2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam kızlar bende ancak gecmişi okuyup gelebildim.. bu bebek hareketleri hakkında bi gözlemimden bahsetmek istiyorum.. haftada bir yada 10 gunde bir bebegimin hareketlerınde belirgin bi azalma farkettim 2 gun kadar olup sonra normale donuyo.. buda tam hafta atlama donemlerınde.. yani bebeklerin sakin kalıp kendilerini toparlama ihtiyacları var kilo almaları ve büyümeleri açısından..zaten o durgunluk dönemınde ben karın agrılarıda cekıyorum çatlıcakmıs gibi oluyorum uyuyamıyorum geceleri yani eş zamanlı karnımda büyüyo.. bu bi tesaduf olamaz di mi?? bunu cok önce keşfetmiş olan varmı? artık şimdi o dönem geldiğinde cok fazla kafama takmıyorum büyüyo oğluşum diyorum..

benmde cok midem yanıo canm ama rennie içince kesio.. dr um istediğin zaman iç dedi.. cünkü yemek borunun dewamlı yanması kalıcı hasarlara yol açabilir. o yuzden ilaç içmek daha iyi bişey.. umarım en kısa zamanda bi çözüm bulabilirsin cnku gercekten normal hayatı cok etkilio.. ben cantama mini boy rennie bile hazırlayıp koycam cunku cogu zaman bıkac saatlik bile dısarda dolandıgımda işkenceye dönuo..

kızlar slm
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
ben de kısmetse haziran başı gibi 2. paşama kavuşucam

utopya sen anlarsın belki tiroit kan sonuçlarım çıktı bugün t3normal çıktı t4 çok az düşük..hap başlattı dr..

onu hiç kullunmadım canım ben bana donalxy adında fitil verdi tam geçırmedi oda,(doktorada gitmeye utanıyorum her seferınde aynı şıkayet

cnm bence bi dene ben çok faydasını gördüm..
istersen dr bi ara sor..
bende her defasında kaşınıyorum akıntım var demekten bıktım

maşallah sana cnm ya ben hiç o enerjiyi bulamıyorum kendimde...
küçük bi tatil iyi gelicek sanırım..
bizim yerimize de gez toz dinlen cnm ya...

cnm azcık da olsa kıpırdasın yeter...
lansinoh alıcam bende ya yara olmasını beklemeye gerek yok...

beyaz dut kuru olucakmış kaynatıp içicekmişiz...

humanayı bende duydum bi kaç arkadaştan.
inş bişiye gerek kalmadan gelir sütümüz...

artık nerdeyse 5 haftanın sonunda yarın randevum var
ne kadar uzun sürdü bu sefer yaa
umarım herşey yolundadır ve oğlumun gelişimi normal gidiyordur

hayırlı haberlerle gel inş cnm

maşallah size cnm..
akıntıyla başımız dertte...

kızlar slm
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
ben de kısmetse haziran başı gibi 2. paşama kavuşucam

hoşgeldin aramıza
sanada hayırlı doğumlar cnm...

maşallah canım size de
evet canım dr da olan makinelerde yanılma payı oluyor ben 2-3 saatlik ayrıntılı bir ultrasana giridm o gün dr da 590 gr gelmişti ama aynı gün diğer ultrasonda 650 gr geldi yani dr dakiler boyunuda kilosunu da farklı söyleyebiliyo

teşekkürler canım amin işallah cümlemize

merhaba hanımlar ben de haziran annesi olacağım allah ın iziniyle inşallah :)....hepimizin kucağına sağsağlım almayı nasip etsin rabbim...çok heyecan ve sitres yapmaya başladım ben :)

hoşgeldin noremcim sen benim facede tanıdıım uzman eşi noremmisin yoksa

slm kızlar 31+5 günlüğk olduk bizde bugün dr geldik 1748 gr olmuşuz 42 cm boyumuzda herşey gayet normal doğumuda normal diye konuşuyo gene dr amcamız hayırlısı ne diyim artık 10-15 günde bir gitcez sizler nasılsınızzzz

utopya sen anlarsın belki tiroit kan sonuçlarım çıktı bugün t3normal çıktı t4 çok az düşük..hap başlattı dr..

tsh kaç çıktı
değerlerini yazar mısın?
sadece t4 referans dışı çıktıysa eğer tahlili yenilemeni tavsiye ederim
çünkü sadece t4ün düşük olması tahlil sonuçlarının hatalı olduğunu düşündürdü bana
çünkü t4 düşerse tsh yükselmesi lazım hipotiroid tanısı için
sadece tsh sorun olması normal ama bu bana anormal geldi

slmlar hanımlar,biz geldiksaçma olacak belki ama humana still tea şimdi mi içmye başlayacağız,doğumdan sonra mI??bir de aranızda hurma yemeye başlayan var mı?

evet canım aslında haklısın,bugün falan çatlayacak gibiydim,hareketleri de az hissediyorum işte,dediğin gibi olabilir.

maşallah size bakalım biz de bu cumartsi gidicvez kısmetse merak ediyorum ne kadar oldu :44:

Kizlar 30 haftalik gobisimiz ve bebisimiz

Eklentiler

• $2012-04-03_11.13.11.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $2012-04-03_11.13.01.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 40
maşallah size bakalım biz de bu cumartsi gidicvez kısmetse merak ediyorum ne kadar oldu :44:

ne güzel hayırlı haberlerle dönün inş cnm almıştır kılo büyüyolar her geçen gün zaten karnımdan artık hareket edemiyom öne vs eğilmelerim zorlaştı hayırlı haberlerle gel cnm inşşşş

bayıLırım ben Hurmaya gunde 2-3 tane yiyorum.. belki diyorum eksik kalan bişiler varsa hurma tamamlıodur vücutta.. bi insan hurma ve suyla bi ömür yaşayabilirmiş

Bunlar daha yakindan, bayagi buyudu kizim.
Annesi de buyudu
Kasinti olmadan catlama olur mu acaba?
Ben bakiyorum birsey goremiyorum, belki de catlamisimdir:26:

Eklentiler

• $2012-04-03_11.12.22.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $2012-04-03_11.10.44-1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 29
Masallah göbisine

Kizlar ben hala mutfakdayim Kendime sasiyorum.Yavas yavas yapayim diye cikamadim icerden.Bide bogazimi düsünüp sütlac yapmaya basladim. Birazdan firina atcam. Sonra cikardigim bulasigi yikayip aksam yemegini hazirlicam esim isten gelmeden
Oglum bugün baya hareketli.Ama birseyi farkettim..2 gün fazla aktif olmuyor,sonra yine kipir kipir.
Sabah öyle bir vurmaya basladiki.Kendimi kum torbasi gibi hissettim.Ayni anda hem sag taraf hem sol tarafa vurdu baya pasamiz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…