2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ay bilemedim, alsam bir turlu almasam bir turlu.
52-53 cm dogsa haziran basinda, temmuza kadar tas catlasa 60 cm olur, temmuz agustosta giydiremezsem de cop olurlar:-(

kızlare günaydın.
ben şimdi geçmişi okuyorum da , kanal d de canlı doğum vamış doktorum progrmında.
aytuğ kolonkaya doğurtacak
izlemek isteyenler açsın izlesin.

ben tekrara geçmişe dönüyorum.
görüşmek üzere

maşallah ama çok büyük değil bence tam olması gerektiği gibi
hamile olduğun belli ama zebella gibi değil (zebella görmek için bkz. ben)

sanırım sizlerin göbeklerinizi görünce benim ikiz beklediğim çok belli oluyo:44:
bi de şüküş(doktorum) rahmin arkada karnın tek gebelik gibi olur fazla çıkmaz demişti
peeehhhhh

ay saçmalama allah aşkına.sen benım resmımı görmemiştin herhalde kaç kg aldın?bence gayet fit gözukuyosun.süper maşallah.

hiç izlemeyın bence.

Ay ne guzel gobek!
Masallah

Dun minibuste yine yer vermemislerdi bana, yasli bir teyze bindi ben ayaktayim, ona yer verdiler.
Kadin butun minibuse donup, "bu kadina niye yer vermiyorsunuz, ona acimiyorsaniz karnindaki buzagiya aciyin " dedi!
Dusunun karnimin ne kadar sivri oldugunu
Kizima buzagi dediler

yok anacım ben almayım
zaten işteyim evde olsam dahi açıp izlemem

cehalet mutluluktur.. bazı şeyleri bilmemek bilmekten daha çok işe yarıyor

daha da kötüsü bu durumda korkarım sen de inek oluyosun:26::26::26:
en kötüsü ben 2 buzağılı montofon oluyorum:26::26::26:

Son düzenleme:
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee kızlar 3 gun aradan sonra hepınızı çokk özlemişim yaaa
bu acayip alışkanlık yapmış

ayy teyzem benim ya buzağı hee ay dünde nerden karşıya geçicek olsam büün arabalar bana yol verdiler bizim Gebze'de böyle şeyler pek yoktur ama artık yontulmuşlar demekki :))

teşekkür ederiz oğluşumla. ilk zamanlarda gerçekten kendimi balina gibi hissediyordum. yavaş yavaş alıştım. ama bacaklarım nereneyse iki katına çıktı. kendimi çıplak görmek istemiyorummm.
aslında ben senin göbüşünü çok merak ediyorum ama kotalı olduğunu biliyorummm. herkese kendi göbeği kocaman geliyor sanırım.

evet çünkü ilk hallerimizi sadece kendimiz biliyoruz
tek ikiz anası olarak ben de eklemek istiyorum göbek fotosu hatta ikna turlarım devam ediyo

oznur-u, d-gabbana , niobella size de teşekkür ederiz oğluşumla. 12,5-13 kilo aldımm. daha da alcam sanırım son 2 ayda. 20 bulurum herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…