- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.101
neden bu kadar uzun suruyor ya..fitil bendede işe yaramıyor..sureklı krem kullanmak ne kadar mantıklıki bende sureklı kullunıyorum(
tamam canım okuyorsan eğer bekleriz tabi sen de hızlandırırsın biraz
hımm şeyy kemm küm arkadaşım bu benim ilk hatmim olacak açıkcası ve başlangıç sewiyesinde oldğm içi kaplumbağa hızında ilerliyorumm heründe okuyamıyorm artık bir hafta hergün yüklenirim bir hafta içinde hala bitiremezsem kaçıncı sayfada kaldğmı haber veririm tamamlarsınız ama biraz daha zaman verirseniz sevinirim benimde bir hatimim olsun
tekrardan kusuruma bakmayın kızlar
kızlar bu arada bebeğimin hareketleri artık biraz daha farklılaştı sanırım göbüşümü oynatıyor artık onu izlemek çok güzel bir duygu
ama anlamadğım bir şey var yer yer göbüşümde bazı bölgeler aşırı sertleşiyor
ve hareketler normalde acıtmıyor ama bazı hareketler değişik bir hisle aşağıya baskı yaparak zanki aşağı çıkışı zorlyor gibi hissettriyor o zaman nefesim kesiliyor gibi oluyorr
teşekkür ederim, allah kabul etsinhaber veremediğim için çooook çok özür diliyorum,ben cüzleri aldığım hafta bitirmiştim.tekrar özür dilerim sık giremediğim için unutmuşum.
ben aldım aventgögüs kalkanı alıcakmıyız????
eczanemizde sitesinde de 23 küsür tl tanesikızlar bu arada gittigidiyorda lansinoh krem 56 gr lık 2 tane 44 tl kampanya varmış acaba orijinalmidir bilemedim ki isterseniz bi bakın.
ben aldım avent
ben de avent almayı düşünüyorum
hem kalkan hem de göğüs pompasını
süt konusunda emecek şahsiyetlerin sayısından dolayı çekincelerim var
o yüzden ihtiyacım olursa alacağım gibi bir ihtimalim yok
ihtiyacım olursa ihtimalini baştan ortadan kaldırmak istiyorum inşallah:26:
ayrıca not aldım tüm süt yapan şeyleri paso onlardan yiyeceğim inşalalh:26:
incir, havuç, dereotu, üzüm, hurma, beyaz dut ve bol yeşillik ve litrelerce su
oğlumun duvar kağıdı teyzeleri...
bauhaustan indirime girmişken alalım dedik...1 rulosu 13.90 Tl.
kalkanların birbirinden farkını bilmiyorum açıkçası
avent bildiğim marka diye aldım
ben de ihtiyaç olursa diye sonraya bırakmak istemiyorum
göğüslerim yara olmasın diye de kullanabilirim sanırım, illa yara olmasını beklemeye gerek yok
senin de dediğin gibi mutlaka alman lazım bence de
en zor görev seninki
birkaç öneride de ben bulunayım
nerden biliyorsun dersen ablam için annem yapardı
irmik çok süt yapıyor mesela
sürekli de irmik yenmiyor
annem ablamın çorbalarına irmik katardı sürekli
bence humana still tea de alalım, çok çirkin bişey ama ablam onu da içerdi
epey faydasını görmüştü
çorbalara katmak güzel bir çözüm..ben mercimek çorbasına falan irmik koyarım pirinç yıkamaya üşenirsem
o çaydan da alalım bulunsun..süt strese bağlı bişeymiş yok diye dert edersen hiç gelmezmişo yüzden yokluğunu hiç görmeyelim inşallah
annemin altın gününe gitmiştim küçükken orada bir teyze bebeğini emziriyordu
sağolsun uluorta emzirmişti, bebeği emdikten sonra göğsünü kapatırken fırt diye öndeki sehpaya fışkırmıştı süt
fıskiye teyze
merhaba kızlar bugün dr gittim çok şükür meleğimde bende iyiyiz 1500 kilo 40 cm olmuşuz akıntımı sordum muayne edip baktı turnusollu kağıttı sanırım onla baktı normal akıntın suyun değil dedi.
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım sorun yoktur umarım..
maşallah ne kadar büyümüş
haftasına gre kilosu normal mi önde mi yoksa
5 haftadır gitmeyince hangi haftada kaç kilo olur onu bile bilmiyorum artık
akıntılar artık hep su gibi sanırım
benim de su gibi olabiliyor
ama endişe etmiyorum normaldir heralde
merhaba kızlar bugün dr gittim çok şükür meleğimde bende iyiyiz 1500 kilo 40 cm olmuşuz akıntımı sordum muayne edip baktı turnusollu kağıttı sanırım onla baktı normal akıntın suyun değil dedi.
maşallah ne kadar büyümüş
haftasına gre kilosu normal mi önde mi yoksa
5 haftadır gitmeyince hangi haftada kaç kilo olur onu bile bilmiyorum artık
akıntılar artık hep su gibi sanırım
benim de su gibi olabiliyor
ama endişe etmiyorum normaldir heralde
maşallah cnm...ben de çok merak etmeye başladım kilosunu 3 hafta önce 1400 demişti ama 300-400 gr. eksik olabilir yanılma payı var makinenin demişti...nasıl makineyse...ne dedi kilosuna dr. normalmiymiş???
duvar kağıdımızı beğenen teyzeler teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?