- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.941
bebek hareket ederkende kasılkarıma çok baskı oluyor yaaa
çok güzel olmuş piştikten sonra nasıl çubukları batırdınız acaba merak ettim :26:
pişmiyor canımbisküviyle yapılıyor çok pratik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek hareket ederkende kasılkarıma çok baskı oluyor yaaa
çok güzel olmuş piştikten sonra nasıl çubukları batırdınız acaba merak ettim :26:
ellerine sağlık çok güzel olmuş.Eki Görüntüle 419672
kızlr ben yaptımnasıl olmuş doğumda bunların mavilisini yapıp poşetleyip kurdelelicem
Eki Görüntüle 419675
bunlarda öyle.çok beğendim.
bende samsunun merkezindeyimben samsunun bir ilçesindetyim bebk şekeri yapan bi yer yok siparişle hallettim bunuda
kızlar oğlumun çantasını hazırladım
kendiminki kaldı dün aldıklarımı yıkattırmam lazım
bide terliğim ve kırmızı geceliğim eksik![]()
pişmiyor canımbisküviyle yapılıyor çok pratik
ellerine sağlık çok güzel olmuş.
bunlarda öyle.çok beğendim.
bende samsunun merkezindeyim
darısı bana çok tembelim ya.
ben bi ameliyathane için hazırlıyorum içeri girerken veriyoruz bide kendime hazırlıyorum.
hoşgeldin canım
sarıbeybi iyi fakat bebeğin ciğerleri açılmamış
ve sarılık olmuş o yüzden bebek hastanede malesef
doğum yapan yok bugün ilk_ den haber gelecek eğer oda doğurmazsa
seninle beraber salı günü iki kişi sezeryana girecek
canım 50*50 kalıbı 5 tl idi sordum bu modeli nette buldum fiyatı yazmıyor ama emini 30 tl'den daha çok para ister bunu yapan.
canım süper olmuş nasıl yaptın bakiim bunları?
canım sarıbeybi hastaneden çıkmış annesindeymiş ama bebiş hastanedeymi ciğerleri açılmamış (yanlış yazmadım inş) bide sarılık olmuş bebiş dualarımızı bekliyor.
biz de seni merak etmiştik
topiğimizin ilk annelerinde olduğun için...
o şevk banada gelsin inşallah tez zamnda fırsat bulamıyorumki işten koşturuyorum kızımı alıyorum kreşten doğru eve akşam yemeği ev toplaması çamaşır bilmem ne derken daha onlara vakit bulamadım.kırmızı geceliğini görmek isterim amabende ne zamandır sallayıp duruyordum
bugün gayrete geldim :)
bu arada benim eşimde askerliğini samsunda yapmıştı
orman bakanlığının yerinde 2 gün kalmıştım manzarası süper oranın
güzel şehir
bilmez olurmuyum buşuma fotolarınız vardı
cevaplarınız için teşekkürler kızlar, Allah şifa versin topiğimizin ilk bebeğine bir an önce iyileşir inşallah,
ben yarın elazığa gidiyorum doğuma kadar hatta sonra bir hafta kadar oradayım bebişimle dönünce anlatırım artık olanları, benimle birlikte sezeryan olanlar artıyo topiği baya kalabalıklaştırıcaz desenize :) hepimiz sağsalim kavuşuruz yavrularımıza inşallah, ilk_i merak ettim bende inşallah bi sorun yoktur.
o şevk banada gelsin inşallah tez zamnda fırsat bulamıyorumki işten koşturuyorum kızımı alıyorum kreşten doğru eve akşam yemeği ev toplaması çamaşır bilmem ne derken daha onlara vakit bulamadım.kırmızı geceliğini görmek isterim ama
evet alya küçükken buluşmuştuk 3-4 aylıktı.hangi ilçedesin sen canım.
kızlar araba kullanmaya devam edeniniz varmı?benim işimle evim 20 dakika ben mecburen arabamla geliyorum.doktorumada sormadım bunu akıl edip.
benim tuzum kuru akşama kadar evdeyim ve bu ilk bebeğim olacako şevk banada gelsin inşallah tez zamnda fırsat bulamıyorumki işten koşturuyorum kızımı alıyorum kreşten doğru eve akşam yemeği ev toplaması çamaşır bilmem ne derken daha onlara vakit bulamadım.kırmızı geceliğini görmek isterim ama
kızlar araba kullanmaya devam edeniniz varmı?benim işimle evim 20 dakika ben mecburen arabamla geliyorum.doktorumada sormadım bunu akıl edip.
o şevk banada gelsin inşallah tez zamnda fırsat bulamıyorumki işten koşturuyorum kızımı alıyorum kreşten doğru eve akşam yemeği ev toplaması çamaşır bilmem ne derken daha onlara vakit bulamadım.kırmızı geceliğini görmek isterim ama
benim tuzum kuru akşama kadar evdeyim ve bu ilk bebeğim olacak
tabi zordur bide çalışıyorsan
koştur koştur anca.
kırmızı gecelik bulursam mutlaka fotosunu çekip koyacağım
aslında dün kırmızı pijama takımı aldım
ama ısrarla gecelik istiyorum takıntı oldu resmen![]()
bende kırmızı gecelik istiyorumve bende bulamadım
bulursan nerden aldığını yaz ki bende alayım bende de takıntı oldu kırmızı gecelik ve taç
aklıma geldikçe bakıyorum taca ama sanki bulunmayacak bişeymiş gibi hiç bir yerde yok istediğim gibi
![]()
aysuncum bayıldım o güllere ,mümkünse kalıbın nasıl bişey fotolayabilirmisin vede nerden aldın ?pişmiyor canımbisküviyle yapılıyor çok pratik
:))) bende zorlanıyorum ama mecburum toplu taşıma araçları hem zaman kaybı bana hemde çok kalablıklar 2 hafta daha dayanmam gerekiyorherkese merhaba ,
kurabiyelere bayıldım çok şeker olmuşlar ..:)))
siz resmen bağımlılık yaptınız izne çıktığımdan beri sayfayı takip eder oldum ..
Saruboceq cnm araba kullanmaya gelince ben doktoruma sormuştum 32.haftadan itibaren artık kullanma dedi ve bende kullanmıyodum takii bu sabaha kadar eşimi almam gerekiyodu ama çok zorlandım ya direksiyona zor sığdım):))))
bu erkekler tam cinbenim eşim araba kullanmamı istemiyordu
arkamdan akş göz işareti yaparak dr uma sordu
o da dedi ki
kendisi açısından bi sakınca yok
ama karşı taraftan ters bir hareket olduğunda
ani hareket yaparsa sorun olabilir dedi
eşimde dr uma pizza ısmarladı
ama ben hala kullanıyorum...
yok canım benimki oynadığı zaman genelde kaburgalarımı ve midemi oyuyor :))bebek hareket ederkende kasılkarıma çok baskı oluyor yaaa
oznur_u şimdi ölçtüm keçenin ölçüsü 40x50
araştır bence pahalı söylemişler
istikbalin züccaciye kısmından aldım canımaysuncum bayıldım o güllere ,mümkünse kalıbın nasıl bişey fotolayabilirmisin vede nerden aldın ?
kızlar hergün yumurta yemenin bir zararı olur mu acaba?
hergün haşlanmış yumurta yemeye başladım da
protein patlaması yaşıcam valla