- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.741
Mrb arkadaşlar..karnımda sivilce gibi kırmızı küçük noktalar var..bileniniz varmı nedir onlar:)birde ben temmuzda kpssye girmeyi düşünüyorum ama sizce zor olurmu 1 aylık bebişle nasıl olcak bilmiyorum
bnmde çokkk cnaım smeizotu çekdiiii bnde istyorum bndeee
içimde sıkıntı var bugun nedense inşallah hayra cıkar
biraz giidp yatım bari ben çok çalısdım bugun ders
canım demiştim ki
sen okumaya başladın mı cüzü?
eğer başladıysan bitirmeni bekleyebiliriz
ama hiç başlamadıysan verebiliriz de birine
sen nasıl istiyorsun?
bir de hatimi okuyan okumayan tüm annelere bağışlayacağız zaten
Mrb arkadaşlar..karnımda sivilce gibi kırmızı küçük noktalar var..bileniniz varmı nedir onlar:)birde ben temmuzda kpssye girmeyi düşünüyorum ama sizce zor olurmu 1 aylık bebişle nasıl olcak bilmiyorum
hayıra çıksın inşallah
bana da oluyor bazen
herkeste semizotu fırtınası esiyor
canınızı istettim pardon
ama en azından kilo yapacak bişey değil faydalı bişey istedi canınız
6 sayfa okyabildim daha eğer beklerseniz bitirmeye çalışacağım ama acele edip bir an önce haitmi bağışlamak istemek de gayet doğal o açıdann siz bilirsiniz bekleriz dersenz okurum ama bitirelim duamızı edelim drsenizde kabulümdür :) o zaman başkasına verebilirsniz..
canım mecbu bende giricem üstelik e yakındaki sınav yeri 3 saatlik falan bir yermiş ilde yapılıyor sınav ben kedimi mecbur hissediyorum randımanlı çalışamıyorum derslerime ama gireceğim ben
o noktaları takip et drdan geldikten sonraki günler mi luyor ultrasyon jeli banda aynı şekilde zarar vermişd cildimee...
ben kontrolden sonra duş alıyorm ve öyle olmamaya başladı o jeli her ne kadar peçete verseler de silmek için bende aynı dedğin gibi rahatsızlık yapmıştıı
bence bekleriz canım
arkadaşlar ne düşünür bilemem ama
sen de mümkün olduğunca hızlı okumaya çalışırsın heralde
olur mu?
işte bugün aldıklarım , pazar günüde odamızı aldıkmı bitecek inş..bide bu takımın halısını bulsam iyi olcak..
Eki Görüntüle 383578 , Eki Görüntüle 383580 , Eki Görüntüle 383583 , Eki Görüntüle 383584
bence bekleriz canım
arkadaşlar ne düşünür bilemem ama
sen de mümkün olduğunca hızlı okumaya çalışırsın heralde
olur mu?
slm kızlaaaarrrrrşimdi dr dan geldik daha dün yazmıştım benimki randevuyu beklemiyor muhakkak başıma bi iş getiriyorum diye
sabahtan beri geçmek bilmeyen kasılmayla saat 14 e kdr dayandım, sonra dr a gittim.. beklerken tansiyonum falan düştü çok kötü oldum ağlayarak girdim kapısından içeri.. şekerli su falan yaptılar saolsunlar.. muayenemizi olduk, süt ve mg a devam dedi.. rahim ağzı kapalıymış, başı da aşağıda değilmiş şükür.. kasılmalar da düzensiz olduğundan erken doğum riski yok dedi.. geçen haftadan beri 15 günlük büyümüş kerata1410 gr, 41 cm olmuş üstelik... dr ablamız göbüşü de erimiş, uzun boylu fit delikanlı olacak bu dedi gün kötü ve sancılarla başladı ama oğlumu görmek herşeye değer.. yarın da böbrek randevumuz var, tüm topicten cuma gecesi hayır dua bekliyoruz.. dr umuz arada ultrasonu kaydırıp böbreğime baktı, bence daha fazla büyüme olmamış gerekli görmezler dedi, inş haklı çıkar... siz siz olun kendinizi yormayın bu aralar.. şimdi atıl durumdayım maalesef..
canım bende ara sıra göğüs ucum kaşınıyor , nedenini bilmiyorum ama hamilelikten öncede ara sıra olurdu.
