• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar oğlumun çantasını hazırladım
kendiminki kaldı dün aldıklarımı yıkattırmam lazım
bide terliğim ve kırmızı geceliğim eksik:1:

Eki Görüntüle 419672

kızlr ben yaptımnasıl olmuş doğumda bunların mavilisini yapıp poşetleyip kurdelelicem

Eki Görüntüle 419675
ellerine sağlık çok güzel olmuş.
bunlarda öyle.çok beğendim.
ben samsunun bir ilçesindetyim bebk şekeri yapan bi yer yok siparişle hallettim bunuda
bende samsunun merkezindeyim:3:
kızlar oğlumun çantasını hazırladım
kendiminki kaldı dün aldıklarımı yıkattırmam lazım
bide terliğim ve kırmızı geceliğim eksik:1:

darısı bana çok tembelim ya.
ben bi ameliyathane için hazırlıyorum içeri girerken veriyoruz bide kendime hazırlıyorum.

bende ne zamandır sallayıp duruyordum
bugün gayrete geldim :)
bu arada benim eşimde askerliğini samsunda yapmıştı
orman bakanlığının yerinde 2 gün kalmıştım manzarası süper oranın
güzel şehir

pişmiyor canımbisküviyle yapılıyor çok pratik

aaa çok ilginç hemen denemeliyim tarifi var demiştiniz dimi geçen sayfalarda bi bakimmm

ama kakaolu diyor tarifte iki reknkli mi yapılıyor ben anlamadım pek yoksa gıda boyasına renk verebilmesi içinmi kakao?

hıı pardon o altındaymış eksik bakmışım sağol canım güzel paylaşım

Son düzenleme:
hoşgeldin canım
sarıbeybi iyi fakat bebeğin ciğerleri açılmamış
ve sarılık olmuş o yüzden bebek hastanede malesef:14:
doğum yapan yok bugün ilk_ den haber gelecek eğer oda doğurmazsa
seninle beraber salı günü iki kişi sezeryana girecek

canım 50*50 kalıbı 5 tl idi sordum bu modeli nette buldum fiyatı yazmıyor ama emini 30 tl'den daha çok para ister bunu yapan.

canım süper olmuş nasıl yaptın bakiim bunları?

canım sarıbeybi hastaneden çıkmış annesindeymiş ama bebiş hastanedeymi ciğerleri açılmamış (yanlış yazmadım inş) bide sarılık olmuş bebiş dualarımızı bekliyor.

biz de seni merak etmiştik
topiğimizin ilk annelerinde olduğun için...

cevaplarınız için teşekkürler kızlar, Allah şifa versin topiğimizin ilk bebeğine bir an önce iyileşir inşallah,
ben yarın elazığa gidiyorum doğuma kadar hatta sonra bir hafta kadar oradayım bebişimle dönünce anlatırım artık olanları, benimle birlikte sezeryan olanlar artıyo topiği baya kalabalıklaştırıcaz desenize :) hepimiz sağsalim kavuşuruz yavrularımıza inşallah, ilk_i merak ettim bende inşallah bi sorun yoktur.

bende ne zamandır sallayıp duruyordum
bugün gayrete geldim :)
bu arada benim eşimde askerliğini samsunda yapmıştı
orman bakanlığının yerinde 2 gün kalmıştım manzarası süper oranın
güzel şehir
o şevk banada gelsin inşallah tez zamnda fırsat bulamıyorumki işten koşturuyorum kızımı alıyorum kreşten doğru eve akşam yemeği ev toplaması çamaşır bilmem ne derken daha onlara vakit bulamadım.kırmızı geceliğini görmek isterim ama:1:
bilmez olurmuyum buşuma fotolarınız vardı

evet alya küçükken buluşmuştuk 3-4 aylıktı.hangi ilçedesin sen canım.

kızlar araba kullanmaya devam edeniniz varmı?benim işimle evim 20 dakika ben mecburen arabamla geliyorum.doktorumada sormadım bunu akıl edip.

cevaplarınız için teşekkürler kızlar, Allah şifa versin topiğimizin ilk bebeğine bir an önce iyileşir inşallah,
ben yarın elazığa gidiyorum doğuma kadar hatta sonra bir hafta kadar oradayım bebişimle dönünce anlatırım artık olanları, benimle birlikte sezeryan olanlar artıyo topiği baya kalabalıklaştırıcaz desenize :) hepimiz sağsalim kavuşuruz yavrularımıza inşallah, ilk_i merak ettim bende inşallah bi sorun yoktur.

