Tatlim gunaydin, gelir sular merak etme. Ben de bir niyetlendim ama bakalim, vaktim olacak mi hamur isleri yapmaya.
Kizlar ben 1 saat daha uyudum uyandim, dunden asiri yorgunum. Bugun 2. evlilik yildonumumuz ama ikimizde de kutlayacak hal yok.
Zaten hediyelesme ve yemek olayini erteledik. Bu halde hic biryere gidemem. Ama seneye kismetse balayi otelimize rez yaptirsin istiycem, 2-3 gun kaliriz hem sutten de keserim minigi. Ben iki yil falan emzirmeyi dusunmuyorum, en fazla iste 1 yasina kadar.
Bu arada benim hic duydunuz mu bilmiyorum, dunyanin en tuhaf ve igrenc seyini soyliycem size.
Scientology diye bir tarikat var abd'de. Tom Cruisedan tutun da John Trovoltasina butun hollywood starlari buna uye.
Bir adetleri var, o da su: bebek dogduktan sonra anneye plesantasini yediriyorlar. Katie Holmes da yemisti mesela...
Ben bizim doktora şaka yapmayi dusunuyorum, ben plesantami yiycem falan diye

Suratinin halini gormeyi cok istiyorum, bir soke olsun ne diyecegini bilemesin
Bu arada pazar gunu kanalturkte izledigim programda logusa serbeti de yapmisti kadin. Bir tane kirmizi birsey var adini bilemedim, ona 1 lt su ekleniyor. İnternetten buldugunuz tarifte 400 ml yaziyordu, o bana cok az geldi. 7 tane karanfil, 2 tane de cubuk tarcinla kaynatti.
Zencefil karabiber falan koymadi, goruntusu hosuma gitti, yapilabilir gibi. 500gr sekerle kaynatti, sonra sogutup icin dedi. Hatta kenarina da kurabiye koydu, onu bebek kurabiyesinden artan hamurla yapmis, sadeydi yani.