• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

buarada kızlar dunden berı sızım sızım sancım var gecede cok duzensız sancılarım oldu suandada hala oyleyım hanı boyle gırıp cıkan bısı deıl bugunde bel ve kasıklarımda sızım sızım var
ne bu sımdı dogum habercısımı :44::44: yok yok bukadar basıt olamaz heralde

bugun basıma gelceklerı soyluyorum gelınce aaa selma dedı dersınız

sımdı saat 3te nst var gırıcem sancı cıkmıcak dr odasına gıdıp druma gostercem guzel sancın yok dıcek (neresı guzelse hep oyle dıyor ) gel bakalım bı catı muanesı yapalım kanala gırmısmı dıcek ben yatıcam ve dr dıcekkı daha cok gerıde kanala bıle gırmemıs dıce (ben yıne sınır olucam ) sonra ayın 7sınde su saatte gel dıcek ve benı yollucaaakk :43::43::43::43:

ben de 2 tane tarif buldum. birin de şeker de koymuş. yarım kilo kızamık şekerine 20 bardak su diyor. diğerin de şeker yok. 10 bardak suyla yapmış. siz nasıl yapacaksınız tuana.

CANIM HİÇ Bİ FİKRİM YOK :26:
NETDEN BAKTIM 200 GR LOĞUSA ŞERBETİNE 1 SU BARDAĞI ŞEKER 1LT SU İSTEĞE GÖRE TARÇIN KARAANFİL BU TARİFE KARAR VERDİM AMA NASIL OLUR BİLEMEDİM

tanseeeeeelllll nerdesin doğurdun mu yoksa????????????

tuanaya yok kız ne dogurmasın senle bız sanırım kazık cakcaz topıge :9:

ahh ahhhh sanırım ben becerıksızım yahuu bortu bocek bıle dogurdu yanıı:31:[/QUOTE]

BU GİDİŞLE ÇAKICAZ VALLA:1:
KOCİŞTE SIKILDI BEN ONA O BANA SARIYOOO:1:

canım pastdizayn diye bi site var. orda kurabiye seti var. ondan aldım. içinden çıktı. hamurun üzerine bastırıp çiçekler yapıp kurabiyeye ayrı ayrı yapıştırdık. ama çok uğraştırdı. akşama kadar 80 tane yaptık.

hoşgeldin canım. gözden kaçmıştır. bi de bu aralar topikte bir rehavet var.

hoşbulduk canım herkesın doğumu yaklaştı

:))) malum dönemde alınganlık üst düzeyde kızlar. Bide akşam sancım oldu nstye girdim sancı çıktı orada da alttan baktılar açılma yok eve yolladılar ondanda sıkıldım üzgünüm :(

topic te senin gibi olan başka arkadaşlar da var cnmm..
şu ann herkes de sabırsızlık had safhada:1::1:
kızlar sakin olun bi yaaa, o bebik nasılsa bi şekilde çıkacak ordan:9::9::9::9:

neyse ben kalan ütüme devam edeyim
2 pant, 2 gömlek, 2 t-shirt, 1 takım pijama kaldı..
ha gayret:52::52:

merhaba mine;
pastdizayna baktım ama set olarak almak yerıne kalıpları ayrı ayrı almayı düşündüm

acaba yaptıgın kurabıyelerın fotograflarını buraya da ekleyebılır mısın?

canım pastdizayn diye bi site var. orda kurabiye seti var. ondan aldım. içinden çıktı. hamurun üzerine bastırıp çiçekler yapıp kurabiyeye ayrı ayrı yapıştırdık. ama çok uğraştırdı. akşama kadar 80 tane yaptık.

hoşgeldin canım. gözden kaçmıştır. bi de bu aralar topikte bir rehavet var.

