- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.961
kızlar bu arada dua bitmiş sanırım..
hepinizin diline yüreğine sağlık..
Allah hepinizden razı olusn...
kızlar sizde yürüdüğünüzde kasıklarınızda baskı ya da batma oluyomu?
sanki bebek ayağını çıkartacak gibi oluyom kalıyom bi ara korkuyorum tabi..
normalmi bu acaba?
normalmi bu acaba?
senden de razı olsun canım
idrara sıkışıksam oluyo
bir de idrara sıkışık olduğumu sağolsun oğulcuğum haber veriyo
tekmelemeye başlıyo..tabi üstten kız sıkıştırıyo alttan da idrar torbası, bebe napsın
ben de oluyor. ayağa kalkınca bile aşağı doğru bir baskı var. korkuyorum sıkıntı mı var diye? ama normalmiş. artık ağırlaştı kuzularımız. aşağıya baskı yapıyo.
hmm demek normalmiş korkmıyım o zaman...
yürümek istiyorum yürüyünce öyle oluyo korkuyom
sokak ortasında pırtlatmaktan..
Allahım sen koru vaktinde gelsin bebelerimiz...
kızlarrrr 2012 mart annelerının paylaştıklarına bakmak için tıkladım elifimi kaybettım dıe bı konu vardı okudum morelım sıfır oldu kıyamam ya ama anlam veremedım okuyan varmı
çabucak haziran olsa artık bende kocama ve oğluma kavuşsam
biz asker eşleri gözümüz yaşlı geçiyor ömrümüzün çoğu seldacımmm napalım..kışın biliosun kurs nedeniyle ben de 2 ay ayrı kaldım çokkk koyduuu duam seninle herşey geçcekk tatlım üzülmeeee mckk...
normalmi bu acaba?
kızlar sezryn 38. haftadamı yapılıyo :26:
saol canım benim allah razı olsun gayet iyiyim saolasın :)...evet gruptan ayrıldımseni de merak ediodum açıkcası naptı nettti diye :) sende iyisin demi...
Duam seninle canım benim güzel günler görceksinnnn inşallahhh baksana 3 4 aydan bahsediodukk gün sayıyoruz artıkk yuppiiiii :)...kocalar gitsin göreve erkeklerimiz olcak yanımızda kuzummmm :))))))))))).....ohh sefam olsun kızzzz üzülme ...
Amin canım Allah hepimizi bebişlerimize sağlıkla kavuştursun. bizimki erken gelcek biraz daha sizinkilerin abisi olcak galiba
Herkese merhaba
cogunlukla okuyorum ama yazacak zaman olmuyor. hatimi bitirmissiniz hepinizin agzina saglik Allah kabul etsin.
bende dun dr.a gittim kizim 1200gr olmus kocam cok besleme obez olur diye sinir etti beni. kilosu az ciksa bu kez de besleyemiyosun diycek. dedim ki 2.yi sen dogurcan ben karismiyorum cok biliyosan sen bak
öyle bir duyum bende aldım ama bilemiyorum dr.um 37. haftadan önce doğuma karar vermicez dedi şimdilik normal görünüyor ama o zaman muayene var galiba
şapka düşecek kel görünecek
öznuru 2012 mart ayı annelerinde sobeledim
kızlar naber.tam eve gırerken otoparkta kaza yaptım.koca lamba direğini yere devırdım.komşunun arabasına da zarar verdım bıraz.benım araba da da hasar var.çok canım sıkkın.bi de ustune eşimden fırça yedim bı dunya.çok canım sıkkın.
kızlar naber.tam eve gırerken otoparkta kaza yaptım.koca lamba direğini yere devırdım.komşunun arabasına da zarar verdım bıraz.benım araba da da hasar var.çok canım sıkkın.bi de ustune eşimden fırça yedim bı dunya.çok canım sıkkın.
eşim okusa "bak bana dua et arabayı vermiyorum diye" der
hamileliği öğrendiğimizden beri araba kullandırmıyor üstelik 2 aydır da arkada oturmam için baskı yapıyor
her an arabada hamile var diye uyarı yapıştırabilir arka cama
canım geçmiş dlsun Allah sizi korumuş üzülme bende 3. ayda yapmıştım kaza sonra doğuma kadar bıraktım kullanmayı. üzülme oda zararlı siz iyi olunda gerisi hallolur
sende bişey yoksa üzülme bebiş de kasılmasın içerde
Allah daha beterinden korusun
öznuru 2012 mart ayı annelerinde sobeledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?