2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya bu doğum tv den olacağı için öle çok absürt bi görüntü olmaz diye düşünüyorum.
ben anneyle bebeğin kavuşmasını görmek ve ağlamak için izlicem sanırım.

o yakası dantelli gidi olandan bende de var

buzağı mı ay bu teyzeler bi hoş valla.

dün de bnm teyzem iki aydır görmüyodu beni, kuzenlerim falan.
görünce şok geçirdiler, nolmuşsun sen böle diye.
kuzen dedi sen nerdeyse doğurcak gişbi olmuşsun

ayy teyzem benim ya buzağı hee ay dünde nerden karşıya geçicek olsam büün arabalar bana yol verdiler bizim Gebze'de böyle şeyler pek yoktur ama artık yontulmuşlar demekki :))

Bak bu cumartesi gebze medikal parkta ayse onerin semineri var.
Firsat bulursan git

Yol vermek, yer vermek, kibarlik falan pek bizim insanimiza gore degil. İnsan sasiriyor degil mi?

nilobella senin aldığın kuvetin sarısını ve kovanın aynı rengini ben aldım.
carrefourdan aldım.
kuvet 29 tl, kova da 12,5 tl ydi.
sanırım ben de pahalı almışım biraz.
bi de file aldım işte, onu da 7.50 tl ye aldım.

kızlarrrrrr kanal d dekı doktorumdakı doğuma baktım göz yaslarım sel oldu bızlerınde az kaldı allahın ıznıyleeee

slm kızlarr günlerdir yoktum.. doktorum u gördüm şimdi. benden önce girip söyleyenler olmuş bile.. dayanamadım ben de.. çok kötü ağladım yaa hemen eşime msj attım böyle böyle diye.. bu arada istediğim doğum şeklinin sezaryen olmadığını da anladım. kadıncağız dokunamadı bile bebeğine.. öptü,kokladı sadece.. bağrıma basıp göğsüme dayamak istiyorum hemen ben.. o da anne kokusu duysun diye..
kızlarrrrrr kanal d dekı doktorumdakı doğuma baktım göz yaslarım sel oldu bızlerınde az kaldı allahın ıznıyleeee

bu arada başımdan geçenleri anlatayım geçmişe bakmadan önce.. cuma günü gusül alayım banyoya gidiyorum diye yazdım en son. banyoya girmeden önce küveti doldurmaya başladım. mutfakta yemeklerin son halini halledip hızla girip çıkacaktım. çıkışta annemlerdeki yasin e yetişmem lazımdı ve 15 dk m vardı.. mutfağı hallettikten sonra banyoya koştum, musluğu kapatayım diye bastığım anda ıslak banyo zemininde kaydım, ve çok feci düştüm.. 1 dk kdr kalkamadım, evde kimse yoktu zaten.. üstüm başım sırılsıklam oldu, ayağım ve kuyruksokumum çok acıdı.. hemen duşumu aldım dışarı çıktım buz falan koydum acısı geçmiyordu. öyle bi zamanlama oldu ki eşim cumada, annem ev sahibi ve misafir bekliyor. mecbur hemn giyindim. annemlere gittim topallaya topallaya.. oradan da eşimi aradık, geldi arabayla hemen acile gittik.. ezilme varmış Allahtan, röntgen falan çektiremeyiz zaten, çok ağrın olursa parasetamol iç dedi. ayakta kalmamam için rapor verdi. düz taban giyinecekmişim bir süre.. pzt de kendimi kötü hissedince yine iki gün rapor aldım. evde istirahat halindeydim yani.. bugün ilk iş günüm, günler sonra, bakalım nasıl geçecek..

yaa ben işteyim izleyemedim.. son birkaç gündür internetten doğum fotoğraflarına, doğum videolarına falan bakıyorum bi anda öyle bi ağlama geliyor ki anlatamam. özellikle annenin doğuma girmeden önce eşiyle ve ailesiyle bakışmalarında ve doğum sonrası hayran hayran bakışmalarında içimden bişi kopuyo.. onların yerine bizi koyuyorum ve inanılmaz heyecanlanıyorum, bi an önce o gün gelsin istiyorum.. hatta inanın sırf o duyguyu yaşamak için doğumum sezeryan olsun ve sevdiğim herkes o an yanımda olsun istiyorum bazen.. hayatta bir ailenin paylaşabileceği ender özel anlardan biri bence..

heyoooo doktorumla görüştüm dün kan sayımı sonucumu öğrenememiştim kanım düşüktü ama şimdi yükselmiş gayet iyi dedi :124::124::124:

selam kızlar burdaki msjları okur okumaz doktorumu açtım ama yetişemedim bitkisel bir çay tarifi veriyordu izleyemedim
ama netten bakıyorum bendde zaman zaman annenin bebeğini kucağna alma sahnesi beni salya sümük yapan durum oluyor
o an çok duygusal bir an allahım hepimize bebeklerimizi kucağmıza almayı öyle tatlı tatlı koklamayı nasip etsin inşallah....

çok geçmiş olsunn en korktuğm şey gelmiş başına inşAllah iyileşrsn çabucak Allah beternden korumş neyse ki toparlanabilmişsn:26:

canım çok üzüldüm geçmiş olsun ahh işte olacağın önüne geçilmiyor ama ıslak zeminlerde çok dikkat etmek gerekiyor , Allahtan daha büyük bir sorunla karşılaşmamışsın Allah şifa versin canım bundan sonra daha dikkatli ol emi
sezeryanın sadece o anı güzel ama doğumdan sonrası için hiçde bu duyguları düşünmüyrum ama hayırlısı bakalım :)

ayy çok geçmiş olsun cnmm, aman dikkat et kendine.
ben de geçen merdivenden düşmüştüm öyle, gerçi dr a falan gitmedim ama ben de iki gün falan dinlendim kendi kendime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…