- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.761
slm hanımlar nasılsınız?
anca bakabildim sayfaya nasılsınız herkes iyimi?
bu sabah benim akıntılarım iyice yoğunlaştı...
hatta artık parça şeklinde düştü sabah yeşil renkteydi..
korktum dr aradım kullandığın fitillerin etkisi olabilir dedi...
bi kaç gün bekleyelim eğer geçmezse gel bi bakalım dedi..
nedir benim bu enfeksiyondan çektiğim acaba????
kızlarrrr okadar canım sıkılıokııı içimde bır sıkıntı var adını koyamadıgım baska bişi daha mutsuzluk gıbı çok tuhafım
ben hiç çalışmadım aslında:)eşim soktu aklıma bende şansımı deneyim dedim ama nasıl olcak sınavdayken bebişime bakabileceklermi acaba?kırmızı noktalara gelince ultrasona gireli baya oldu canım ya ondan olduunu sanmıyorum..inşallah çatlak değildir..6 sayfa okyabildim daha eğer beklerseniz bitirmeye çalışacağım ama acele edip bir an önce haitmi bağışlamak istemek de gayet doğal o açıdann siz bilirsiniz bekleriz dersenz okurum ama bitirelim duamızı edelim drsenizde kabulümdür :) o zaman başkasına verebilirsniz..
Canım mecbu bende giricem üstelik e yakındaki sınav yeri 3 saatlik falan bir yermiş ilde yapılıyor sınav ben kedimi mecbur hissediyorum randımanlı çalışamıyorum derslerime ama gireceğim ben
o noktaları takip et drdan geldikten sonraki günler mi luyor ultrasyon jeli banda aynı şekilde zarar vermişd cildimee...
Ben kontrolden sonra duş alıyorm ve öyle olmamaya başladı o jeli her ne kadar peçete verseler de silmek için bende aynı dedğin gibi rahatsızlık yapmıştıı
merabalar hoşgeldin
kırmızı noktalar alerji olabilir
farklı bişey sürdün mü cildine
ya da kötü haber çatlama belirtisi olabilir
kpssye girmen sıkıntı olmaz bence
nolacak bir gün girer çıkarsın
cnm çalışıyo musun ya da başka bi engelin var mı bilmiyorum ama çık azcık hava al olmaz mı?
bazen bana da olur öyle sebepsiz yere, ayetel kürsi oku, felak nas oku kendine üfle...
çikolata ye, ya da tatlı hafif bişeyler
nilobella erenköy pazarına mı gitiin?
yok cnm çalışmıorum hamıle kalmadan önce ayrıldım annemlere geldım dun bırazdan eşim alıcak eve gıdıcez ağlıcak gıbıyım
çikolata yiyemıorum zaten şekerım yuksek çıkmıştı dıe tatlının t sı yok hiç bir şekılde bı portakal elma
belkıde sekerımı kafaya taktıgım için yada 17 kılo aldım ondan bılmıorum herşey sıkıyo bnı
cnm çalışıyo musun ya da başka bi engelin var mı bilmiyorum ama çık azcık hava al olmaz mı?
bazen bana da olur öyle sebepsiz yere, ayetel kürsi oku, felak nas oku kendine üfle...
çikolata ye, ya da tatlı hafif bişeyler
nilobella erenköy pazarına mı gitiin?
ya cnm bn de 16 kilo aldım ama şeker çıkmadı bn de.
kiloyu takma vericez inşş doğumdan sonra.
azcık cama çık bari, şöyle derin derin nefes al.
ne biliim netten bebek fotolarına bak sevimli sevimli ne güzel.
için açılır.
ya da eşin almaya glince hemen eve gitmeyin azcık onla dolaş olur mu?
kızlarrrrrrrrrrrrr bu neden böyle uygun fiyatlı acaba sizce???
Ekonom Bebek Nevresim Takımı - Cute-Dogs GittiGidiyor'da 55547519
yok cnm çalışmıorum hamıle kalmadan önce ayrıldım annemlere geldım dun bırazdan eşim alıcak eve gıdıcez ağlıcak gıbıyım
çikolata yiyemıorum zaten şekerım yuksek çıkmıştı dıe tatlının t sı yok hiç bir şekılde bı portakal elma
belkıde sekerımı kafaya taktıgım için yada 17 kılo aldım ondan bılmıorum herşey sıkıyo bnı
slm hanımlar nasılsınız?
anca bakabildim sayfaya nasılsınız herkes iyimi?
bu sabah benim akıntılarım iyice yoğunlaştı...
hatta artık parça şeklinde düştü sabah yeşil renkteydi..
korktum dr aradım kullandığın fitillerin etkisi olabilir dedi...
bi kaç gün bekleyelim eğer geçmezse gel bi bakalım dedi..
nedir benim bu enfeksiyondan çektiğim acaba????
bnım kafam çok karışık bana 50 lık yapıldı sağlık ocağında aclık 93 çıktı şekerı içtim parmagımı iğnele deldı kanı degdırdı 190 çıktı koldan falan alınmadı saatte bırkere 3 kere alınıomuş ya herkezde ole oldu bana salık ocagı öle yapmadı hastaneye gıdıp yaptırsammıkı bıde sence (çok saol morel oldun bana olmassa öle yapalım bırazcık gezdırsn)
Evet gel haftaya beraber gidelim
Bebegin yatagina alez alicam, bir de bizim yataga lastikli carsaf. Malum yazin bebek varken carsaf marsaf utuleyemem. Bur deniyim sunlardan diyorum.
bnım kafam çok karışık bana 50 lık yapıldı sağlık ocağında aclık 93 çıktı şekerı içtim parmagımı iğnele deldı kanı degdırdı 190 çıktı koldan falan alınmadı saatte bırkere 3 kere alınıomuş ya herkezde ole oldu bana salık ocagı öle yapmadı hastaneye gıdıp yaptırsammıkı bıde sence (çok saol morel oldun bana olmassa öle yapalım bırazcık gezdırsn)
hayıra çıksın inşallah
bana da oluyor bazen
herkeste semizotu fırtınası esiyor
canınızı istettim pardon
ama en azından kilo yapacak bişey değil faydalı bişey istedi canınız
işte bugün aldıklarım , pazar günüde odamızı aldıkmı bitecek inş..bide bu takımın halısını bulsam iyi olcak..
Eki Görüntüle 383578 , Eki Görüntüle 383580 , Eki Görüntüle 383583 , Eki Görüntüle 383584
haftaya günüm var ama öğleden önce gidersen gelirim valla
ben bilmiyorum pek pazarın sokaklarını, öğreticek biri lazım
gerçekten de çarşaf ve nevresim ütülemek iğrenç bişeyy
ben devlette yaptırdım ama 50 lik yaptılar hem açlık falan da ölçmediler.
hatta hafif kahvaltı yap gel dediler ve 50 lik şekeri aldım. koldan 1 saat sonraki ölçümüm 97 çıktı.
sen ona kafayı takmışsın bnce, git bi hastaneye 100 lük yaptır için rahat etsin.
ama yine de tatlıya, hamur işine dikkat etmek lazım.
bnm dr um şeker çıkmadığı halde hamileler hiç tatlı yemese daha iyi olur dedi.
Kizlar bakin koctasta neler buldum
İlk baslarda ben tekerlekli kutuyu bebek bezi kutusu yaparim sahane olur, raflar da super.
Kizlar bakin koctasta neler buldum
İlk baslarda ben tekerlekli kutuyu bebek bezi kutusu yaparim sahane olur, raflar da super.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?