Allah yardımcınız olsun canım
güzel haberlerle dönersin inşallah.
habersiz bırakma burada herkes merak ediyor.

o şevk banada gelsin inşallah tez zamnda fırsat bulamıyorumki işten koşturuyorum kızımı alıyorum kreşten doğru eve akşam yemeği ev toplaması çamaşır bilmem ne derken daha onlara vakit bulamadım.kırmızı geceliğini görmek isterim ama:1:

kızlar araba kullanmaya devam edeniniz varmı?benim işimle evim 20 dakika ben mecburen arabamla geliyorum.doktorumada sormadım bunu akıl edip.

bafradayım canım

benim tuzum kuru akşama kadar evdeyim ve bu ilk bebeğim olacak
tabi zordur bide çalışıyorsan
koştur koştur anca.
kırmızı gecelik bulursam mutlaka fotosunu çekip koyacağım
aslında dün kırmızı pijama takımı aldım
ama ısrarla gecelik istiyorum takıntı oldu resmen:27:

herkese merhaba ,

kurabiyelere bayıldım çok şeker olmuşlar ..:)))
siz resmen bağımlılık yaptınız izne çıktığımdan beri sayfayı takip eder oldum ..

Saruboceq cnm araba kullanmaya gelince ben doktoruma sormuştum 32.haftadan itibaren artık kullanma dedi ve bende kullanmıyodum takii bu sabaha kadar eşimi almam gerekiyodu ama çok zorlandım ya direksiyona zor sığdım):))))

benim eşim araba kullanmamı istemiyordu
arkamdan akş göz işareti yaparak dr uma sordu
o da dedi ki
kendisi açısından bi sakınca yok
ama karşı taraftan ters bir hareket olduğunda
ani hareket yaparsa sorun olabilir dedi
eşimde dr uma pizza ısmarladı
ama ben hala kullanıyorum...

benim tuzum kuru akşama kadar evdeyim ve bu ilk bebeğim olacak
tabi zordur bide çalışıyorsan
koştur koştur anca.
kırmızı gecelik bulursam mutlaka fotosunu çekip koyacağım
aslında dün kırmızı pijama takımı aldım
ama ısrarla gecelik istiyorum takıntı oldu resmen:27:

bende kırmızı gecelik istiyorum :52:ve bende bulamadım:43: bulursan nerden aldığını yaz ki bende alayım bende de takıntı oldu kırmızı gecelik ve taç:27: aklıma geldikçe bakıyorum taca ama sanki bulunmayacak bişeymiş gibi hiç bir yerde yok istediğim gibi:53:

bende kırmızı gecelik istiyorum :52:ve bende bulamadım:43: bulursan nerden aldığını yaz ki bende alayım bende de takıntı oldu kırmızı gecelik ve taç:27: aklıma geldikçe bakıyorum taca ama sanki bulunmayacak bişeymiş gibi hiç bir yerde yok istediğim gibi:53:

haftasonu bi aksilik çıkmazsa
kızılaya gitmeyi düşünüyorum canım
varsa orada vardır.sana da haber veririm.

herkese merhaba ,

kurabiyelere bayıldım çok şeker olmuşlar ..:)))
siz resmen bağımlılık yaptınız izne çıktığımdan beri sayfayı takip eder oldum ..

Saruboceq cnm araba kullanmaya gelince ben doktoruma sormuştum 32.haftadan itibaren artık kullanma dedi ve bende kullanmıyodum takii bu sabaha kadar eşimi almam gerekiyodu ama çok zorlandım ya direksiyona zor sığdım):))))
:))) bende zorlanıyorum ama mecburum toplu taşıma araçları hem zaman kaybı bana hemde çok kalablıklar 2 hafta daha dayanmam gerekiyor
benim eşim araba kullanmamı istemiyordu
arkamdan akş göz işareti yaparak dr uma sordu
o da dedi ki
kendisi açısından bi sakınca yok
ama karşı taraftan ters bir hareket olduğunda
ani hareket yaparsa sorun olabilir dedi
eşimde dr uma pizza ısmarladı
ama ben hala kullanıyorum...
bu erkekler tam cin:1:

bebek hareket ederkende kasılkarıma çok baskı oluyor yaaa

çok güzel olmuş piştikten sonra nasıl çubukları batırdınız acaba merak ettim :26:
yok canım benimki oynadığı zaman genelde kaburgalarımı ve midemi oyuyor :))

oznur_u şimdi ölçtüm keçenin ölçüsü 40x50
araştır bence pahalı söylemişler

bi yerdede metresi 12 tl idi bi kaç yere daha sorayım bakalım.

kızlar hergün yumurta yemenin bir zararı olur mu acaba?
hergün haşlanmış yumurta yemeye başladım da
protein patlaması yaşıcam valla

canım bana doktor hergün mutlaka ye demişti
yedim ama son zamanlar artık tiksindim bırakmıştım
şimdi bebiş zayıf olunca tekrar başladım
hiç aksatmıyorum bazen 2 tane bile yiyorum
bu hafta herşeyi yicem
salı günü bakalım sonuç ne olucak
senin kontrolün ne zaman
buarada proteinlerin yanında cevizi bademi muzu da ihmal etme canım

Back
X