- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.341
bu arada canım sıkkın.. geçmişi okuyodum ağlama krizine girince attım kendimi dışarıya yürüdüm bilg öylece açık kalmış.. bugün üroloğumdaydık yine 
hbrler kötü.. enfeksiyon tam gaz devam ediyo 2 haftadır yuttuğum antibiyotikler boşuna.. yarın gel 3 gün boyunca damardan serum vereceğiz dediler.. antibiyotik de 2gr lık üstelik 
internetten baktım gebelerin yalnızca %2sinde bu kdr ağır görülürmüş.. şansa da 100 haziran annesinden biri benim.. inş başka da çıkmaz.. ben yandım siz yanmayın.. en çok canımı sıkan şey de sanki keyfi leblebi yutuyormuşum gb insanların aaaa çok zararlı demeleri.. niye yutuyormuşum o kdr hapı.. 
iyice sinir ettiler beni.. kaç tane dr u gezdim hepsi de aynı şeyi söylediler.. enfeksiyon çok artarsa normal doğuma bile mani olabilrmiş, kaldı ki erken doğum vs risklerini artık saymıyorum.. bebişimin sancılarını hissedememekten korkuyorum. çünkü sürekli yanma,batma,kramp,ağrı,sızı... hem böbrek hem bebiş aynı yerlerde olunca bel,kasıklar sürekli ağrıyo zaten.. her zamanki gb böbrek ağrısı yine şimdi geçer deyip evde doğurmayayım da