• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cerser insallh herşey yolundadır dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz:16::16:

günaydın herkese:16: ayy çok az kaldı bebişlerimizin gelmesine odasına girip girip duruyorum. elbiselerini öpüp kokluyorum giydireceğim günleri hayal ediyorum.çok özledim kuşumu :31:

kızlar aranızda bebiş günlüğü alan var mı. hangisi daha güzel acaba
bizim tek eksiğimiz bebek günlüğü,humana iyi geceler çayı ve serum fizyolojik kaldı. herşey tas tamam olsun istiyorum.herşey elimin altında olmalı. acı elma yağı bile aldım koydum:1:
birde ben eşime vilta malt malt içeceği al dedim bulamamış tuborg alkolsüz bira almış oda %100 malt içeceği yazıyor bu olur mu kızlar ???

Gunaydin canim. Bebek gunlugunu ben de dusunuyorum, english homeda vardi guzel defterler. Bir de ona uyumlu kutular falan.
Humana stil tea almistim ben, serum fizyolojik almadim. Bence alkolsuz tuborg da is gorur, zaten o malt iceceklerinin tadi berbatmis.
Son bir ikea seferi dusunuyorum, cibinlik almamistim belki ondan alirim.

Günaydin anneler
Hic uyuyamadim yine,berbat bir geceydi:37:

kizlar gecmisi okumadan yaziyorum

doktordan simdi geldik.. hersey iyi cok sukur. ama yine kilosunu ogrenemedim.. Crazymom ablacim msn'den yazdim sana
ilk once idrar ve kan ornegi verdik
sonra dr alttan muayene etti ve 1 cm acikligin var cok iyi dedi..ama canim acidi biraz kendimi kastim galiba
bebisimizi gorduk ve kalp sesini dinledik..
gece kac olursa olsun saat 3 yada 5, kan veya suyun gelirse mutlaka ara dedi..
dogumdan korkuyorum dedim zaten epidural alacaksin korkma dedi
baya rahatladim doktorumu seviyorum guveniyorum ama kiloyuda ogrenebilseydik keske..
neyse saglikli olsunlarda cok sukur. haftaya galiba ayrintiliya girecem. o zaman ogrenirim insallah

simdi bi gecmisi okuyalim, neler kaynatmissiniz

Masallah canim,ne guzel hersey yolunda:16:

kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim

Allah kolaylik versin canim.Ay heycan yaptim:52:
Insallah sag saglim bebisini alirsin kucagina

nilobella cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım:16:
english home da görmemiştim ben iyi ki söyledin canım.orayada bir bakayım:21:

Günaydın bugün son iş günüm :21::21: artık aranıza evden bağlanıcam :27::27: ayy doğum var çok heycanlandım :52::52:
kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim
canım Allah yardımcın olsun belkide şuan bebeğini kokluyorsundur..

Canim bravo sana, ellerine saglik. Benim kocamin bir kalipla 3 tane plastik sablona 50 tl verdigimizi duyunca gozleri yuvalarindan firladi:53:

Cerser, canim cok heyecanlandim. Umarim kolay bir dogum olmustur. Tez vakitte hayirli haberlerini aliriz insallah:46:

evet canım çok para vermişsiniz hmonglu söylemişti , neyse artık almışsınız yapın bakalım merakla bekliyorum :))

canımmm inanmıyorum,,sağlıkla alır inş kucağına dogum olmustur belkide heyecan yaptım şimdi:52: bu arada günaydın herkesee

canım Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın..ama inş. şimdiye kadar hayırlısıyla almışsındır bebişini kucağına:46::46::46:

günaydın kızlar.bugün iş yerindeki son günüm.normalde 1 hafta daha duracaktım ama ağrılar kasılmalar sıklaşmaya başladı korktum bugün ayrılıcam.
kocam dün ben uyurken bizim nişan düğün balayı ve benim hamilelik fotolarımdan kolajlar yapmış yapıştırmış evin duvarlarına sabah göreyim diye.çooookkkk mutlu oldum:21::21::21:

canım Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın..ama inş. şimdiye kadar hayırlısıyla almışsındır bebişini kucağına:46::46::46:

günaydın kızlar.bugün iş yerindeki son günüm.normalde 1 hafta daha duracaktım ama ağrılar kasılmalar sıklaşmaya başladı korktum bugün ayrılıcam.
kocam dün ben uyurken bizim nişan düğün balayı ve benim hamilelik fotolarımdan kolajlar yapmış yapıştırmış evin duvarlarına sabah göreyim diye.çooookkkk mutlu oldum:21::21::21:

Ne romantik ve hos bir dusunce:9:

kızlar günaydın herkese.
cerser den haber yok mu? doğurdu mu acaba? aramızda 3 gün var onunla. heyecan yaptım. allah'ın izniyle alır bebişini kucağına inşallah. mesaj atayım dedim ama öznur sen atmışsın. hepimiz yüklenmeyelim birden. mesaj gelirse haberdar et ne olur. meraklandım.
bizim de bugün işde son günümüz. iş yerinde doğurmadan bitirdim 5 haftayı allaha şükür.:52:

böle aynı teksasta aranan katiller gibi oldu ama gözlere siyah çizgi çekince artık idare edin:52::52::52:
36+3 'lük ela nur'um ve ben bugün son iş günümüzdeyiz :16::16::16:
$2012-05-18-952-1.webp

Kizlar dogum olayi hic onceden sinyal vermeden baslayabiliyor mu acaba?
Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?

Cok aciktim ben:56:
Canim birsuru sey istiyor. Bugunde mutfak alisverisine cikcez.Bu canimin istedigi seylerin yuzunden baya bir masrafli mutfak alisverisi olcak:1:

haber varmi cerser den?

Günaydın... Tecrübeli annelerden öğrenilecek çok şey var sanırım.Zira ben de doğum sancılarım ne zaman nerede başlayacak diye çok merak ediyorum. Bu ay sonu işten ayrılıyorum, artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım. Yalnız yavrucak masanın kenarını artık poposunda hissetmeyince durumu garipseyip tepki verecek diye korkuyorum :1:

Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?

canım benimde pazartesi günü büyük temizliğim var doğum temizliği yapılcak inş. valla bu veletler pat diye gelecekler canım sezeryan olmadıktan sonra hiç ümitlenme seni hazırlıklı yakalıycak diye ama dua et önce sancını hisset önce suyun gelmesin yani, ben hep onu istiyorum sancı sıklığımı takip edeyim 5 dk'ya düşünce hastaneye gidiyim ama suyumuz gelirse mecburen hemen gidicez hastaneye...

Benim en cok korktugum sey,dogumun basladigini anlamicam diye.
Sancilari,suyun gelmesini..
Varsin ev filan kalsin:30:

artik doguma giden anneler bilgilendircek bizi:26:

Back
X