- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.261
kızlar dr 3 hafta önce 3 hafta geri dedi.
çok dikkat ettim 1 hafta atladı
ama doğuma kadar aradaki farkı kapatabilirmiyim bilmiyorum..
ay bende sinir olurum böyle durumlardan.
çıkıp 15-20 dk da olsa bi yürüyün cnm ya rahatlarsın..
merabalar..
iyi uykular ikinize de...
canım benim hamileliğimin başından beri bebeğim hep bir hafta geriden geliyor ama benimki geç döllenmeydi belki seninki de öyledir
ne güzel hayırlı haberlerle dönün inş cnm almıştır kılo büyüyolar her geçen gün zaten karnımdan artık hareket edemiyom öne vs eğilmelerim zorlaştıhayırlı haberlerle gel cnm inşşşş
Tam istedigim gibiymis, ama hangi bedeni olur bana bilemedim.
38 i kalmamis, 40 buyuk gelebilir. Yarin bir bakayim magazasindan.
cnm benimde son adet tarihimle usg ölçümü tutmuyo hep arada 2 hafta fark var..
ama ilk doktorum gelişimi geri falan demedi..
dr değiştim de yeni dr söyledi..
geç döllenme olsa dr söylemezmi ki
beni baya endişelendirdi çok dikkat etmelisin falan dedi..
merhabalrrr :)
adaer banyo havlusu çok güzelmiş bambu ipliği alternatifi hiç aklıma gelmemişdi :)
sarı beybi sıkma canını meleğinde problem olmadığı sürece ki önmli bişey olsaydı doktorlar cart diye söylüyolr zaten
bnde meleğime banyo küveti yerine OKBaby Buddy Bebek Yıkama Oturağı - e-bebek.com bundan aldım
ben de çoğu kıyafetimi lc den aldım bir de ilk doğumdan da vardı kıyafetlerim yanlız lc nin internette olan kıyafetlerini mağazalarda bulamadım hoşuma giden birkaç model oldıu ama mağazalarda yok malasef bakalım geçen hafta limangodan bir elbise siparişi verdim kargoya verilmiş bakalım bekliyorum merakla yarın elimde olur
kizlar benimde minnakimin uyku seti geldi.. yatagimizda boyle fakat rengi beyaz..
Sumersault Dreamy Dot 4-Piece Crib Bedding Set Green, Baby Crib Comforter Set, Infant Crib Sheets, Nursery Crib Bedding Set
kizlar birde esim zorla bebek cantasini boyle aldirtti.. herseyi koymam ve kullanisli olmasi acisindan bu daha iyiymis dedi( ben daha farkli bisi istiyodum sizce nasil??? ben hala kararsizim eger begenilmezse geri vericem valla..
Walmart.com: Baby Boom - Diaper Bag, Plaid: Gear
Kizlar birsey sorucam, acil yanit almam lazim.
Butik bebedd cichlid kiz bebek tulumlari elbiseleri var, bayildim hepsine.
Yalniz 68 cm boylari, 6 ayliga denk geliyor. Alsam giydirebilir miyim sizce bu yaz?
Bebekler cabuk buyuyormus ya ondan diyorum
Yalniz 68 cm boylari, 6 ayliga denk geliyor. Alsam giydirebilir miyim sizce bu yaz?
6 aylık kıyafeti tahminimce 3-4 aylıkken giydirebiliriz. o da eylül ekime denk geliyor. serin olabilir hava. ben 6 aylıkları genelde braz daha kalın aldım. yine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?