2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm annişler nslnzbakalım ne var ne yok bende bi girem dedim hzır kaynananam yokken

oto koltuğu görümcekten geliyorsa dışarda gezdirmek için 0+ aydan itibaren kullanılabilecek bir araba almalısın bence
ve bebiştoyu ilk 6 aya kadar görmek isteyeceğinden çift yönlü kullanılabilir olması gerekir..yani bebek hem sana dönük hem de dışarı dönük olabilsin

herkeslere de selamlar
jelibons odanız çok güzel olmuş canım maşallahh

izinlerden konuşulmuş
benim 2 haftam kaldı
dört gözle bekliyorum iznimi nedense
evin ve bebişin işlerini izinden sonraya bıraktım
gardolap olayı beni de delirtiyor
şimdilik hiç dokunmuyorum ama baya bi boşaltmam lazım benim de
34-36 bedene nasıl giricem bu saatten sonra
daha etiketiyle duran elbiselerim vardı oysaki
neyse şimdilik kaldırayım belki zayıflarım

benim de evde heryer gözüme batıyor
ama iznime de az kaldığı için beklemek istiyorum
sabahkarı erkenden kalktığımdan ve gece uyuyamadığımdan uyumak özlemiyle yanıyorum resmen
izne ayrılayım da doya doya uyuyum son haftalarımda

ayy walla ne güzel olurdu bnm de spk sorularımı çözse ismini bile koyardım hocanın
ben istabul anadolu lisesinde grcem

slm annişler nslnzbakalım ne var ne yok bende bi girem dedim hzır kaynananam yokken

hosgeldinn biz iyiyik sen nasılsın bakalm :)

eğer oto koltuğu olmasaydı kesin öyle alırdım
ama olunca tek bebek arabasına bakıyorum.
pusette chicco liteway modelini beğenmiştim fakat
çift yönlü değil.bugün görümcemle konuştuk
çarşıya çıkınca beni görmek istiyor kendime doğru çevirmek
zorunda kalıyorum dedi çift yönlüler daha kullanışlı diyor.
bide yeni doğunca puset kullanışlı olur mu biilemiyorum.

çok zor işmiş

ayy walla ne güzel olurdu bnm de spk sorularımı çözse ismini bile koyardım hocanın
ben istabul anadolu lisesinde grcem

hosgeldinn biz iyiyik sen nasılsın bakalm :)

çok şükür iyiyim kaynanam yokken girdim keyfim az da olsun yerinde bi girem dedim canım sıkıldı hamur işi yaptım acaba tuzlu da yapsammı bilemedim kolay poğaca tarifi var mı mayasız yapcam buldum ama bi yanım yap diyo bi yanım boşver dio ne bilim ya can sıkıntsı işte

eeeeeee o haketmiş ama hamile insana öle şeyler söylenir mi ya hiç mi düşünmüyor bu insanlar

aslında iyi kızdır görümcem yani 3buçuk yıldır bi sorun yaşamadık
hatta garanticiyimdir normalde hiç yapmam öyle şey ama idrar testinde çift çizgi gördüğümüzde ilk ona dedik
şükür namazı kılalım hayırlı sağlıklı olsun falan dedi çok sevindi sesinden belliydi
ama ikizlerimiz olacağını öğrenince sapıttı

görümcemde aynısını söyledi.oğluşu dün çarşıda mızırdanmış annesini göremeyince
sürekli bana dönük bi şekilde gezdik diyor.bide pusetlerin etrafı baya açık acaba
bi rüzgar falan olduğunda nasıl kullanılır??

teşekkür ederiz canım.
azıcık eksiğim kaldı işte.darısı yapmayanlara.

bende geçenlerde dolabı döktüm ağlayacaktım o kotların
içine nasıl sığıyormuşum diye iç geçirdim ve çoğunu kaldırdım
belki zayıflarım

slm kızlar nasılsınız ben ufaktan cıcılerı yıkamaya baslamaya kara verdım sımdı kalkıp renklerını ayırıp yıkıycam zaten camasırlıkta evın ıcınde kurutucam ıyce agırlasmadan yapayımda yerlestırır sonrada ustunu temız ortuyle orter oyle kızımı beklerım ıns

ayy heyecan yaptım

zaten sımdılık benım gardolabıma yerlestırıcem kısmetse odasına karar vedık ama daha almadık ben suan 2+1 bı evde oturuyorum ve 3+1 olan bı ev kıraladık evde hazıranda bosalıcak ben doguma burdayım kısmetse ama temmuz gıbı o eve gecıcez odasıda dırek o eve gıdıcek ev bosalınca

sımdılık sepet besıkle ıdare edıcem bı akrabanın var onu alıcaz benı tasınana kadar ıdare eder

aslında kendı evımde oturuyorum ama kızımız ıcın daha genıs bır eve gecmeye karar verdık sonrada 3+1 bı ev alıcaz 1 2 sene sonra kısmetse

hersey bebelerımız ıcın

Son düzenleme:
kızlar bana kolay poğca tarifi verir misiniz can sıkıntısından yapcam hazır kaynanam yokken deneyim dedim netten baktım da ne bilim karar veremedim

kız benım meshur dere otlu pogaca tarıfm var kıme yaptysam yazıp aldılar hatta gecen arakasımın annesı aradı tarıf almaya eger dereotu seversen elındede varsa yaza bılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…