- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.941
valla canım kontroller sürüyor işte hamdolsun deyim şimdilik çok büyük bir sıkıntı yok. 34 hafta civarı doğum olcak sanırım. ondan önce 1-2 hafta hastanede yatmam gerekiyor. şimdiden onun sıkıntısı var ne de olsa hastane ortamı insanı geriyor biraz. ama inşallah bebişimi kucağıma alınca unutcam her şeyi. doğumda bazı riskler varmış ne olduğunu soramıyorum bile doktora ama ellerinden geleni yapcaklar. ben de sadece dua ediyorum işte. Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.....
evet aldıkları evde sen diken üstünde oturacağına kendin al evini onlar misafirliğe gelince diken üstünde otursun
canım bende selda:)konuşmuştuk seninle..
hahaha çok beğendim Allah herkesin kendine alım gücü versin. Biz evimizi alırken ihtiyacınız var mı demeyi bırak bi hediye bile almadan boş boş hayırlı olsuna geldiler nasıl ama
kızlar ne güzel kaynatmışsınız bende doğum hediyesi araba istiyorum ama nerdeee
ah canım bendece haziran gelsin yoksa senin gözünde yaş kalmıycaküzme kendini az kaldı..
daha çooookama dayanmak zorundayım..sağol canım...
amin canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
evettt hatırladımm :).....
iyi işte kullandıkça hatırlayacağın bişey yok
biz asker eşleri gözümüz yaşlı geçiyor ömrümüzün çoğu seldacımmm napalım..kışın biliosun kurs nedeniyle ben de 2 ay ayrı kaldım çokkk koyduuu duam seninle herşey geçcekk tatlım üzülmeeee mckk...
geçmiş olsun cnm.. aman dikkat et de ihmal etme olur mu?
ya kızlar bnm de boğazım ağrıyo, napmam lazımm?
canım geçmiş olsun umarım üstüne bide kaşıntı yaşamazsın..
geçmiş olsun canım
sık sık iç çamaşırını değiştir bide bol su
iç inşallah kısa zamanda düzelirsin.
öncelikle herkese merhabaaa.. özlemişim burayı...hepinizi ve bebiklerinizi öpüyorum. dün doktora gittik helinim çok iyi resmini verdi buraya ekliycem ama sanırım scan etmem lazım.:) okadar tatlıki kızım resmini düşürmüyorum elimden. 1 kilo 83 gram olmuş annesinin kuzusu.
canım gittigidiyor sitesine ben güvenmiyorum genede sen bilirsin tabi. önceden kendime kıyafet almıştım biçok kez ve kumaşları iğrenç çıktı hepsinin. naylon adi kumaşlar.
canım bendede yüksek şeker çıktı canını sıkma şurda bikaç ay sabretceğiz diyet yapcaz mecburen. bebeklerimiz için herşey unutma. bu arada 2 haftalık güzel bi diyetin ardından 1 kilo vermişim:)) kızım helinde 200 gr almış maşallah. az ve sık yiyince açlıkta hissetmiyor insan. bide tabi sebze yemeği yiycez bol bol. sakın ha tuz un tatlı yasak. az kaldı azzzz.
geçmiş olsun canım ya. gebeliktemi çıktı sende bu akıntı. bol su içmeni tavsiye ederim. umarım ciddi bişe yoktur.
Kızlar bugün arkadaşım sezeryanla doğum yaptıhastahaneye ziyaretine gitttim
aman Allahım bebek çok tatlı nasıl güzel yüzlü... maşallah Allah nazarlardan saklasın
yaa hemen doğurmak istedim insan çok merak ediyor gerçekten...
annede bebekte çok şükür çok sağlıklı
bakalım şimdi uyuşuktu her yanı sonra nasıl olcak sezeryanın sonrası önemli:44:
ama planlı programlıydı herşey bi an sezeryan mı olsa dedim ama yok yok normalden şaşmayalım biz adı üstünde normal tabi ters bi durumda sezeryan olucazda
aman ne bileyim hakkımızda hayırlısı...
sütü gelmedi kedi gb miyaklıyordu kuzucuk memeyi alamıyor alsada süt gelmiyor sarılık olmasın diye bi serum veriliyormuş ondan verdiler sonra azcık zemzem suyu dudaklarına hurma sürdüler biraz uyudu ama acıkınca çığlığı nasıl basıyorrr
haa buarada annemizde çok güzeldi saçlar fönlü makyajlı fotolarda güzel çıktılar
durumu en kotu olan bnm herhalde topikteeee
ya kızlar dünden beri her lavaboya gittiğim de iç çamaşırımda az miktrda da olsa bi ıslaklık hissediyorum sizde oluyomu bide tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsunuz ?
kızlaaar ebru gündeşin eşi doğum hediyesi olarak 26 milyon değerinde yalı almış
hemen eşime söylemeliyim
belki eşim de bana doğum hediyesi olarak 2.600 tl değerindeki fotoğraf makinesini alır
merhaba canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın sağlık durumun nasıl..
teşekkür ederim canım..inşallah geçecek artık ben çok sıkılmaya başladım..eşim geçen hafta geldi gitti.artık bidaha doğuma kadar gelemicek 2ay falan yani..zor olacak ama inşallah sonu güzel olsun dua et canım eşimin yanına gidebilim doğumdan sonra...
Herkese merhaba
cogunlukla okuyorum ama yazacak zaman olmuyor. hatimi bitirmissiniz hepinizin agzina saglik Allah kabul etsin.
bende dun dr.a gittim kizim 1200gr olmus kocam cok besleme obez olur diye sinir etti beni. kilosu az ciksa bu kez de besleyemiyosun diycek. dedim ki 2.yi sen dogurcan ben karismiyorum cok biliyosan sen bak
evet aldıkları evde sen diken üstünde oturacağına kendin al evini onlar misafirliğe gelince diken üstünde otursun
merhaba canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın sağlık durumun nasıl..
Herkese merhaba
cogunlukla okuyorum ama yazacak zaman olmuyor. hatimi bitirmissiniz hepinizin agzina saglik Allah kabul etsin.
bende dun dr.a gittim kizim 1200gr olmus kocam cok besleme obez olur diye sinir etti beni. kilosu az ciksa bu kez de besleyemiyosun diycek. dedim ki 2.yi sen dogurcan ben karismiyorum cok biliyosan sen bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?