• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

6 saatin sonunda kuru meyveleri ne yapacaklarını anlatacaklar ama 6 saat boyunca sudamı bekleyecek kaynatılıpmı bekleyecek nolacakk:52::52:
bunu sezeryan olacak günü belli olan annelerimz ben dahil doğumdan 2-3 gün önce içmeye başlayabilirmi :44::44:

bence içilebilir hem vitaminli de zaten yediğimiz şeyler

bEN DOĞUMDAN BŞR HAFTA ÖNCE BAŞLICAM REZENE ANASON KİMYON İÇMEYE :)

bİDE ŞU KOMPOSTPYUUU YAPALIM :D

SÜTLER FIŞKIRIRRRR İŞALLAHH :d

ya benim bugün iznimin 2. günü ve evde sıkıldım. dışarda da çok dolaşınca yoruluyorum...

evde sıkılınır mı canım ya at kendini o koltuktan o koltuğa ben neler vermezdim evde olmak için.çok yoruldum çok bunaldım.
peki gün gelmeden ben 36.haftada ayrılıyorum deme şansımız varmı?bilgin varmı bu konuyla ilgili

evde sıkılınır mı canım ya at kendini o koltuktan o koltuğa ben neler vermezdim evde olmak için.çok yoruldum çok bunaldım.
peki gün gelmeden ben 36.haftada ayrılıyorum deme şansımız varmı?bilgin varmı bu konuyla ilgili

işteyken ben de öyle diyordum canım. evde yatcam akşama kadar izne ayrılınca diyordum.ama akşama kadar da vakit geçmez ki. iş bulmam lazım kendime.
günü gelmeden ayrılabilirsin. doktora gidip rapor alman lazım. sadece çalıştığın kadarını aktarmış olursun.

canım izne çıkınca ilk gün güzel geçiyor ama sonra çok sıkılıyorsun

bende 32 hafta ayrıldım izne erken doğum riskim var diye normal halde olsak çık gez dolaş ama evin içinde gezerken bile yoruluyorum :43:

slm kızlar
biz doktordan geldik
çoookkk şükür bebiş kilo almış:46:
ee 1 hafta boyunca karbanhidratı kestim proteine yüklendim
o kadar yedim ki 1 hafta da 400 gr almış:32: ve nihayet 3.200 olmuş:52:
ferdacım inş senin paşada kilo almıştır
yarın güzel haberlerle gelirsin

kafamız öndeydi bu hafta büyümemiş :46:
karnımız 2 hafta gerideydi neyse 1 haftaya düşmüş:46:
bacaklarımız yine 2 hafta geri:44:
olsun artık artık bebişim kilo vermiyor ya valla çok sevindim:32:

doktorumuz yine çatı kontrolü ypmadı eee artık yapmaz herhalde
suyumuz yeterliymiş herşey normale uygun dedi:52:
artık paşanın keyfine kaldı ne zaman isterse gelir dedi
ne sancı ne kasılma hiç bişey çıkmadı
daha gelmeye niyeti yok anlaşılan
bizden haberler böyle kızlar...

slm kızlar
biz doktordan geldik

gözün aydın canım. maşallah bebeişine :nazar:

herkese günaydın
benim hala sular gelmedi sinirden çatlayabilirim
dün duşa giremedim bugünde giremezsem
delircem .
susuzluk ne kadar kötüymüş..
doğumdan sonra gelen giden olur
aslında poğaça börek yapıp saklamak iyi fikir
bebişlerle çok zor olur yapması.

Tatlim gunaydin, gelir sular merak etme. Ben de bir niyetlendim ama bakalim, vaktim olacak mi hamur isleri yapmaya.
Kizlar ben 1 saat daha uyudum uyandim, dunden asiri yorgunum. Bugun 2. evlilik yildonumumuz ama ikimizde de kutlayacak hal yok.
Zaten hediyelesme ve yemek olayini erteledik. Bu halde hic biryere gidemem. Ama seneye kismetse balayi otelimize rez yaptirsin istiycem, 2-3 gun kaliriz hem sutten de keserim minigi. Ben iki yil falan emzirmeyi dusunmuyorum, en fazla iste 1 yasina kadar.

Bu arada benim hic duydunuz mu bilmiyorum, dunyanin en tuhaf ve igrenc seyini soyliycem size.
Scientology diye bir tarikat var abd'de. Tom Cruisedan tutun da John Trovoltasina butun hollywood starlari buna uye.
Bir adetleri var, o da su: bebek dogduktan sonra anneye plesantasini yediriyorlar. Katie Holmes da yemisti mesela...
Ben bizim doktora şaka yapmayi dusunuyorum, ben plesantami yiycem falan diye:-)
Suratinin halini gormeyi cok istiyorum, bir soke olsun ne diyecegini bilemesin:-)

Bu arada pazar gunu kanalturkte izledigim programda logusa serbeti de yapmisti kadin. Bir tane kirmizi birsey var adini bilemedim, ona 1 lt su ekleniyor. İnternetten buldugunuz tarifte 400 ml yaziyordu, o bana cok az geldi. 7 tane karanfil, 2 tane de cubuk tarcinla kaynatti.
Zencefil karabiber falan koymadi, goruntusu hosuma gitti, yapilabilir gibi. 500gr sekerle kaynatti, sonra sogutup icin dedi. Hatta kenarina da kurabiye koydu, onu bebek kurabiyesinden artan hamurla yapmis, sadeydi yani.

slm kızlar
biz doktordan geldik

sevindim canım ne güzel haberler almışsın inş. bizlerde öyle haberler alırız haftaya :26:

slm kızlar
biz doktordan geldik

senin adına çok sevindim,maşallah bebişine de:nazar:

Tuanacim gozun aydin, :nazar: masallah ozgur bebisimize:-)
Hersey beslenme ve annenin psikolojisiyle ilgili hamilelikte.
Ben buna inaniyorum, fizyoljik rahatsizliklari hep kafadaki dusunceler tetikliyor.
Butun hamisler mutlu olsun, endiselere teslim olmasin, bugunku mesajim bu:-)
Ben kactim kizlar, gidip kendimi biraz daha hirpalayayim...

