- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.121
ader çok bayıldım duvar kağıdınaaaa iyi uyguna bulmussun canm :)
günaydıninş. tayin gönlünüze göre olur da taşınmazsınız,bu dönemde taşınmak zor olur..biz de iiyiz oğluşumda kahve keyfi yapıyoruz:)iki gündür az hareket ediyor diye göbeğime bakıp duruyorum
merhaba annecikler,
geçen hafta 4 günlük rapor iyi gelmişti bana, dinlenmiştim.
2 gündür işteyim, bakalım bu hafta nasıl geçecek? cuma günü doktor kontrolüm var. belki haftaya izne ayrılabilirim ben de. 32 doluyor haftaya, aslında uzatmak istiyordum ama kısmet.
bu arada 2 gündür acayip midem yanıyor, ilaçlar da işe yaramıyor peksizde var mı? ne iyi gelir ? süt içiyorum bazen ama bir süre geçiyor sonra yine başlıyor
saol canım haftasıyla uyumlu kilomuz herşeyimiz normal önde yada geride demedi.
onu hiç kullunmadım canım ben bana donalxy adında fitil verdi tam geçırmedi oda,(doktorada gitmeye utanıyorum her seferınde aynı şıkayet
Merhaba anneler
Bana neler oluyor anlamiyorumBir bakiyorum cok tembel ,uyusugum.Anca yatsam yesem icsem.Bide bakiyorum ev isine koyulmusum.
Bugunde kahvaltidan sonra basladim mutfak dolablarimi bosaltmaya.Lavantali su ile temizleyip silmeye. Dolaplardan indirdiklerimide yikadim.Yoruldum suan hemde cooook.Bitiremedimde mutfagi
Fazla yüklenip yormayim kendimi dedim. Yarin devam edicem artik
Suan cok acimNe yesem bilmiyorum. Persembe mini paskalya tatili icin esimle Isvec e gidiyoruz.Pazar sabahi döncez.O yüzden eve pek birsey almadim bu hafta:26:
sarıbeybicim yemek falan yedim çok az kıpırdandı ama net bi hareket yok tembel oğluusm bnm yeri daraldı galiba
bn gögüs pedi aldım dün e bebekden 40 lı ıkı tane ve ıslak mendil heidyeli 11 tl di
bide lansinoh krem aldım inşallah agrımaz gögüsler
ben de avent almayı düşünüyorum
hem kalkan hem de göğüs pompasını
süt konusunda emecek şahsiyetlerin sayısından dolayı çekincelerim var
o yüzden ihtiyacım olursa alacağım gibi bir ihtimalim yok
ihtiyacım olursa ihtimalini baştan ortadan kaldırmak istiyorum inşallah:26:
ayrıca not aldım tüm süt yapan şeyleri paso onlardan yiyeceğim inşalalh:26:
incir, havuç, dereotu, üzüm, hurma, beyaz dut ve bol yeşillik ve litrelerce su
kalkanların birbirinden farkını bilmiyorum açıkçası
avent bildiğim marka diye aldım
ben de ihtiyaç olursa diye sonraya bırakmak istemiyorum
göğüslerim yara olmasın diye de kullanabilirim sanırım, illa yara olmasını beklemeye gerek yok
senin de dediğin gibi mutlaka alman lazım bence de
en zor görev seninki
birkaç öneride de ben bulunayım
nerden biliyorsun dersen ablam için annem yapardı
irmik çok süt yapıyor mesela
sürekli de irmik yenmiyor
annem ablamın çorbalarına irmik katardı sürekli
bence humana still tea de alalım, çok çirkin bişey ama ablam onu da içerdi
epey faydasını görmüştü
artık nerdeyse 5 haftanın sonunda yarın randevum var
ne kadar uzun sürdü bu sefer yaa
umarım herşey yolundadır ve oğlumun gelişimi normal gidiyordur
merhaba kızlar bugün dr gittim çok şükür meleğimde bende iyiyiz 1500 kilo 40 cm olmuşuz akıntımı sordum muayne edip baktı turnusollu kağıttı sanırım onla baktı normal akıntın suyun değil dedi.
