2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Mrb arkadaşlar..karnımda sivilce gibi kırmızı küçük noktalar var..bileniniz varmı nedir onlar:)birde ben temmuzda kpssye girmeyi düşünüyorum ama sizce zor olurmu 1 aylık bebişle nasıl olcak bilmiyorum

merabalar hoşgeldin
kırmızı noktalar alerji olabilir
farklı bişey sürdün mü cildine
ya da kötü haber çatlama belirtisi olabilir

kpssye girmen sıkıntı olmaz bence
nolacak bir gün girer çıkarsın

bnmde çokkk cnaım smeizotu çekdiiii bnde istyorum bndeee
içimde sıkıntı var bugun nedense inşallah hayra cıkar
biraz giidp yatım bari ben çok çalısdım bugun ders

bnmde çokkk cnaım smeizotu çekdiiii bnde istyorum bndeee
içimde sıkıntı var bugun nedense inşallah hayra cıkar
biraz giidp yatım bari ben çok çalısdım bugun ders

hayıra çıksın inşallah
bana da oluyor bazen

herkeste semizotu fırtınası esiyor
canınızı istettim pardon
ama en azından kilo yapacak bişey değil faydalı bişey istedi canınız

6 sayfa okyabildim daha eğer beklerseniz bitirmeye çalışacağım ama acele edip bir an önce haitmi bağışlamak istemek de gayet doğal o açıdann siz bilirsiniz bekleriz dersenz okurum ama bitirelim duamızı edelim drsenizde kabulümdür :) o zaman başkasına verebilirsniz..

Mrb arkadaşlar..karnımda sivilce gibi kırmızı küçük noktalar var..bileniniz varmı nedir onlar:)birde ben temmuzda kpssye girmeyi düşünüyorum ama sizce zor olurmu 1 aylık bebişle nasıl olcak bilmiyorum

canım mecbu bende giricem üstelik e yakındaki sınav yeri 3 saatlik falan bir yermiş ilde yapılıyor sınav ben kedimi mecbur hissediyorum randımanlı çalışamıyorum derslerime ama gireceğim ben

o noktaları takip et drdan geldikten sonraki günler mi luyor ultrasyon jeli banda aynı şekilde zarar vermişd cildimee...
ben kontrolden sonra duş alıyorm ve öyle olmamaya başladı o jeli her ne kadar peçete verseler de silmek için bende aynı dedğin gibi rahatsızlık yapmıştıı

işte bugün aldıklarım , pazar günüde odamızı aldıkmı bitecek inş..bide bu takımın halısını bulsam iyi olcak..
, , ,

hayıra çıksın inşallah
bana da oluyor bazen

herkeste semizotu fırtınası esiyor
canınızı istettim pardon
ama en azından kilo yapacak bişey değil faydalı bişey istedi canınız

ay ewet bende burdaki konuşmayı okuyumca ewdede vardı çok şükür hemen yoğurtlı sarımsaklı yaptım ondan :))))

allahım ne lezzetli mamalar vermiş bize :)))

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin

bence bekleriz canım
arkadaşlar ne düşünür bilemem ama
sen de mümkün olduğunca hızlı okumaya çalışırsın heralde
olur mu?

Buzuki Orhan'ın "Kolik" CD'si ve Psikoakustik hakkında bir yorum: (biz de yeğenimize dinletmiştik, kesinlikle işe yarıyor ama sizin kafanız götürür mü bilemem )

Bizim bir haftalık bebe biraz histerik ağlıyordu, birkaç gece bize bayağı zor anlar yaşattı. "Ne yaparız, ne ederiz?" derken bugün Sabire ablam elinde hediye paketli "Kolik" ile çıkageldi.

iTunes'da rip edip hanımın iPhone'una aktardım ve öğleden sonra ne zaman ağlasa denedik. Netice:

Bomba!