Tatlim gunaydin, gelir sular merak etme. Ben de bir niyetlendim ama bakalim, vaktim olacak mi hamur isleri yapmaya.
Kizlar ben 1 saat daha uyudum uyandim, dunden asiri yorgunum. Bugun 2. evlilik yildonumumuz ama ikimizde de kutlayacak hal yok.
Zaten hediyelesme ve yemek olayini erteledik. Bu halde hic biryere gidemem. Ama seneye kismetse balayi otelimize rez yaptirsin istiycem, 2-3 gun kaliriz hem sutten de keserim minigi. Ben iki yil falan emzirmeyi dusunmuyorum, en fazla iste 1 yasina kadar.

Bu arada benim hic duydunuz mu bilmiyorum, dunyanin en tuhaf ve igrenc seyini soyliycem size.
Scientology diye bir tarikat var abd'de. Tom Cruisedan tutun da John Trovoltasina butun hollywood starlari buna uye.
Bir adetleri var, o da su: bebek dogduktan sonra anneye plesantasini yediriyorlar. Katie Holmes da yemisti mesela...
Suratinin halini gormeyi cok istiyorum, bir soke olsun ne diyecegini bilemesin:-)

Bu arada pazar gunu kanalturkte izledigim programda logusa serbeti de yapmisti kadin. Bir tane kirmizi birsey var adini bilemedim, ona 1 lt su ekleniyor. İnternetten buldugunuz tarifte 400 ml yaziyordu, o bana cok az geldi. 7 tane karanfil, 2 tane de cubuk tarcinla kaynatti.
Zencefil karabiber falan koymadi, goruntusu hosuma gitti, yapilabilir gibi. 500gr sekerle kaynatti, sonra sogutup icin dedi. Hatta kenarina da kurabiye koydu, onu bebek kurabiyesinden artan hamurla yapmis, sadeydi yani.

Allah iyiliğini versin. doktorunun yüzünü merak ediyorum. :1: ne diycek acaba.

günaydın kızlarrr bende erkenci değilim bugün geç kalktım kahvaltmı yaptım kocişe öğlen yemeği hazırladım ancak oturdum önce kk açarsam diğer herşey kalıyor kahvatı bile y emeyi içmeyi unutuyorummuhabbete katılayım derken :1: geçmişe henüz bakmadım umarım herkes iyidir
akşam kayınvaldemlerle konuştuk nette bana gayeet iyi dawrandı çok hoşuma gitti :23: keşke hep böyle olsa...

günaydın kızlarrr bende erkenci değilim bugün geç kalktım kahvaltmı yaptım kocişe öğlen yemeği hazırladım ancak oturdum önce kk açarsam diğer herşey kalıyor kahvatı bile y emeyi içmeyi unutuyorummuhabbete katılayım derken :1: geçmişe henüz bakmadım umarım herkes iyidir
akşam kayınvaldemlerle konuştuk nette bana gayeet iyi dawrandı çok hoşuma gitti :23: keşke hep böyle olsa...

selam canımm rüyamda senin doğum yaptığını öğrendm.yan komşum gelip haber veriyor o nerden biliyorsaaaa:9::9::9::9:
hayırlsı olsun diyim bende nete giremedim ferdaya dedim böle böle diye doğuran var mı umay gulay doğum yaptığnı duydum diye..ondan önce gelmişim:3:

herkese günaydınnn:3::3: bebek hbrleri var yine ne güzeli bi de kontrole gidip güzel hbrler alanlar varr.
herkse maşaallah diyorum o zmnn:nazar::nazar: böyle sorunsuz sorunsuz bitirelim inşş doğumlarımızı..
sonra da bebiklerimizin ay ay büyüdüklerini konuşalım burda inşş..:16::16:
bi de her ay kaç kilo verdiğimizi:1::1::1:

ben dün kendime nazar değdirdim kızlar yaa ben güzel uyuyorum diye..
bu gece 3-4 kere uyandım, tuvalete kalktım, su içmeye kalktım... en son da rahmetli babamı gördüm rüyamda, son hasta haliyle.. ağlayarak fırlamışım yataktan:43::43:
sonra kociş sakinleştirdi beni:26::26:

şimdi de kalktım işte kahvaltı, ortalık vb derken bu saat oldu..
nilgün ü bekliyorum, bugün kurabiye yapçaz inşşşş:34::34:
çok sıcak hava yaaa, açtım klimayı oturdum altına. biraz çalışsın da kapatırım birazdan.

Suratinin halini gormeyi cok istiyorum, bir soke olsun ne diyecegini bilemesin:-).

onu anneye mi yediriyolar, babaya mı?
ben baba yiyor diye biliyorum ama..
senin dr şok olcak ama:1::1: ızgara mı yapçaksınız, haşlama mı:1::1:

Back
X