2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bebişler doğuncada yandık şunu ye bunu ye şöle emjir ayanı sıcak tut bilmiş teyzelerden kaçış yokkkkkkkkkkk

ay bi de kendileri incecik bluzlarla gezerken bebekleri kat kat giydir diyenler olacak
sen bi giy bu sıcakta o kadar şeyi pişik olmazsan ben de yavrularıma giydiririm dicem

Allah iyiliğinizi versin hepinizin. valla ben de doğuracağım patlıcan için şöyle orta halli bi ev istiyorum da o kadar para yok. kocam yerine kayınpederim alsa. kaç tane evi var satsa birini de biz alsak olmaz mı? bugüne bugün şehzade doğuruyorum. ilk erkek torunları.

hürreme bağladı

kayınpederin yavuz selim kocan da sultan sülüman

sık idrara çıkıyorum canım o ıslaklık su şeklindeydi bende kıvamlı bir akıntı değildi
ama çok az oluyor yani tamamen ıpıslak olmuyor çamaşır
dr.ma söyledim suyun normal oldğnu bir sorunun olmadğnı söyledi
ayrıca bir ilaç da yazmadı iki hafta sonra bir daha gideceğimm idrar ve kan testlerimi o zaman alacak..

çok saol cnaım cvb verdğin için :) ayyy bnde işin ucunu koyvercem artık doğuma kadr doktora gtmek kafama bişey takmk ıstemıyorum :)

evet bncede nisan bitiyooooo :) başlamak bitrmenin yarısı derler başlayalı 6 gun oldu bile dimi .D:

bugun uyku setini , bornozunu yıkadım bnde minnakımın ev mis gibi bebik kokdu:)

bnde çantamı hazrlamk istyorum dün eltimde bir sürü cici almış oğlusuma , odası için süsler almış hoş geldin bebek yzan balonlar çok güzeldi sizede tavsiye ederim mevlütde falan odayı süslemk için hos olur :)

kızlar ne güzel kaynatmışsınız bende doğum hediyesi araba istiyorum ama nerdeee
çabucak haziran olsa artık bende kocama ve oğluma kavuşsam
ah canım bendece haziran gelsin yoksa senin gözünde yaş kalmıycak üzme kendini az kaldı..

kızlar merhaba nasılsınız?

merhaba canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın sağlık durumun nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…