Buzuki Orhan'a buradan tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum, ellerine sağlık diyorum

Özellikle ultrasonda duyduğumuz white noise içindeki anne karnındaki kalp atış seslerini taklit eden track süper etkili. Çocuk ağlayıp zırlarken müzikle beraber bir anda gözleri açılıp pürdikkat kesiliyor, sonra sakinleşiyor ve ardından da o hani bildiğimiz bebeklerin anne karnında yaptığı o ağır yüzme ve emme refleks hareketlerini yapmaya başlayıp hafifçe gözlerini kapatıyor ve uykuya dalıyor.

slm kızlaaaarrrrr şimdi dr dan geldik daha dün yazmıştım benimki randevuyu beklemiyor muhakkak başıma bi iş getiriyorum diye
sabahtan beri geçmek bilmeyen kasılmayla saat 14 e kdr dayandım, sonra dr a gittim.. beklerken tansiyonum falan düştü çok kötü oldum ağlayarak girdim kapısından içeri.. şekerli su falan yaptılar saolsunlar.. muayenemizi olduk, süt ve mg a devam dedi.. rahim ağzı kapalıymış, başı da aşağıda değilmiş şükür.. kasılmalar da düzensiz olduğundan erken doğum riski yok dedi.. geçen haftadan beri 15 günlük büyümüş kerata 1410 gr, 41 cm olmuş üstelik... dr ablamız göbüşü de erimiş, uzun boylu fit delikanlı olacak bu dedi gün kötü ve sancılarla başladı ama oğlumu görmek herşeye değer.. yarın da böbrek randevumuz var, tüm topicten cuma gecesi hayır dua bekliyoruz.. dr umuz arada ultrasonu kaydırıp böbreğime baktı, bence daha fazla büyüme olmamış gerekli görmezler dedi, inş haklı çıkar... siz siz olun kendinizi yormayın bu aralar.. şimdi atıl durumdayım maalesef..

çok şekerler
güle güle kullansın kızın
halı uydurursun kızlara seçenek çoook

saol canım bu halıyı gördüm geçen arkadaş kızının odasına almış burda biraz silik gibi duruyor ama çok hoş bi halı pierre cardin'in halısı kız anaları yolunuz düşerse bakın..

geçmiş olsun canım
ardından da maşallah oğlunaa

inşallah kötü bişey çıkmaz içini ferah tut

canım içeri kaçmalar oluyo gögüs ucunda.benim kuzenim yeni dogum yaptı onunda gögüs uçları içerdeymiş bebek emememiş açk kalmış yavrucak mama variyolar şimdi birsürüde sütüvar kızın gögüslerinde ama ucu olmadıgı için çekemiyo bebek dktor krem le dışarı çıkarma masajı göstermiş öyle yapıp dışarı çıkartacak dktr aslında bunu hamileligin son 2 ayında yapmak gerekiyor demiş kremle yagla artık ne kullanıyosanız fazla elletmeden:)hafif masaj yaparak dışarı çıkartın bide duştan sonra yumuşuyo ozaman daha iyi olur sanırım

geçmiş olsun canım
ardından da maşallah oğlunaa

inşallah kötü bişey çıkmaz içini ferah tut
saol canım, artık topiğe dr dan geliyom yazmaya utanır oldum benim kdr giden yok galiba.. hele mart ayı haftada bir gitmiş olduk bu sayede.. yarın inş hepinize güzel hbrler vericem..

inşallah ihtiyacımız olmaz diyorum
geçenlerde klasik müzik dinleyim dedim kafam onu bile götürmedi
geçmiş olsun canım
umarım bi daha aynı sıkıntıyı yaşamazsın
bebişinede maşallah

nilobellanın aldığı halı çok hoşuma gitmişti
kampayalar oluyor durmadan
daha çok denk gelir bence.

slm hanımlar nasılsınız?
anca bakabildim sayfaya nasılsınız herkes iyimi?
bu sabah benim akıntılarım iyice yoğunlaştı...
hatta artık parça şeklinde düştü sabah yeşil renkteydi..
korktum dr aradım kullandığın fitillerin etkisi olabilir dedi...
bi kaç gün bekleyelim eğer geçmezse gel bi bakalım dedi..
nedir benim bu enfeksiyondan çektiğim acaba????

geçmiş olsun cnm.. aman dikkat et de ihmal etme olur mu?

ya kızlar bnm de boğazım ağrıyo, napmam lazımm?

canım geçmiş olsun umarım üstüne bide kaşıntı yaşamazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…