2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kizlar ben ethica hastanesinde dogum yapacaktim ama gecen gun esimin bir arkadasi oranin dogumhanesi hic hijyenik degil demis bi arkadasi o hastanenin dogum fotografcisiymis ve bu yuzden ayrilmis ordan disardan goruldugu gibi degil demis, canim sıkıldı hic gidip bakma firsatimda olmadi acikcasi. esimde memorial hizmet hastanesiyle bi konus dedi aradim doktorum disardan gelecek dedim normal dogum 750 tl + doktor sezeryan 1650 tl + doktor. ama hizmetleri hosuma gitti misafirlere logusa serbeti dagitiyolarmis bebegin 6 adet fotograf albumunu veriyolarmis ve kuafor hizmeti var dogumdan sonra anneyi susluyolarmis :) sizce ne yapsam bu sartlarda ethicaya gidip bakmak olmaz dimi buraya karar vermeli miyim? ayrica ethicada normal dogum 2500 doktor dahil 3500 tl sezeryan. ama doktoruma ne kadar verilecegini bilmedigim icin hizmet hastanesi ne kadara gelir kestiremiyorum?

bence kulaktan dolma sözlerle dolduruşa gelme hemen
git bak derim ben
doktorunla da görüş bakalım dışarda doğum yaparsan ne kadar ücret ödersin nasıl olur vs

bence kulaktan dolma sözlerle dolduruşa gelme hemen
git bak derim ben
doktorunla da görüş bakalım dışarda doğum yaparsan ne kadar ücret ödersin nasıl olur vs

canim ben ozel muayenehaneye gidiyorum doktorum ethicada dogum yaptirdigi icin oranin fiyatini soyledi amabenim fiyatim su hastaneninki bu diye ayirmadi o yuzden memorial ne kadara gelir kestiremiyorum bu gittigimde ogrenirim ve hangi hastaneyi istersem gelir . yinedededigin gibi ethicayi arastirmak lazim

ya kızlar bnm boğazım pek fena, baş ağrısı a yapmaya başladı.
ballı süt içtim ama kar etmedi hiç.
bi tane de minoset aldım başka ne yapabilirim...:26:

ya kızlar bnm boğazım pek fena, baş ağrısı a yapmaya başladı.
ballı süt içtim ama kar etmedi hiç.
bi tane de minoset aldım başka ne yapabilirim...:26:

pekmez ve tereyağını bi taşım kaynat ağzını yakmadan sıcakken iç..Allah şifa versin canım

Evet gel haftaya beraber gidelim
Bebegin yatagina alez alicam, bir de bizim yataga lastikli carsaf. Malum yazin bebek varken carsaf marsaf utuleyemem. Bur deniyim sunlardan diyorum.

lastikli çarşaflardan başka çarşaf kullanmıorum evlenirken aldıım tüm nevresim takımlarımın çarşafları aynen duruyor aynı renkte lastiklilerini aldım ütü derdi kalktın düzeltme derdi yok bol bol alllll:)))

Kizlar dunden beri mide bulantim var ve fokur fokur sesler geliyor.gece uyandim 3te ishalim,sonra 1-2 kez daha oldu.sabah uandim
Bulanti devam ediyor,icim bulaniyo sanki cok garip ne olabilir ?
:18:

Kizlar dunden beri mide bulantim var ve fokur fokur sesler geliyor.gece uyandim 3te ishalim,sonra 1-2 kez daha oldu.sabah uandim
Bulanti devam ediyor,icim bulaniyo sanki cok garip ne olabilir ?
:18:

geçmiş olsun canım. mideni üşütmüş olabilir misin? bulantı ve ishal birlikte bu yüzden olabilir.

Mide Üşütmesi, belirtileri, tedavisi, nedenleri, hastalığı, ilaçları
Mide Üşütmesine Ne İyi Gelir

bunları bi oku istersen. nane limon iç bi de istersen iyi gelir.