dostinex'i 1 kere kullandım benim prolaktin sınırdaydı ama doktor yinede verdi o ay hamile kaldım :) beni çarpıp çarpmadığını anlıyamadım :))
bu arada arkadaşlar benim sol göğüs ucum hep içeri kaçmış bi şekilde duruyor ve düzeltmeye çalıştığım zaman ortası yarık gibi duruyor beyaz ve acıyor bunun için ben kremi kullanmaya başladım şimdiden.doktoruma söyledim baktı göğüs ucumu çıkardı radyolojiye ultrasona gönderdi ultrasonla bakıldı çok şükür bişi çıkmadı , doktorum kemi kullan ve meme başını uyarmadan göğüs ucunu dışata durmasını sağla yoksa bebek alamaz dedi , göğüs ucu uyarılıması erken sancı olmasını sağlarmış:26:
yalnız sağ göğüs ucum hep dışarıda buda işin güzel yanı önce orayı veririm bebiş alsın die
saol canım, artık topiğe dr dan geliyom yazmaya utanır oldumgeçmiş olsun canım
ardından da maşallah oğlunaa
inşallah kötü bişey çıkmaz içini ferah tut
Buzuki Orhan'ın "Kolik" CD'si ve Psikoakustik hakkında bir yorum: (biz de yeğenimize dinletmiştik, kesinlikle işe yarıyor ama sizin kafanız götürür mü bilemem)
Bizim bir haftalık bebe biraz histerik ağlıyordu, birkaç gece bize bayağı zor anlar yaşattı. "Ne yaparız, ne ederiz?" derken bugün Sabire ablam elinde hediye paketli "Kolik" ile çıkageldi.
iTunes'da rip edip hanımın iPhone'una aktardım ve öğleden sonra ne zaman ağlasa denedik. Netice:
Bomba!
Buzuki Orhan'a buradan tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum, ellerine sağlık diyorum
Özellikle ultrasonda duyduğumuz white noise içindeki anne karnındaki kalp atış seslerini taklit eden track süper etkili. Çocuk ağlayıp zırlarken müzikle beraber bir anda gözleri açılıp pürdikkat kesiliyor, sonra sakinleşiyor ve ardından da o hani bildiğimiz bebeklerin anne karnında yaptığı o ağır yüzme ve emme refleks hareketlerini yapmaya başlayıp hafifçe gözlerini kapatıyor ve uykuya dalıyor.
geçmiş olsun canımslm kızlaaaarrrrrşimdi dr dan geldik daha dün yazmıştım benimki randevuyu beklemiyor muhakkak başıma bi iş getiriyorum diye
sabahtan beri geçmek bilmeyen kasılmayla saat 14 e kdr dayandım, sonra dr a gittim.. beklerken tansiyonum falan düştü çok kötü oldum ağlayarak girdim kapısından içeri.. şekerli su falan yaptılar saolsunlar.. muayenemizi olduk, süt ve mg a devam dedi.. rahim ağzı kapalıymış, başı da aşağıda değilmiş şükür.. kasılmalar da düzensiz olduğundan erken doğum riski yok dedi.. geçen haftadan beri 15 günlük büyümüş kerata1410 gr, 41 cm olmuş üstelik... dr ablamız göbüşü de erimiş, uzun boylu fit delikanlı olacak bu dedi gün kötü ve sancılarla başladı ama oğlumu görmek herşeye değer.. yarın da böbrek randevumuz var, tüm topicten cuma gecesi hayır dua bekliyoruz.. dr umuz arada ultrasonu kaydırıp böbreğime baktı, bence daha fazla büyüme olmamış gerekli görmezler dedi, inş haklı çıkar... siz siz olun kendinizi yormayın bu aralar.. şimdi atıl durumdayım maalesef..
saol canım bu halıyı gördüm geçen arkadaş kızının odasına almış burda biraz silik gibi duruyor ama çok hoş bi halı pierre cardin'in halısı kız anaları yolunuz düşerse bakın..
Eki Görüntüle 383617
slm hanımlar nasılsınız?
anca bakabildim sayfaya nasılsınız herkes iyimi?
bu sabah benim akıntılarım iyice yoğunlaştı...
hatta artık parça şeklinde düştü sabah yeşil renkteydi..
korktum dr aradım kullandığın fitillerin etkisi olabilir dedi...
bi kaç gün bekleyelim eğer geçmezse gel bi bakalım dedi..
nedir benim bu enfeksiyondan çektiğim acaba????
slm hanımlar nasılsınız?
anca bakabildim sayfaya nasılsınız herkes iyimi?
bu sabah benim akıntılarım iyice yoğunlaştı...
hatta artık parça şeklinde düştü sabah yeşil renkteydi..
korktum dr aradım kullandığın fitillerin etkisi olabilir dedi...
bi kaç gün bekleyelim eğer geçmezse gel bi bakalım dedi..
nedir benim bu enfeksiyondan çektiğim acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?