• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bizim uykumuz geldiiii teyzelerrrr :)

kızı olanı öpüyoruzz ağlumlaaa :)))))))))))))

erkeklere de selam çakıyoruzzz

çıkıyoruzzz başş başşş:35::16::emir_bebek::1::3:

Herkese iyi geceler.Fotoğraf paylaşanlara özendim bende kızımın resmini paylaşayım.Maşallah demeyi unutmayın lütfen.
Eki Görüntüle 426535 Eki Görüntüle 426534

Masallah sübhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bizim doktorumuzda da war 4 boyutlu ultrason ama sıpamız her gittğimizde karnıma gömüyo kafasını we göremiyoruz..
Artık doğuma kadar da sanmıyorum görebileceğimizi..
gecen ayaklarını gördüm ama cok güzeldi :emir_bebek::emir_bebek:

cok güzel bebeğin masallah tekrar ya.. dudaklarına bittimmmm :54::54::54:

Bebisleriniz herhangi bir yediginize inanilmaz tepkiler veriyor muu?? Sut ictigimde ornegin resmen gobek atiyo benim kizcem icimde;))

benimki yemeye değil ama babacı olacak sanırım ben saatlerce konuşuyorum tınlamıyor :1::1: babası eliyle bi okşuyor allahhhh içerde halay çekiyo kızım kıskanmıyo değilim yani :32:

benimki yemeye değil ama babacı olacak sanırım ben saatlerce konuşuyorum tınlamıyor :1::1: babası eliyle bi okşuyor allahhhh içerde halay çekiyo kızım kıskanmıyo değilim yani :32:

aynen bizimkide resmen babacı kapıdan girdiği gibi resmen şişiriyo bi tarafımı illa baba dokunucak sevicek. bende kıskanıyorum çok. 2. inşallh erkek olur anneci olur :52::52:

Back
X