Kızlar bugün arkadaşım sezeryanla doğum yaptı hastahaneye ziyaretine gitttim
aman Allahım bebek çok tatlı nasıl güzel yüzlü... maşallah Allah nazarlardan saklasın
yaa hemen doğurmak istedim insan çok merak ediyor gerçekten...
annede bebekte çok şükür çok sağlıklı
bakalım şimdi uyuşuktu her yanı sonra nasıl olcak sezeryanın sonrası önemli:44:
ama planlı programlıydı herşey bi an sezeryan mı olsa dedim ama yok yok normalden şaşmayalım biz adı üstünde normal tabi ters bi durumda sezeryan olucazda
aman ne bileyim hakkımızda hayırlısı...

sütü gelmedi kedi gb miyaklıyordu kuzucuk memeyi alamıyor alsada süt gelmiyor sarılık olmasın diye bi serum veriliyormuş ondan verdiler sonra azcık zemzem suyu dudaklarına hurma sürdüler biraz uyudu ama acıkınca çığlığı nasıl basıyorrr

haa buarada annemizde çok güzeldi saçlar fönlü makyajlı fotolarda güzel çıktılar

iyi akşamlar anneler kızlar ben bu ara acayip sinirliyim herşeye sinirleniyorum çoğunu içimde tutmaya çalışıyorum ama çok zor ya niye böle olduki havalardanmı acep:26:

çok şekerler, tekerlekli kutu süper gerçekten ne lazımsa o için kullan at içine hemde çok sık duruyor. güle güle kullan
Daha almadim, gidersem alicam insallah.

Penye mi yoksa havlu mu? Penye olursa ortasi gevser diye almadim hic, bir deniyim.

Kizlar kumas sticker siparis etmistim, bugun geldi. Koyu pembe renkte, hafif fosforlu gibi duruyor sarinin ustunde.
Cok ugrastirdi bizi yapistirmasi, elimizde su saati orasi yamuk olmasin burasi bilmem ne, yapistir cikar, bazi yerleri follos oldu zaten.
Hic tavsiye etmiyorum, tek parca birsey degilse. O parcalari birlestirmek cok zor, zaten kocam sinirlendi birakti gitti ben bitirdim.
Sonuctan da memnun kalmadim, 105 tl para vermistim yarin hepsini söküp atabilirim. Hayal ettigim gibi olmadi, agac cok bodur kaldi, ben sokmesem bile yatin obur gun cocuk ayaklaninca hepsini yolar zaten.
Sonucta, su an cok mutsuzum. Keske duvari pembe yapip bu islere girmeseydim.

fun to see sticker mi almıstın ?

pamuklu saten ya da penyelerinden kullan gayet güzel havluları sevmiyorumm sıkma canını ya bir tek çocugun odası bu bi süre sarı kullanırsın böyle çocugun ayaklanmaına kalmadan bi daha boya alır pempeye boyarsın bak eşin bırakıp gitmiş bile yaa biz kadınlar niye böyleiz yaa herşeyi dert takıntı yapıyoruz bende kendimi yiyorummm odası gelicek daha duvar kağıdı seçiicem balkon kapanıcakkk ama eşim relax olucak rahat ol dediği buuu nisan sonuna kadar hepsi bi,ticekmiş bakalım burdan paylaşıcamm kızlarrr ama şişiyorum her türlüü o ayrıııı

ıygeceler kızlar bugun mınnakımın butun cıcılerını yıkadım ve evım suanda carsamba pazarı gıbı heryer kurumak ıcın asılmıs mınnacık cıcılerle dolı
ınanın kucuklerın esyaları ıle ugrasmak daha zor buarada belım agrıdı sadece camasır asmayla yarın kurusunlar esımle vardıyalı utulemeye baslıycaz

buarada aklınızda olsun acaba erkenmı yıkamak ıcın dedım ama sımdıden belım agrıdı daha ılerleyen zamanlarda daha zor olucaktı benım ıcın as topla utule
kızlar fazla agarlasmadan sızde yıkayın bence zaten harıka bır duyguu sevmekten 2 saat asamadım kokladım

bıde yarın utuden sonra valızımızı hazırlıycam kısmetse ama tam olarak ıcıne ne koycam bılmıyorum

Cok yoruldum, uykum geldi, yatiyorum ben. Sinirden uyuyabilirsem tabii.
Kocam da paralari cope at sen diyip duruyor, 3.000 tl kredi karti odedi 5 dk evvel, ben de miziklaniyorum burda.
Amaaan ne biliyim, bittim artik ben de.

Eklentiler

• $2012-04-05_22.05.12.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $2012-04-05_22.23.53.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…