2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bayıLırım ben Hurmaya gunde 2-3 tane yiyorum.. belki diyorum eksik kalan bişiler varsa hurma tamamlıodur vücutta.. bi insan hurma ve suyla bi ömür yaşayabilirmiş

Benim bir arkadasim var. 2 cocugu var. Ikisindede hamile iken bol bol hurma yemis ve 2 saatde normal dogum yapti
Cok kolay,agrisizdi diyor.Hurmanin yardimi olduguna inaniyor.Cocuklarinin arasinda 1 yas bile yok

ne güzel haberler geliyor bebişlerimizden maşallah büyüyorlar çok şükür...
nilobellacım sana da artık gururla gösterdiğimiz bir göbüşümüz var :)))

kızlar benim gibi böbrek sıkıntısı çeken bir arkadaş vardı jongbong gibi bir rumuzu vardı yanlış olmasında...
nerelerde acaba??? bilen var mı,çok merak ediyorum...

ben de yarın okula değil ultrason çektirmeye hastaneye gideceğim böbreğim için...büyümenin takip edilmesi gerekiyor demişti dr.bakalım hayırlsıyla bir sorun yoktur inşallah...
bu arada İstanbul bahçelievler semt polikliniğine nasıl gidebileceğim konusunda bir fikri olan var mı ??? randevumu oraya verdiler de...

Bunlar daha yakindan, bayagi buyudu kizim.
Annesi de buyudu
Kasinti olmadan catlama olur mu acaba?
Ben bakiyorum birsey goremiyorum, belki de catlamisimdir:26:

benimde çatlamam olmadı cnm belkide iç karnımız mı geniş derimizmi esnek doğumdan sonramı oluyo ama olanın hamıleykende belli demi

Anladım canım çok sağol almak lazım öyleyse...

maşallah bebeğine canım hep böyle sorunsuz devam eder inşallah...

Annesi de buyudu

az onceki resmlerinde dicektim bebiş nerde? ön profilden hiç belli değildi.. ama bu resmlerden sonra dedim tmm bebiş göbüşte

Kizima bu elbiseyle tulumu aldim bugun.
Toplam 12 cift corabi oldu bu arada, yeter mi fazla mi nedir sizce?
20 tane agiz bezi oldu. O yeter herhalde.
Bir de ebebekte arzumun buharli pisirici sterilazatoru %20 indirimdeydi onu ve baby jem giderlu kuvet masrafa ve kovasini siparis ettim.
Fakat hepsiburadada sevi bebeninkinin 10 tl daha ucuz oldugunu gordum:-( kargo parasi odemiyorum diye avuttum kendimi ama icime oturdu.
Kuvetin demir ayagini da alsam mi bilemedim, sanki lazim olacak gibi.

Eklentiler

• $20120403_180417.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 45
Annesi de buyudu

maşallah canım bebişine de göbişine de ben de kaşıntı azcık oluyo ama çatlama yok gibi sanırım yavaş yavaş oluşcak :2: kaşıntı yoksa çatlama olmaz sanırım ya , inşallah çatlamaz.

BİR ZAMANLAR, doğmak üzere olan bir çocuk, dünyaya gideceği gün ALLAH’a sormus
“ALLAH’ım! bu kadar küçük ve korunmasız olduğum halde dünyada nasıl yasayacağım?”
ALLAH:
“Meleklerimin arasından birini senin için seçtim, o seni bekliyor olacak ve seni hep koruyacak.” demiş
“ALLAHım ama lütfen söyle bana” demiş çocuk.”burada, cennette hicbir sey yapmadan güzel ezgiler söylüyor ve gülümsüyorum.Ben böyle cok mutluyum.”
“senin meleğinde sana güzel ezgiler söyleyecek ve sana hergün gülecek..sende o meleğin sevgisini hissedeceksin ve mutlu olacaksın.”demiş ALLAH.
COCUK:
“Peki,insanlar benimle konustuklarında ben onları nasıl anlayacağım.Ben onların dilini bilmiyorum ki?”demiş.
ALLAH:
“Meleğin sana dünyadaki sözlerin en güzelini ve en tatlısını söyleyecek ve sana konusmayı ögretecek”demiş.
COCUK:
“Peki seninle konusmak istediğim zaman ne yapmam gerekecek? diye sormus.
ALLAH
“Meleğin ellerini kaldırıp bana dua etmeyide sana öğretecek”demiş.
COCUK
“Ama duydum ki dünyada kötü insanlar varmıs, beni kim koruyacak?”
ALLAH:
“Merak etme. meleğin seni ne pahasına olursa olsun koruyacak.”
COCUK:
“Ama ben seni göremeyeceğim için cok mutsuz olacagım”
ALLAH:
“Meleğin sürekli sana benden bahsedecek ve sana , bana nasıl tekrar ulasabilecğini anlatacak.hem, sen beni göremesende ben hep senin yanında olacağım.”demiş

tam o sırada cennetteki huzur ortamına dünyanın homurtuları karışmaya baslamıs.dünyaya gitmek üzere olduğunu anlayan cocuk, aceleyle son sorusunu sormus:
“Peki Allah ‘ım! simdi gitmek üzereyim , lütfen bana o meleğin ismini söylermisin?”

