2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın sağlık durumun nasıl..[/QUOTE]

valla canım kontroller sürüyor işte hamdolsun deyim şimdilik çok büyük bir sıkıntı yok. 34 hafta civarı doğum olcak sanırım. ondan önce 1-2 hafta hastanede yatmam gerekiyor. şimdiden onun sıkıntısı var ne de olsa hastane ortamı insanı geriyor biraz. ama inşallah bebişimi kucağıma alınca unutcam her şeyi. doğumda bazı riskler varmış ne olduğunu soramıyorum bile doktora ama ellerinden geleni yapcaklar. ben de sadece dua ediyorum işte. Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.....

amin canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Son düzenleme:
evet aldıkları evde sen diken üstünde oturacağına kendin al evini onlar misafirliğe gelince diken üstünde otursun

hahaha çok beğendim Allah herkesin kendine alım gücü versin. Biz evimizi alırken ihtiyacınız var mı demeyi bırak bi hediye bile almadan boş boş hayırlı olsuna geldiler nasıl ama

biz asker eşleri gözümüz yaşlı geçiyor ömrümüzün çoğu seldacımmm napalım..kışın biliosun kurs nedeniyle ben de 2 ay ayrı kaldım çokkk koyduuu duam seninle herşey geçcekk tatlım üzülmeeee mckk...

Herkese merhaba
cogunlukla okuyorum ama yazacak zaman olmuyor. hatimi bitirmissiniz hepinizin agzina saglik Allah kabul etsin.
bende dun dr.a gittim kizim 1200gr olmus kocam cok besleme obez olur diye sinir etti beni. kilosu az ciksa bu kez de besleyemiyosun diycek. dedim ki 2.yi sen dogurcan ben karismiyorum cok biliyosan sen bak

teşekkür ederim canım..inşallah geçecek artık ben çok sıkılmaya başladım..eşim geçen hafta geldi gitti.artık bidaha doğuma kadar gelemicek 2ay falan yani..zor olacak ama inşallah sonu güzel olsun dua et canım eşimin yanına gidebilim doğumdan sonra...

geçmiş olsun cnm.. aman dikkat et de ihmal etme olur mu?

ya kızlar bnm de boğazım ağrıyo, napmam lazımm?

sağol cnm sana da geçmiş olsun..

canım geçmiş olsun umarım üstüne bide kaşıntı yaşamazsın..

yaşıyorum maalesef cnm ya dün gece yine yatamadım..

geçmiş olsun canım
sık sık iç çamaşırını değiştir bide bol su
iç inşallah kısa zamanda düzelirsin.

sağol cnm inş bol su içiyorum zaten..
inş bebeğime bi zararı yoktur ben nasılsa öyle ya da böyle çekiyorum..

maşallah bebeğine..
cnm evlendiğimden beri enfeksiyonla uğraşıyorum 2 yıl oldu çözüm bulunamadı artık psikoloğa gidicem yakında..

maşallah bebişe Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inş..

durumu en kotu olan bnm herhalde topikteeee

cnm benim yazılarımı okumuyosun heralde..
kilo açısındansa ben 16 kilo aldım ilk şekerim yüksek çıktı..
enfeksiyonla başım dertte..
ayağım belim tutuk yürüyemiyorum..
artık dr utanıyorum şikayetlerimi söylerken ...

ya kızlar dünden beri her lavaboya gittiğim de iç çamaşırımda az miktrda da olsa bi ıslaklık hissediyorum sizde oluyomu bide tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsunuz ?

ahh cnm sorma sen her lavaboya gittiğinde oluyo benimki neredeyse her saat başı. + lavabodan çıkıyorum bi daha
inanırmısın sabah tam 4 kez girdim çıktım..

