2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım benim hamileliğimin başından beri bebeğim hep bir hafta geriden geliyor ama benimki geç döllenmeydi belki seninki de öyledir

canım benim hamileliğimin başından beri bebeğim hep bir hafta geriden geliyor ama benimki geç döllenmeydi belki seninki de öyledir

cnm benimde son adet tarihimle usg ölçümü tutmuyo hep arada 2 hafta fark var..
ama ilk doktorum gelişimi geri falan demedi..
dr değiştim de yeni dr söyledi..
geç döllenme olsa dr söylemezmi ki
beni baya endişelendirdi çok dikkat etmelisin falan dedi..

işallah canım işallah son iki kontorllerim sıkıntılı geçti valla bu sefer korkuyorum yine bişey çıkacak diye işallah hayırlı haberlerle dönerim

Tam istedigim gibiymis, ama hangi bedeni olur bana bilemedim.
38 i kalmamis, 40 buyuk gelebilir. Yarin bir bakayim magazasindan.

ben de çoğu kıyafetimi lc den aldım bir de ilk doğumdan da vardı kıyafetlerim yanlız lc nin internette olan kıyafetlerini mağazalarda bulamadım hoşuma giden birkaç model oldıu ama mağazalarda yok malasef bakalım geçen hafta limangodan bir elbise siparişi verdim kargoya verilmiş bakalım bekliyorum merakla yarın elimde olur

geç döllenme olduysa bence dr demiyor muhtemelen bilmiyordur
benim yumurtlamam geç olduğu halde dr um demedi ben biliyorum
kaç günde bir adet oluyordun?

benimkide boyle bebis oturabiliyor boyle. bakalim insallah kullanislidir. birde kizlar aklima emzirme atleti takildi.

gecmiste konusulmustu ama sayfayi bulamadim..
aldiginiz ve guvendiginiz , memnun kaldiginiz atlet hangisi acaba? bana link verebilirmisiniz.. benim annem yanima gelecek ben yurtdisinda yasiyorum.. netten alip annemin adrese postalicam oda gelirken getirir insallah..

kizlar benimde minnakimin uyku seti geldi.. yatagimizda boyle fakat rengi beyaz..

Sumersault Dreamy Dot 4-Piece Crib Bedding Set Green, Baby Crib Comforter Set, Infant Crib Sheets, Nursery Crib Bedding Set

kizlar birde esim zorla bebek cantasini boyle aldirtti.. herseyi koymam ve kullanisli olmasi acisindan bu daha iyiymis dedi ( ben daha farkli bisi istiyodum sizce nasil??? ben hala kararsizim eger begenilmezse geri vericem valla..

http://www.walmart.com/ip/Baby-Boom-Diaper-Bag-Plaid/19200306

Son düzenleme:

Canim ben de lcw de o hamile eteginden goremedim, ama internette var. Bugun gidebilirsem baska bir magazadan bakicam.
Ebru gebenin cok guzel etekleri vardi, ama pahali tabii.
C&A de gebe bolumu varmis ama ben hic o magazaya denk gelemedim.
Limangodan biraz gec geliyor siparisler, kampanya bitiminde kargo yapiyorlar cunku.

Gunaydin guzel anneler. Bugun hava 18 derece olacakmis istanbulda, sabahtan utuleri bitirip kendimi sokaga atmak istiyorum ama dag gibi camasir var. Halim kalmayabilir cikmaya:-(

Günaydın hanımlar81 olduk düzce ne zamandır şafak saymayı bekliyordumbirazdan da dr gideceğiz oğlumu göreceğim,inş. ii haberlerle döneriz

canım yatak da çanta da çok güzelmiş. fiyatları da eğer yazan fiyatsa çok hesaplı. özellikle nevresim takımının renklerini çok beğendim. güle güle kullanın.

Kizlar birsey sorucam, acil yanit almam lazim.
Butik bebedd cichlid kiz bebek tulumlari elbiseleri var, bayildim hepsine.
Yalniz 68 cm boylari, 6 ayliga denk geliyor. Alsam giydirebilir miyim sizce bu yaz?
Bebekler cabuk buyuyormus ya ondan diyorum

6 aylık kıyafeti tahminimce 3-4 aylıkken giydirebiliriz. o da eylül ekime denk geliyor. serin olabilir hava. ben 6 aylıkları genelde braz daha kalın aldım. yine de sen bilirsin.

kızlar günaydınn

canım ben o tulumlardan daha önce almıştım 3-6 aldım boyutlarıda gayet uygun giyebilir..

bence büyük gelebilir, riske atma istersen:44:

6 aylık kıyafeti tahminimce 3-4 aylıkken giydirebiliriz. o da eylül ekime denk geliyor. serin olabilir hava. ben 6 aylıkları genelde braz daha kalın aldım. yine de sen bilirsin.

ama bence markadan markaya fark olabilir.. çok beğendiysen ve çok pahalı değilse alabilirsin nilo 1 tane
çünkü ben de zaradan veraya bi elbise almıştım 6-9 ay, geçenlerde de mothercareden aldım 3-6 ay eve bi geldik mothercarein elbisesi zaranınkinden daha geniş ve uzun

hadi aynı ay olsa neyse zaranınki bir de 3 ay büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…