“meleğin ismi cok önemli değil”demiş Allah.. çünkü; sen ona “ANNE” diyeceksin....

canım sonuçtaki bütün değerleri yazim o zaman
serbest t3(ft3) sonuç 2.52 referans değeri 2,3-4,2
serbest t4(ft4)sonuç 0,85 referans değeri 0,89-1,76 düşük çıkan bu
tiroit stimüle edici hormon(tsh)sonuç 5,45 referans değeri 0,35-5,5
anti tiroglobulin antikor sonuç<20,0 referans değeri 0-40
anti tpo antikor sonuç<15 referans değeri 0-60
bu kadar canım tek sorun gözüken t4değeri günde 1 tane aç karnına euthyrox başlattı

benimde çatlamam olmadı cnm belkide iç karnımız mı geniş derimizmi esnek doğumdan sonramı oluyo ama olanın hamıleykende belli demi

Karnimiz gergin oldugu icin belli etmiyor olabilir.
Dogumdan sonra cikiyormus genelde
Valla elimden geleni yapiyorum, catlarsa da kismet napalim.
Bu arada kocam yuruyusumle alay ediyor, cok bozuluyorum

Karnimiz gergin oldugu icin belli etmiyor olabilir.
Dogumdan sonra cikiyormus genelde
Valla elimden geleni yapiyorum, catlarsa da kismet napalim.
Bu arada kocam yuruyusumle alay ediyor, cok bozuluyorum

canım aynı dertten ben de müzdaribim benim eşim de yürüyüşümü penguene benzetiyor. çatlama bende de yok şimdilik hiç istemiyorum sürekli bakınıp duruyorum bir yerim çatlamışmı diye :26:

Babyjem kova 10, masrafa 5, kuvet 30, arzum sterilizator 80 tl.

Eklentiler

• $mBJE-95277_1.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $mBJE-83939_1.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $lBJE-83935_1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $lARZ-46469_1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 60
Benim bir arkadasim var. 2 cocugu var. Ikisindede hamile iken bol bol hurma yemis ve 2 saatde normal dogum yapti
Cok kolay,agrisizdi diyor.Hurmanin yardimi olduguna inaniyor.Cocuklarinin arasinda 1 yas bile yok

ben de hurmanın normal doğumu kolaylaştırdığını inananlardanım,yalnız şimdi çok yemekte istemiyorum erken falan olur maazallllah

canım aynı dertten ben de müzdaribim benim eşim de yürüyüşümü penguene benzetiyor. çatlama bende de yok şimdilik hiç istemiyorum sürekli bakınıp duruyorum bir yerim çatlamışmı diye :26:

Benimki istiyorki hic bir hamilelik belirtisi gostermiyim.
Bu kis gece cikamadik bir yere, erken uykum geliyor, icki icemiyorum falan diye, surekli onu soyluyor.
Bu kis da emekli gibiyiz, seneye de mi boyle olacak,...vs.

nilobellacım güzel günlerde kullansın bebişin aldıklarını cnm...
aldığın küvetin ölçüleri nedir tatlım???

bir de kızlar emzirme sütyeni alan varsa aranızda ne tavsiye edersiniz???

Benimki istiyorki hic bir hamilelik belirtisi gostermiyim.
Bu kis gece cikamadik bir yere, erken uykum geliyor, icki icemiyorum falan diye, surekli onu soyluyor.
Bu kis da emekli gibiyiz, seneye de mi boyle olacak,...vs.

canım ben gezme olduğu zaman halsizlik uyku problemi vs.. şikayetler uçuveriyordu hemencecik eve geldiğimiz zaman başlıyordu şikayetler inan bilerek yapmıyordum. kış boyu son aylar hariç gezdik birkaç yer . karadeniz bölgesi kaldı onu da şirinemle beraber gezeriz Rabbim kısmet ederse.

Tesekkurler canim.

Boy 78, en 50, derinlik 26 cm.
Ben babyjem den aldim bir tane hic tavsiye etmem, cok rahatsiz.
NBB den aldigim cok benzemesine ragmen cok rahat, simdiden kullaniyorum zaten

nilobella her zamanki gibi çok hoş görünüyorsun

humana stil teayi doğumdan sonra kullanıyorsun
hurma yiyordum bi ara şimdi unutuyorum
alayım da yiyeyim bari tekrar

tsh da yüksekmiş, sınırlar arasında ama yine de yüksek
bu durumda normal sonuçlar
hipotiroid var
ilaca başladığın iyi olmuş, ben de ondan içiyorum
antikor olmamasına sevindim, haşimato oluyor o zaman, o daha zor
ilcını ihmal etmeden içmeni, 3haftada bir falan da tahlil yaptırıp tekrar baktırmanı öneririm
eğer yeterince düşmediyse dozu artırırlar

aldım ben ama henüz gelmedi
internetten almıştım
gelince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…