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım sorun yoktur umarım..
kızlar slm
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
ben de kısmetse haziran başı gibi 2. paşama kavuşucam
maşallah cnm...ben de çok merak etmeye başladım kilosunu 3 hafta önce 1400 demişti ama 300-400 gr. eksik olabilir yanılma payı var makinenin demişti...nasıl makineyse...ne dedi kilosuna dr. normalmiymiş???
duvar kağıdımızı beğenen teyzeler teşekkür ederiz
cnm bence bi dene ben çok faydasını gördüm..
istersen dr bi ara sor..
bende her defasında kaşınıyorum akıntım var demekten bıktım
maşallah sana cnm ya ben hiç o enerjiyi bulamıyorum kendimde...
küçük bi tatil iyi gelicek sanırım..
bizim yerimize de gez toz dinlen cnm ya...
cnm azcık da olsa kıpırdasın yeter...
lansinoh alıcam bende ya yara olmasını beklemeye gerek yok...
beyaz dut kuru olucakmış kaynatıp içicekmişiz...
humanayı bende duydum bi kaç arkadaştan.
inş bişiye gerek kalmadan gelir sütümüz...
hayırlı haberlerle gel inş cnm
maşallah size cnm..
akıntıyla başımız dertte...
hoşgeldin aramıza
sanada hayırlı doğumlar cnm...
merhaba hanımlar ben de haziran annesi olacağım allah ın iziniyle inşallah :)....hepimizin kucağına sağsağlım almayı nasip etsin rabbim...çok heyecan ve sitres yapmaya başladım ben :)
utopya sen anlarsın belki tiroit kan sonuçlarım çıktı bugün t3normal çıktı t4 çok az düşük..hap başlattı dr..
slmlar hanımlar,biz geldikkalkanların birbirinden farkını bilmiyorum açıkçası
avent bildiğim marka diye aldım
ben de ihtiyaç olursa diye sonraya bırakmak istemiyorum
göğüslerim yara olmasın diye de kullanabilirim sanırım, illa yara olmasını beklemeye gerek yok
senin de dediğin gibi mutlaka alman lazım bence de
en zor görev seninki
birkaç öneride de ben bulunayım
nerden biliyorsun dersen ablam için annem yapardı
irmik çok süt yapıyor mesela
sürekli de irmik yenmiyor
annem ablamın çorbalarına irmik katardı sürekli
bence humana still tea de alalım, çok çirkin bişey ama ablam onu da içerdi
epey faydasını görmüştü
selam kızlar bende ancak gecmişi okuyup gelebildim.. bu bebek hareketleri hakkında bi gözlemimden bahsetmek istiyorum.. haftada bir yada 10 gunde bir bebegimin hareketlerınde belirgin bi azalma farkettim 2 gun kadar olup sonra normale donuyo.. buda tam hafta atlama donemlerınde.. yani bebeklerin sakin kalıp kendilerini toparlama ihtiyacları var kilo almaları ve büyümeleri açısından..zaten o durgunluk dönemınde ben karın agrılarıda cekıyorum çatlıcakmıs gibi oluyorum uyuyamıyorum geceleri yani eş zamanlı karnımda büyüyo.. bu bi tesaduf olamaz di mi?? bunu cok önce keşfetmiş olan varmı? artık şimdi o dönem geldiğinde cok fazla kafama takmıyorum büyüyo oğluşum diyorum..
benmde cok midem yanıo canm ama rennie içince kesio.. dr um istediğin zaman iç dedi.. cünkü yemek borunun dewamlı yanması kalıcı hasarlara yol açabilir. o yuzden ilaç içmek daha iyi bişey.. umarım en kısa zamanda bi çözüm bulabilirsin cnku gercekten normal hayatı cok etkilio.. ben cantama mini boy rennie bile hazırlayıp koycam cunku cogu zaman bıkac saatlik bile dısarda dolandıgımda işkenceye dönuo..
slm kızlar 31+5 günlüğk olduk bizde bugün dr geldik 1748 gr olmuşuz 42 cm boyumuzdaherşey gayet normal doğumuda normal diye konuşuyo gene dr amcamız hayırlısı ne diyim artık 10-15 günde bir gitcez sizler nasılsınızzzz
maşallah sizebakalım biz de bu cumartsi gidicvez kısmetse merak ediyorum ne kadar oldu :44:
Kizlar 30 haftalik gobisimiz ve bebisimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?