2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

senden de razı olsun canım

idrara sıkışıksam oluyo
bir de idrara sıkışık olduğumu sağolsun oğulcuğum haber veriyo
tekmelemeye başlıyo..tabi üstten kız sıkıştırıyo alttan da idrar torbası, bebe napsın

ben de oluyor. ayağa kalkınca bile aşağı doğru bir baskı var. korkuyorum sıkıntı mı var diye? ama normalmiş. artık ağırlaştı kuzularımız. aşağıya baskı yapıyo.

ben de oluyor. ayağa kalkınca bile aşağı doğru bir baskı var. korkuyorum sıkıntı mı var diye? ama normalmiş. artık ağırlaştı kuzularımız. aşağıya baskı yapıyo.

hmm demek normalmiş korkmıyım o zaman...
yürümek istiyorum yürüyünce öyle oluyo korkuyom
sokak ortasında pırtlatmaktan..
Allahım sen koru vaktinde gelsin bebelerimiz...

hmm demek normalmiş korkmıyım o zaman...
yürümek istiyorum yürüyünce öyle oluyo korkuyom
sokak ortasında pırtlatmaktan..
Allahım sen koru vaktinde gelsin bebelerimiz...

ben ilk hissettiğimde hemen döndüm eve. sonra baktım hep oluyo. demekki normal dedim. insan doğurcam çıkcak ordan pırt diye sanıyo Allah korusun.

kızlarrrr 2012 mart annelerının paylaştıklarına bakmak için tıkladım elifimi kaybettım dıe bı konu vardı okudum morelım sıfır oldu kıyamam ya ama anlam veremedım okuyan varmı

ayy hiç okuyamam canım yaaa ben öyle bir ihtimali düşünmek bile istemem allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağmza verecek inşallah...

çabucak haziran olsa artık bende kocama ve oğluma kavuşsam

inşallah canımmm

inşallah

ewet batma ve ağrılar oluyor bendede dr.a sordum bundan sonra normal dedi büyüyor ya bebek baskı yapıyormuş..

iyiyim canım bende idare ediyorum evet gün sayıyoruz:)kendi evimde olsam dert değil canım ya.evimden uzak olmakta çok yordu artık beni..inşallah zaten büyük konuşmayımda bidaha oğlumla otururum evimde benim yanıma gelsin gelecekler ben gelmem daha:)inşallah evimdeyim diye yazacağım sana bigün..o zaman herşey çok güzel olacak tüm sıkıntılar bitecek..

Amin canım Allah hepimizi bebişlerimize sağlıkla kavuştursun. bizimki erken gelcek biraz daha sizinkilerin abisi olcak galiba

cnm sağlıkla kucağına al da biz seninkine hep abi çekerizz
bu arada geçmiş olsun cnmm

ay çok biliyo bu kocalarr

bi dışarı çıktım geldim kızlarr valla dermanım yok.
yarın nasıl sınava gircem bu halde bilmem
kociş de dalga geçiyo " tembel öğrenci daha ilk seneden çakıcaksın" diyo

herkese güzel haftasonlarıı
son saatlerde giremedim topike işlerden
görüşürz anniştolar ve bebiştolarıııı

öyle bir duyum bende aldım ama bilemiyorum dr.um 37. haftadan önce doğuma karar vermicez dedi şimdilik normal görünüyor ama o zaman muayene var galiba
şapka düşecek kel görünecek

hayrlısı olsn canm ben sezryn olucam 38. haftamn bitişi 21 hazirana denk geliyor benm geç döllenme olmş bebek 4-5 gün geriden geliyor bir hafta sonraya ertelenebilr dr umla konşucm bakalm topiğin en son doğm yapanımı olucam diye düşünmüyo değilm

kızlar naber.tam eve gırerken otoparkta kaza yaptım.koca lamba direğini yere devırdım.komşunun arabasına da zarar verdım bıraz.benım araba da da hasar var.çok canım sıkkın.bi de ustune eşimden fırça yedim bı dunya.çok canım sıkkın.

eşim okusa "bak bana dua et arabayı vermiyorum diye" der
hamileliği öğrendiğimizden beri araba kullandırmıyor üstelik 2 aydır da arkada oturmam için baskı yapıyor
her an arabada hamile var diye uyarı yapıştırabilir arka cama

canım geçmiş dlsun Allah sizi korumuş üzülme bende 3. ayda yapmıştım kaza sonra doğuma kadar bıraktım kullanmayı. üzülme oda zararlı siz iyi olunda gerisi hallolur

sende bişey yoksa üzülme bebiş de kasılmasın içerde
Allah daha beterinden korusun

senınkı de abartmış ama

canım geçmiş dlsun Allah sizi korumuş üzülme bende 3. ayda yapmıştım kaza sonra doğuma kadar bıraktım kullanmayı. üzülme oda zararlı siz iyi olunda gerisi hallolur

sende bişey yoksa üzülme bebiş de kasılmasın içerde
Allah daha beterinden korusun

sağolun kızlar çok şükür cana gelmedı ama şimdi nerden baksan 1000 tl lık masraf çıktı doğum öncesi.ben dıkkat ettıkçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…