kızlaaar ebru gündeşin eşi doğum hediyesi olarak 26 milyon değerinde yalı almış
hemen eşime söylemeliyim
belki eşim de bana doğum hediyesi olarak 2.600 tl değerindeki fotoğraf makinesini alır

cnm ben eşime sordum bana doğum hediyesi ne alıcaksın diye..
hediyeni karnında taşıyosun en güzel şeyi vermişim daha ne istiyosun dedi
şimdi doğunca da ben ona en güzel şeyi kucağında taşıyosun diyip bişi aldırmalıyım

merhaba canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın sağlık durumun nasıl..

valla canım kontroller sürüyor işte hamdolsun deyim şimdilik çok büyük bir sıkıntı yok. 34 hafta civarı doğum olcak sanırım. ondan önce 1-2 hafta hastanede yatmam gerekiyor. şimdiden onun sıkıntısı var ne de olsa hastane ortamı insanı geriyor biraz. ama inşallah bebişimi kucağıma alınca unutcam her şeyi. doğumda bazı riskler varmış ne olduğunu soramıyorum bile doktora ama ellerinden geleni yapcaklar. ben de sadece dua ediyorum işte. Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.....[/QUOTE]

allah yardımcın olsun cnm..
inş hepimiz sorunsuz sağlıkla alıcaz bebelerimizi kucağımıza..

saol canım benim allah razı olsun gayet iyiyim saolasın :)...evet gruptan ayrıldım seni de merak ediodum açıkcası naptı nettti diye :) sende iyisin demi...

duam seninle canım benim güzel günler görceksinnnn inşallahhh baksana 3 4 aydan bahsediodukk gün sayıyoruz artıkk yuppiiiii :)...kocalar gitsin göreve erkeklerimiz olcak yanımızda kuzummmm :))))))))))).....ohh sefam olsun kızzzz üzülme ...

ayy sorma bu adamları memnun etmek ne zor dimi?
benimkine de dr 3 hafta geride dedi..
şimdi eline ne gelse ye diyo yemesem tabi çocuk geri kalsın sen yeme falan diye kalkıyo başıma..
kendisi diyo bana şunu bi doğur kurtulalım da söz 2. ben yapacam diyo

evet aldıkları evde sen diken üstünde oturacağına kendin al evini onlar misafirliğe gelince diken üstünde otursun

yok kuzum zaten oturamam ben onalrın aldığı evde. bi beşik alacaklardı onu bile istemedim. zevkime göre alamam diye. Allah'a şükür sıkıntımız yok. zamanla da olur her şey.

merhaba canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın sağlık durumun nasıl..

valla canım kontroller sürüyor işte hamdolsun deyim şimdilik çok büyük bir sıkıntı yok. 34 hafta civarı doğum olcak sanırım. ondan önce 1-2 hafta hastanede yatmam gerekiyor. şimdiden onun sıkıntısı var ne de olsa hastane ortamı insanı geriyor biraz. ama inşallah bebişimi kucağıma alınca unutcam her şeyi. doğumda bazı riskler varmış ne olduğunu soramıyorum bile doktora ama ellerinden geleni yapcaklar. ben de sadece dua ediyorum işte. Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.....[/QUOTE]

amin canım. umarım sağlıkla sıhhatle dünyaya getirirsin bebeğini. ilk doğum haberimizi de senden alırız.

kızlar bu arada dua bitmiş sanırım..
hepinizin diline yüreğine sağlık..
Allah hepinizden razı olusn...

kızlar sizde yürüdüğünüzde kasıklarınızda baskı ya da batma oluyomu?
sanki bebek ayağını çıkartacak gibi oluyom kalıyom bi ara korkuyorum tabi..
normalmi bu acaba?

biz taşıyoz onlar yorum yapıyor. bizimkim de bana hamileliğin çok rahat geçiyo ne güzel diyo. gel sen bi de bana sor dedim. gece sabaha kadar ben kıvranıyorum yatakta. onun üzerine ne dese beğenirsin. şimdi diyo her yere birlikte gidiyosunuz. taşıyosun karnında. doğunca ben de sıkıntısını yaşamaya başlıycam. nasıl yapcaz bilmem diyo. ölür müsün öldürür müsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…