• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

DOKTORUMDA yaptıkları ev ziyaretinde 16 günlük bebeği görünce gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi,eşim olmasa ağlardım.çok güzel bir duyguuu:nazar:

doktorum programındaki doktoru dinlerken ağladım yaaa ne kadar güzel cümleler kurduuuuuuuu
kesinlikle, ne güzel ifade ettii.. Aşk başlayacak diyo o esnada süt gelecek herşey normal bir şekilde devam edecek ne güzel ya:16: stres telaş yokk:45:
DOKTORUMDA yaptıkları ev ziyaretinde 16 günlük bebeği görünce gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi,eşim olmasa ağlardım.çok güzel bir duyguuu:nazar:

o kadar heveslendimkii:17: emzirmek çok harika bir duygu olsa gerekk inşAllah nasip olurr:16:

Annelere babaannelere duyrulurrrrr :)

bebek açççç mama verelim sütün gelmiyorrr demiceklerrr..

Hepimiz uyaralım doğuma gitmeden büyükleri..

Ben gergin insanım valla laf söylerimmm baştan söylicemmmm

gunaydın kızlar doğum yapacaklar sıhhatle kuceaklarına alırlar ınşallah..benimde basladı artık ağrılarım kuyruk sokumum çok kötü:((

senın dediğin kaynar sanırım.bız de yapılmaz o.sevmıyorum ben de sıcak sıcak böö:( bızım şerbet soğuk ikram edılır içine de badem konur kavrulmuş.

ben tarçın , karanfil ve o kırmızı şey kaynatılıp soğutuluyor diye biliyorum. ama yapmadım da içmedim de. aktara sorayım biliyodur ne olduğunu içinde verir herhalde.

cevaplar ve tarif için teşekkürler kızlar. dışarı çıkarsam alcam. annem de şerbet için bardak alacakmış. benden hevesli zaten.

Annelere babaannelere duyrulurrrrr :)

bebek açççç mama verelim sütün gelmiyorrr demiceklerrr..

Hepimiz uyaralım doğuma gitmeden büyükleri..

Ben gergin insanım valla laf söylerimmm baştan söylicemmmm

gerginlik stres yokk:45: eşlere söylüyoruz onlar güzelce anneleriyle anlaşıyorr:23:
benim annem yorum yapmaz zaten :21:
bir de ben elimden geldiğince yalnız kalıcam emzirirken odamda tek olucam anlayış göstermek zorundalarr:27:
bu arada kayınvalidem şehir dışına cıkabilir ben doğurmadan önce 3 ay kadar olmayabilir gerçi yine de karışmaz gibime geliyor :37:

komposto tarifiiii:52::52::52::52:

saruboceg sen sormuştun sanırım. ben de 32 de çalışabilir raporumu verdim ve dün yani 37+1 de yeniden rapor alıp işyerime verdim. 37 haftalık gebelik nedeniyle işgöremezlik şeklinde bir ibare vardı. yani 37 bitince yeniden rapor vermen lazım çalıştığın yere canım.

nasıl pişiriliyormş ya kaçırdımm:52::52:

daha tamamlanmadı zaten. reklam girdi. ben sadece içine konacaklar akklımda kaldı. siyah arik, günkurusu dedikleri kayısıdan, incir, yaban mersini, s,yah üzüm ve, badem vardı. üzerine su döktü. ama sıcak mı soğuk mu anlamadım. bekletecek sanırım o şekilde.
ben de duymuştum bunları ama suyun içine koyup kaynat demişti arkadaşım. programda kaynatmadı sanırım.

Doktorumdaki komposto tarifi...

1 litre içme suyu içine
6 adet kayısı kurusu
6 adet kara erik kurusu
2 adet kuru incir
2 avuç yaban mersini kurusu
2 avuç çekirdekli siyah üzüm
3 adet trabzon hurması(amme denir cennet hurması denir bazı yerlerde)
10 15 tane tatlı badem

bunları 6 saat suda bekleticezz....süzeceğizzzz..

Reklammm :d

açın devamını izleyelim :)

saruboceg sen sormuştun sanırım. ben de 32 de çalışabilir raporumu verdim ve dün yani 37+1 de yeniden rapor alıp işyerime verdim. 37 haftalık gebelik nedeniyle işgöremezlik şeklinde bir ibare vardı. yani 37 bitince yeniden rapor vermen lazım çalıştığın yere canım.

çok teşekkür ediyorum canım.
bende halledeyim haftaya o zaman.

daha tamamlanmadı zaten. reklam girdi. ben sadece içine konacaklar akklımda kaldı. siyah arik, günkurusu dedikleri kayısıdan, incir, yaban mersini, s,yah üzüm ve, badem vardı. üzerine su döktü. ama sıcak mı soğuk mu anlamadım. bekletecek sanırım o şekilde.
ben de duymuştum bunları ama suyun içine koyup kaynat demişti arkadaşım. programda kaynatmadı sanırım.

6 saatin sonunda kuru meyveleri ne yapacaklarını anlatacaklar ama 6 saat boyunca sudamı bekleyecek kaynatılıpmı bekleyecek nolacakk:52::52:
bunu sezeryan olacak günü belli olan annelerimz ben dahil doğumdan 2-3 gün önce içmeye başlayabilirmi :44::44:

Back
X