- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.701
anammm
nasıl bir görünüştür o şeritli poğaçadaki
hmmmmm
aynenya kızlar affınıza sığınıyorum ama bişey farkettim
göğsümüzde 1 delik yok birden fazla delik var
sıvı geldiğide farkettim bikaç yerden ıslatmış çamaşırı:26:
aa benim dertten muzdaripmişsin sen de
dostinex çok fena bir hap
beni fena çarpmıştı
2 tane içtim içemedim bidaha
hayıt tohumu hapıyla düşürdüm ben
sanırım kıvamlı bişeyler gelmiş olabilir
ayyyy bu tip şeylerin katlarını ayıra ayıra yemeyi çok severim
ya kızlar affınıza sığınıyorum ama bişey farkettim
ben yengemden biliyorum yiğenimi emzirirken görmüştüm.
süt böyle bi kaç delikten birden geliyor.
hani banyo duş başlıkları var ya öyle
kızlar göğüs ucu kaşınan var mı?
neden kaşınır ki
aa benim dertten muzdaripmişsin sen de
dostinex çok fena bir hap
beni fena çarpmıştı
2 tane içtim içemedim bidaha
hayıt tohumu hapıyla düşürdüm ben
sanırım kıvamlı bişeyler gelmiş olabilir
canım bende ara sıra göğüs ucum kaşınıyor , nedenini bilmiyorum ama hamilelikten öncede ara sıra olurdu.
Dostinex'i 1 kere kullandım benim prolaktin sınırdaydı ama doktor yinede verdi o ay hamile kaldım :) beni çarpıp çarpmadığını anlıyamadım :))
bu arada arkadaşlar benim sol göğüs ucum hep içeri kaçmış bi şekilde duruyor ve düzeltmeye çalıştığım zaman ortası yarık gibi duruyor beyaz ve acıyor bunun için ben kremi kullanmaya başladım şimdiden.doktoruma söyledim baktı göğüs ucumu çıkardı radyolojiye ultrasona gönderdi ultrasonla bakıldı çok şükür bişi çıkmadı , doktorum kemi kullan ve meme başını uyarmadan göğüs ucunu dışata durmasını sağla yoksa bebek alamaz dedi , göğüs ucu uyarılıması erken sancı olmasını sağlarmış:26:
Yalnız sağ göğüs ucum hep dışarıda buda işin güzel yanı önce orayı veririm bebiş alsın die
canım bende ara sıra göğüs ucum kaşınıyor , nedenini bilmiyorum ama hamilelikten öncede ara sıra olurdu.
dostinex'i 1 kere kullandım benim prolaktin sınırdaydı ama doktor yinede verdi o ay hamile kaldım :) beni çarpıp çarpmadığını anlıyamadım :))
bu arada arkadaşlar benim sol göğüs ucum hep içeri kaçmış bi şekilde duruyor ve düzeltmeye çalıştığım zaman ortası yarık gibi duruyor beyaz ve acıyor bunun için ben kremi kullanmaya başladım şimdiden.doktoruma söyledim baktı göğüs ucumu çıkardı radyolojiye ultrasona gönderdi ultrasonla bakıldı çok şükür bişi çıkmadı , doktorum kemi kullan ve meme başını uyarmadan göğüs ucunu dışata durmasını sağla yoksa bebek alamaz dedi , göğüs ucu uyarılıması erken sancı olmasını sağlarmış:26:
yalnız sağ göğüs ucum hep dışarıda buda işin güzel yanı önce orayı veririm bebiş alsın die
o tarifini verdiğiniz poğaçalar yok mu ...............
biraz salata falan tarif edin, geçen gün niobella bakla dedi, ne güzel, ütopya semizotu diyor, o da harika
ben pastaneye ekmek almaya bile 1 lira ile gidiyorum ki canım bişey çekerse de alamiyim diye 13 kilo almış biri olarak :)
aynen aynen...
canım öyle istedi ama tuttum kendimi
yoğurtun içine salatalık doğradım yedim, yerini tutmadı ama :26::26:
bi zararı yokmuş ama
insan panikliyor benden iki kez geldi.
benimde prolaktin yüksekti o zaman hiç gelmezdi
hamile kalmadan önce 2 kutu dostinex içmiştim.
biraz salata falan tarif edin, geçen gün niobella bakla dedi, ne güzel, ütopya semizotu diyor, o da harika
ben pastaneye ekmek almaya bile 1 lira ile gidiyorum ki canım bişey çekerse de alamiyim diye 13 kilo almış biri olarak :)
benim de görümcem yaptı aynı şeyi
bi kızı bi oğlu var.. önce ikiz olduğuna inanmadı
sonra ikiz gebeliklerde düşük oranı fazla aman canım çok bağlanma falan demeye başladı
ben iki kız geçiyo gönlümden dedikçe evet kesin ikisi de kız bunların dedi durdu
sonra birinin erkek olduğu kesinleşince ona inanmadı kordondur dedi
ben Allah nasıl takdir ettiyse öyle olur deyip geçiyordum ama
en son da diğerine göre küçük olan bebeğin kesin bi yerinde bi sorun oluyo muhabbetine bağlayınca
salon kadını çizgimden çıktım ve tırnaklarımı gösterdim.. olacak olan sonra da kaza ile olur o yüzden takma böyle şeylere Allah hepimizin evladını korusun dedim
yapmamalıydım ama yetti canım
slm kızlar nasılsınız ben ufaktan cıcılerı yıkamaya baslamaya kara verdım sımdı kalkıp renklerını ayırıp yıkıycam zaten camasırlıkta evın ıcınde kurutucam ıyce agırlasmadan yapayımda yerlestırır sonrada ustunu temız ortuyle orter oyle kızımı beklerım ıns
ayy heyecan yaptım
ben kaşıyorum
acaba kaşımamalı mıyız
bana ucu büyüdüğünden olabilir gibi geldi ama
kahverengi kısmı kaşınıyor da
belki de saçma bir mantıktır
ya kızlar affınıza sığınıyorum ama bişey farkettim
kızlar buyrun hep beraber yiyelim ben yaptım hepimize yetr gelin
aynen aynen...
canım öyle istedi ama tuttum kendimi
yoğurtun içine salatalık doğradım yedim, yerini tutmadı ama :26::26:
ben de hiç linke tıklamadım valla görürüm canım ister diye
geçen burda kahvaltılık konuşuldu, yemicem yemicem dedim
dayanamadım kalktım 11de yaptım yedim
pişman mıyım hayır
ama şimdi bir de poğaça sendromu kaldıramam
ki ben yapmasını da hiç bilmiyorum
semizotuna cacığa falan devam
akşama yapayım da yeyim bari
ayrıca izindeyim kilo konusunda
inş. canım sütün bol olurrr onun bir habercisidir ama sakın sıkma bence istersen dr.una bir danış ne yapman gerektğnii
ben alıcam semizotu yapraklarıyla pişirmeden salata yapıcam yoğurtlu
saplarıyla da kıymalı pirinçli yemeğini yaparım onu da yarın yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?