• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bende keçeden bu kapı süsünü yapmak istedim 30 tl falan tutuyor malzemeler sizde hazırmı alayım yoksa bunu yapayımmı ??
Eki Görüntüle 419478
sen keçeleri nerden sordun canım
ben 1 kalıbını 2.5 tlye aldım
o kadar tutmadı.hazırı ne kadar pahalı değilse al pahalıysa yap değer.
merhaba annecikler, size bir ilkle bağlanıyorum. şuan hastanenin doğumhanesindeyim. Sonunda oturdum o iğrenç koltuğa. Doğuruyorum demek isterdim ama malesefe nst deyim. Ahahahah öpüyorum hepinizi. Kontrolüm vardı bugün. Bakalım benim zilli ne durumda
nasıl heyecan yaptım anlatamam
Allah iyiliğini versin:1::1:doğum yaptın sandım bi an

$17052012002.webp

kızlr ben yaptımnasıl olmuş doğumda bunların mavilisini yapıp poşetleyip kurdelelicem

$17052012001.webp

slm kızlar iki gündür fazla giremiyorum sarıbaby nasıl haberiniz var mı doğum yaptığını okudum ama sonra noldu takip edemedim, bşka kimse doğum yapmadı dimi umarım hepiniz iyisinizdir.

şu anlık bebek şekeri bakmıyorum ben bizde mevlütte dağıtılır bebek alıiverişine gittiğimde havuzla handa baktım ordan alıcam oda bayramdan sonra zaten 40ım ramazana geliyo mecburen

slm kızlar iki gündür fazla giremiyorum sarıbaby nasıl haberiniz var mı doğum yaptığını okudum ama sonra noldu takip edemedim, bşka kimse doğum yapmadı dimi umarım hepiniz iyisinizdir.

hoşgeldin canım
sarıbeybi iyi fakat bebeğin ciğerleri açılmamış
ve sarılık olmuş o yüzden bebek hastanede malesef:14:
doğum yapan yok bugün ilk_ den haber gelecek eğer oda doğurmazsa
seninle beraber salı günü iki kişi sezeryana girecek

sen keçeleri nerden sordun canım
ben 1 kalıbını 2.5 tlye aldım
o kadar tutmadı.hazırı ne kadar pahalı değilse al pahalıysa yap değer.

nasıl heyecan yaptım anlatamam
Allah iyiliğini versin:1::1:doğum yaptın sandım bi an
canım 50*50 kalıbı 5 tl idi sordum bu modeli nette buldum fiyatı yazmıyor ama emini 30 tl'den daha çok para ister bunu yapan.
Eki Görüntüle 419672

kızlr ben yaptımnasıl olmuş doğumda bunların mavilisini yapıp poşetleyip kurdelelicem

Eki Görüntüle 419675
canım süper olmuş nasıl yaptın bakiim bunları?

canım sarıbeybi hastaneden çıkmış annesindeymiş ama bebiş hastanedeymi ciğerleri açılmamış (yanlış yazmadım inş) bide sarılık olmuş bebiş dualarımızı bekliyor.

canım 50*50 kalıbı 5 tl idi sordum bu modeli nette buldum fiyatı yazmıyor ama emini 30 tl'den daha çok para ister bunu yapan.

canım süper olmuş nasıl yaptın bakiim bunları?

canım sarıbeybi hastaneden çıkmış annesindeymiş ama bebiş hastanedeymi ciğerleri açılmamış (yanlış yazmadım inş) bide sarılık olmuş bebiş dualarımızı bekliyor.

benim aldıklarımda hazır kalıplar ama
ölçü olarak bilmiyorum canım
2.5 tlden aldım.

canım ilk_ dr kontrolü var nst'ye gitti akşama doğru ancak size haber veririm dedi.

canım sabah bacağıma kramp girmişti şuan o kramp giren bacağım çok ağrıyor kasımdan ayak parmağıma kadar vede hafif topallıyorum ağrısından.kasık ve bel ağrım var akıntı bende hamilelik boyunca oldu halada devam ediyor..
bebek hareket ederkende kasılkarıma çok baskı oluyor yaaa

Eki Görüntüle 419672

Eki Görüntüle 419675

çok güzel olmuş piştikten sonra nasıl çubukları batırdınız acaba merak ettim :26:

Back
X