- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.921
ay her yerde bi gıcık var ya
zaten hamile birini gören herkes prof kesiliyo onu ye bunu yeme şöle doğur falan
herkese niye söylemiyosunuz ikiz olduğunu diyorlar
söylediklerimin sözde nasihatleri yetiyo da artıyo bile
ay kızlar insanın kendi kendine hasta çorbası yapması ne zormuş...
annecim yakın olsa bana koşar gelirdi şimdi, bakardı bana
bebişler doğuncada yandık şunu ye bunu ye şöle emjir ayanı sıcak tut bilmiş teyzelerden kaçış yokkkkkkkkkkk
ay kızlar nisan gelsn dedik dedik geldi de bitiyor bileee
bitiyo mukız daha nisanın 6 sı bugün
ay bi de kendileri incecik bluzlarla gezerken bebekleri kat kat giydir diyenler olacak
sen bi giy bu sıcakta o kadar şeyi pişik olmazsan ben de yavrularıma giydiririm dicem
Allah iyiliğinizi versin hepinizin. valla ben de doğuracağım patlıcan için şöyle orta halli bi ev istiyorum da o kadar para yok. kocam yerine kayınpederim alsa. kaç tane evi var satsa birini de biz alsak olmaz mı? bugüne bugün şehzade doğuruyorum. ilk erkek torunları.
hürreme bağladı
kayınpederin yavuz selim kocan da sultan sülüman
ne yapayım hürremin entrikalarını izleye izleye gözüm açıldı.
aman yok istemem onlardan ev falan. yavaş yavaş alırız her şeyimizi. yerlerinde sağ olsunlar yeter valla.
kızlar merhaba nasılsınız?
hoşgeldinn canım. ben mesaim dolsun da evime gideyim diye bekliyorum... sen nasılsın?
ah canım bendece haziran gelsin yoksa senin gözünde yaş kalmıycakçabucak haziran olsa artık bende kocama ve oğluma kavuşsam
kızlar merhaba nasılsınız?
ne yapayım hürremin entrikalarını izleye izleye gözüm açıldı.
aman yok istemem onlardan ev falan. yavaş yavaş alırız her şeyimizi. yerlerinde sağ olsunlar yeter valla.
bencede boşver başkasının yaptığı zamanı gelince kafana kakılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?