça stres oluyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?