- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.141
bayıLırım ben Hurmayagunde 2-3 tane yiyorum.. belki diyorum eksik kalan bişiler varsa hurma tamamlıodur vücutta.. bi insan hurma ve suyla bi ömür yaşayabilirmiş
Bunlar daha yakindan, bayagi buyudu kizim.
Annesi de buyudu
Kasinti olmadan catlama olur mu acaba?
Ben bakiyorum birsey goremiyorum, belki de catlamisimdir:26:
Anladım canım çok sağol almak lazım öyleyse...canım emzirince hassaslacıcak olan göğüsleirmizin tahriş olması bizim için acı verici olduğundan
( ki umarım yaşamıycaz) göğüslerimize kalkanı yerleştirdiğimizde içine akan süt gereken nemi yaratıcak ve göğüs uçlarında süt teması olmayacağı ama kuruda kalmayacağı yada gereğinden fazla da nemli olmayacağından tahriş olmayacaklar
kullanan arkadaşlarımın kreme ihtiyaçları kalmamıştı
ne güseeell
merhaba kızlar bugün dr gittim çok şükür meleğimde bende iyiyiz 1500 kilo 40 cm olmuşuz akıntımı sordum muayne edip baktı turnusollu kağıttı sanırım onla baktı normal akıntın suyun değil dedi.
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım sorun yoktur umarım..
Annesi de buyudu
Annesi de buyudu
tsh kaç çıktı
değerlerini yazar mısın?
sadece t4 referans dışı çıktıysa eğer tahlili yenilemeni tavsiye ederim
çünkü sadece t4ün düşük olması tahlil sonuçlarının hatalı olduğunu düşündürdü bana
çünkü t4 düşerse tsh yükselmesi lazım hipotiroid tanısı için
sadece tsh sorun olması normal ama bu bana anormal geldi
benimde çatlamam olmadı cnm belkide iç karnımız mı geniş derimizmi esnek doğumdan sonramı oluyo ama olanın hamıleykende belli demi
Karnimiz gergin oldugu icin belli etmiyor olabilir.
Dogumdan sonra cikiyormus genelde
Valla elimden geleni yapiyorum, catlarsa da kismet napalim.
Bu arada kocam yuruyusumle alay ediyor, cok bozuluyorum
Benim bir arkadasim var. 2 cocugu var. Ikisindede hamile iken bol bol hurma yemis ve 2 saatde normal dogum yapti
Cok kolay,agrisizdi diyor.Hurmanin yardimi olduguna inaniyor.Cocuklarinin arasinda 1 yas bile yok
canım aynı dertten ben de müzdaribim benim eşim de yürüyüşümü penguene benzetiyor.çatlama bende de yok şimdilik hiç istemiyorum sürekli bakınıp duruyorum bir yerim çatlamışmı diye :26:
hoşgeldin noremcim sen benim facede tanıdıım uzman eşi noremmisin yoksa
Benimki istiyorki hic bir hamilelik belirtisi gostermiyim.
Bu kis gece cikamadik bir yere, erken uykum geliyor, icki icemiyorum falan diye, surekli onu soyluyor.
Bu kis da emekli gibiyiz, seneye de mi boyle olacak,...vs.
Tesekkurler canim.nilobellacım güzel günlerde kullansın bebişin aldıklarını cnm...
aldığın küvetin ölçüleri nedir tatlım???
bir de kızlar emzirme sütyeni alan varsa aranızda ne tavsiye edersiniz???
humana stil teayi doğumdan sonra kullanıyorsunslmlar hanımlar,biz geldiksaçma olacak belki ama humana still tea şimdi mi içmye başlayacağız,doğumdan sonra mI??bir de aranızda hurma yemeye başlayan var mı?
evet canım aslında haklısın,bugün falan çatlayacak gibiydim,hareketleri de az hissediyorum işte,dediğin gibi olabilir.
tsh da yüksekmiş, sınırlar arasında ama yine de yüksekcanım sonuçtaki bütün değerleri yazim o zaman
serbest t3(ft3) sonuç 2.52 referans değeri 2,3-4,2
serbest t4(ft4)sonuç 0,85 referans değeri 0,89-1,76 düşük çıkan bu
tiroit stimüle edici hormon(tsh)sonuç 5,45 referans değeri 0,35-5,5
anti tiroglobulin antikor sonuç<20,0 referans değeri 0-40
anti tpo antikor sonuç<15 referans değeri 0-60
bu kadar canım tek sorun gözüken t4değeri günde 1 tane aç karnına euthyrox başlattı
aldım ben ama henüz gelmedinilobellacım güzel günlerde kullansın bebişin aldıklarını cnm...
aldığın küvetin ölçüleri nedir tatlım???
bir de kızlar emzirme sütyeni alan varsa aranızda ne tavsiye edersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?