• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

resim ekleyemeyen arkadaşlar
sanırım dosyaların boyutu 2 mbdan yüksek olduğundan yükleyemiyorsunuz
öyle bir durumda print screen ile resmin kopyasını alıp painte yapıştırın
ordan kesip alın resmi boyutu küçülmüş olur
o şekilde rahat ekleyebilirsiniz

şu sona kalıp dona kalanlardan olucam bende sanırımmm:27::27:
tek başıma takılırım topikte geleni gideni ağırlarım bebeklerinden fırsat bulup:52:

kızlar başka kim doğuma giriyordu yaa
bildiklerinizi söylesenize
telefonu varsa onlara da ulaşalım durumları neymiş
ben de topiğin meraklıbaşı oldum iyice :60:

canım sancıdan değil ordan çıkışı çok can yakıcı olacak onu düşünüyorum çünkü dün çok canım yandı birde biz eşimle 3 aydır parise gitmiyoruz kapanmıştı sanki orası ki ben eşimle parise giderken bile bayağ kasarım kendimi anlayacağınız psikolojik ama elimde değil. normal doğurmayı çok istiyorum böyle bir imkana sahibim doktorum bana 1 gün süre verdi doğuma karar ver bugün düşün taşın dedi normal giderken herşey sezeryan diye bağırırısan almam dedi ancak sezeryanlık durum olursa girebilirsin dedi birazda tırsmam bu yüzden.

ilk bende sana yaklaşık durumdaydım parise giderken olmasa bile vajinal ultrasonda bile inanılmaz kasıyordum. suyum gelince gece 2 den ertesi sabah 11 e kadar beklediler ve 11 de doktorum doğum muayenesi yaptı kendimide kastığım için canım çok yandı hatta en çok sezeryan ağrısı kadar bile okadar canımı yakmadı doktorumda normal doğumda uyum çok önemli birbirimizle uyumlu olmamız lazım dedi zaten su kalmamıs sezeryana alıcam ama olmasa bile uyumlu değilsin dedi, seni ve diğer kişileri etkilemekte istemiyorum olabildiğince basit anlatmaya çalıştım ama eğer öyle bi sorunun varsa hiç düşünme derim ben sana benzeer bir karakter olarak ama tabi karar senindir iyi düşün taşın kendini ölç tart normalde olsa sezeryanda umarım kolay gecer.

ilk bende sana yaklaşık durumdaydım parise giderken olmasa bile vajinal ultrasonda bile inanılmaz kasıyordum. suyum gelince gece 2 den ertesi sabah 11 e kadar beklediler ve 11 de doktorum doğum muayenesi yaptı kendimide kastığım için canım çok yandı hatta en çok sezeryan ağrısı kadar bile okadar canımı yakmadı doktorumda normal doğumda uyum çok önemli birbirimizle uyumlu olmamız lazım dedi zaten su kalmamıs sezeryana alıcam ama olmasa bile uyumlu değilsin dedi, seni ve diğer kişileri etkilemekte istemiyorum olabildiğince basit anlatmaya çalıştım ama eğer öyle bi sorunun varsa hiç düşünme derim ben sana benzeer bir karakter olarak ama tabi karar senindir iyi düşün taşın kendini ölç tart normalde olsa sezeryanda umarım kolay gecer.

canım acaba denesem mi diyorum ya da yarın gidip aldırsam mı bebişimi bir an öncede kavuşmak istiyorum, doktorum benim sezeryan doğumlarımda sancısızdır dedi sonda bile takmıyormuş çok kararsızım bugün karar vermem gerekiyor:24::24::44:

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr çok sıkıcı yaaaaa ..

Sözde çarşıya gidecektim komşum haaalaaa uyuyorrr eşimde öğle yemeğe geldiğinde arabayla gitti işe off tıkıldım kaldım yineee :S

Bakalım yemekten sonra gideriz dedi eşim hemen yemeği pişirdim şimdi akşama gelmeden sofrayı koyayım yer yemez çıkarızzzz :)

Ayy artık herşeyi bitirmek istiyorummmmm haftayada oda gelsinn bitsin bu işşş :d

canım acaba denesem mi diyorum ya da yarın gidip aldırsam mı bebişimi bir an öncede kavuşmak istiyorum, doktorum benim sezeryan doğumlarımda sancısızdır dedi sonda bile takmıyormuş çok kararsızım bugün karar vermem gerekiyor:24::24::44:

canım sondayı çiş kontrolü için takıyorlar ama uyuştuktan sonra, sonrada bacaklara tam his gelmeden alıyorlar ben 1 gr bile hissetmedim bile sonda en son korkacağın sey olsun. önemli olan senin normal mi sezeryan mı karar vermen.

canım sondayı çiş kontrolü için takıyorlar ama uyuştuktan sonra, sonrada bacaklara tam his gelmeden alıyorlar ben 1 gr bile hissetmedim bile sonda en son korkacağın sey olsun. önemli olan senin normal mi sezeryan mı karar vermen.

sen nerde doğum yaptın ve spinal sezeryanmıydı?

ilk_ bence sorun yoksa normal doğumu bekle sonuçta dünyada normal doğuran bir çok kadın var neden biz de yapamayalım ki..

Acil durumlar olmadığı sürece bence 1 2 günlük ağrı sancı için hayatın en harika olayından vazgeçmeyelim diyorum :)

Herşey yolunda gitsin sağlık sıhhat olsun hepimizeee:emir_bebek::nazar:

$Adsýz.webp $Adsýz1.webp $Adsýz.webp $Adsýz1.webp

Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun

Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
canım en kocamanından maşalaaaahhhhh diyorum
allah nazardan esirgesin
çok duygulandım valla yaaa :14::14:

ben Ankaradayım cnm epidural sezeryandı

hangi hastanede yaptın canım doğumu?

Son düzenleme:
canım sancıdan değil ordan çıkışı çok can yakıcı olacak onu düşünüyorum çünkü dün çok canım yandı birde biz eşimle 3 aydır parise gitmiyoruz kapanmıştı sanki orası ki ben eşimle parise giderken bile bayağ kasarım kendimi anlayacağınız psikolojik ama elimde değil. normal doğurmayı çok istiyorum böyle bir imkana sahibim doktorum bana 1 gün süre verdi doğuma karar ver bugün düşün taşın dedi normal giderken herşey sezeryan diye bağırırısan almam dedi ancak sezeryanlık durum olursa girebilirsin dedi birazda tırsmam bu yüzden.

seni etkilemek istemem ama, sanırım birbirimize çok benziyoruz. hamile kaldığımdan beri normal doğum yapmayı çok istiyordum, taki çatı muayenesine kadar. çok kasarım ben muayenelerde, çatıda aynı oldu. hatta doktor tam olarak yapamadı bile. doktorum normal doğum yanlısı biri olmasına rağmen bana pek tavsiye etmedi. psikolojik olarak hazır olman ve kafanda kesin olarak yaparım demen lazım dedi, bana geçen hafta bir hafta düşünme süresi verdi. açıkçası kendime güvenemedim, sancılar başladıktan sonra da kimbilir kaç kere muayene edecekler açılma için, onu göze alamadım. artı bir de dikiş olayı var, onu da çok gözümde büyüttüm, iyileşme süreci sıkıntı yaşarım diye. sezeryana karar verdim, yarın sabah bebişimle kavuşucaz inşallah. kimseden etkilenme derim, buna en iyi kendin karar verebilirsin, herşeyiyle düşün. ben o kadar sancıyı çekip, vazgeçtim sezeryana alın demekten korktum, çünkü böyle yapan da çokmuş. hakkında hayırlısı olsun.

Back
X