- Konu Sahibi TwoPrincess
- #30.441
doktorum programındaki doktoru dinlerken ağladım yaaa ne kadar güzel cümleler kurduuuuuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle, ne güzel ifade ettii.. Aşk başlayacak diyo o esnada süt gelecek herşey normal bir şekilde devam edecek ne güzel yadoktorum programındaki doktoru dinlerken ağladım yaaa ne kadar güzel cümleler kurduuuuuuuu
DOKTORUMDA yaptıkları ev ziyaretinde 16 günlük bebeği görünce gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi,eşim olmasa ağlardım.çok güzel bir duyguuu![]()
senın dediğin kaynar sanırım.bız de yapılmaz o.sevmıyorum ben de sıcak sıcak bööbızım şerbet soğuk ikram edılır içine de badem konur kavrulmuş.
Annelere babaannelere duyrulurrrrr :)
bebek açççç mama verelim sütün gelmiyorrr demiceklerrr..
Hepimiz uyaralım doğuma gitmeden büyükleri..
Ben gergin insanım valla laf söylerimmm baştan söylicemmmm
sütü artıran komposto tarifi veriyor doktorumda. şimdiden alıp koymek lazım bunları. doğumdan sonra çıkamayız.
Yaa kuru erik yemek istiyorummm :d ahh doktorum ahhh :d
nasıl pişiriliyormş ya kaçırdımm![]()
saruboceg sen sormuştun sanırım. ben de 32 de çalışabilir raporumu verdim ve dün yani 37+1 de yeniden rapor alıp işyerime verdim. 37 haftalık gebelik nedeniyle işgöremezlik şeklinde bir ibare vardı. yani 37 bitince yeniden rapor vermen lazım çalıştığın yere canım.
yokmu yakınlarda aktar
daha tamamlanmadı zaten. reklam girdi. ben sadece içine konacaklar akklımda kaldı. siyah arik, günkurusu dedikleri kayısıdan, incir, yaban mersini, s,yah üzüm ve, badem vardı. üzerine su döktü. ama sıcak mı soğuk mu anlamadım. bekletecek sanırım o şekilde.
ben de duymuştum bunları ama suyun içine koyup kaynat demişti arkadaşım. programda kaynatmadı sanırım.
ADANAIN ÜCRA BİR YERİNDE OTORUYORUM ÇARŞIYA UZAK ÖĞLE SONU ÇARŞIYA GİDİCEM KOMŞUYLA HEM ŞU MALZEMELERİ ALIRIM HEMM ERİKLERİİİİ MİLLET CAN ERİK İSTER BEN KURUUU BALL GİBİİİ HAFİF EKŞİMSİİ HAFİF TATLII AĞZIM SULANDII :d