:))) malum dönemde alınganlık üst düzeyde kızlar. Bide akşam sancım oldu nstye girdim sancı çıktı orada da alttan baktılar açılma yok eve yolladılar ondanda sıkıldım üzgünüm :(

benimde suyum geldi,yani ben su sandım çünkü bi kaç çamaşır ıslandı ve himin gittik,sancı çıkmadı,açılma yok,baya bi strese girdim
dün gene kontrole gittim,gelenin su olmadığını iddia ediyo dr lar ama idrar da değildi,hemen öncesinde zaten wc gitmiştim ben,şu an suyum normalmiş,bekliyoruz
sanada geçmiş olsun

geçen gece ben de acillik oldum yazdım,hatta nasıl olduğunu da anlattım ama bi kimse bile bişey yazmadı yaaaaa,şu duygusal günlerimde çok kötü geldi bu bana:43::43:

yaaaa olma öyle kötüüüü:5::5: ay çok fena hissettim kendimi..
valla hatırlayamadım senin öyle olduğunu, geçmşi de okurum bn ama gözden kaçmış cnm demek ki..
şimdi desem olur mu geçmiş olsun dieee????:43::43::43::43:

bu arada ben geçen size yaşadığım duygu selini anlatayım..
çarşamba gecesi yine nişandayken nişanlanan kızla babası "bana bir masal anlat baba" şarkısında dans etti.
bnm de aklıma rahmetli babam geldi, başladım salya sümük ağlamaya:1::1:
herkes bana baktı nie ağlıyo bu hamile kadın die..
kociş de bi gördü beni öyle, başladı gülmeye:1::1::1:

valla hatırlayamadım senin öyle olduğunu, geçmşi de okurum bn ama gözden kaçmış cnm demek ki..

çarşamba gecesi yine nişandayken nişanlanan kızla babası "bana bir masal anlat baba" şarkısında dans etti.
kociş de bi gördü beni öyle, başladı gülmeye:1::1::1:

rabbim babacığının ahiretini iyi etsin,üzülünülür muhakkak
bu günler çok zor gerçekten yaaaaaa,ben pek hormonlardan etkilenmedim sanıyodum ama etkilenmişim işte doyasıya

kociş de bi gördü beni öyle, başladı gülmeye:1::1::1:[/QU

canım :(( Allah rahmet eğlesin allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

benimde suyum geldi,yani ben su sandım çünkü bi kaç çamaşır ıslandı ve himin gittik,sancı çıkmadı,açılma yok,baya bi strese girdim
dün gene kontrole gittim,gelenin su olmadığını iddia ediyo dr lar ama idrar da değildi,hemen öncesinde zaten wc gitmiştim ben,şu an suyum normalmiş,bekliyoruz
sanada geçmiş olsun

çok sağol canım sanada geçmiş olsun allah yardımcımız olsun benimde sancı var açılma yok anlamadım gitti

hayırlı cumalar kızlar. nedense bugün canım çok sıkkın ara ara ağlama krizleri geliyor kızımı düşünüyorum sonra tutuyorum kendimi. ağlasammı acaba açılırım belki. böylede düşününce gülümsemeye başlıyorum:1: penti ne yaptı acaba sancıları hızlandımı. hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo benim gibi hisseden varmı:31::31::31::31::31::31:

hayırlı cumalar kızlar. nedense bugün canım çok sıkkın ara ara ağlama krizleri geliyor kızımı düşünüyorum sonra tutuyorum kendimi. ağlasammı acaba açılırım belki. böylede düşününce gülümsemeye başlıyorum:1: penti ne yaptı acaba sancıları hızlandımı. hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo benim gibi hisseden varmı:31::31::31::31::31::31:

al benden de o kadar :18:

aaa aynı ben :1: merak etme tatlım yanlız deılsın bende kzıım hep ıcımde kalcak gıbı gelıyor :1: her hafta dr haftaya gel dıyor bugun yınme dr var yıne haftaya gel dıcek bu haftalar pek arka arkaya gelıyor ama benım kıscemın geldıgı yok :31:

ama elbet 1 hafata gelecek :9:

aslında ben 6 haziranı bekliyorum bu tarih bizim nişan tarihimiz. babasıda herkeze 6 sında gelecek kızımız diyor. nerden çıkarıyorsun diyorum eeeeeee sen söylüyorsun ya diyor bana :1: tamam içimizde taşıyoruz herşeyi hissediyoruz ama bu kadarda tahmin edebilseydik doktora gerek kalmazdı:9:: şu sıkıntılara katlandığımı görünce başka bir boyutta görünüyorum gözüne sanırsam:1::1::1:

Back
X