- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.721
keşke sezaryan gibi normal doğumun da tarihi belli olsa...
ne zaman geliceğini bilsek..ne güzel olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında bnm de hayalimde öyle bi doğum senaryou var, ama gece gece gitmek istemiyorum bn..
mesela gece sancılarım gelsin, sabaha kadar sıklaşsın, eşim sabah hastaneye götürsün beni o sırada dr da hastaneye gelmiş olsun ki bi de onu beklemeyeyim
ahhh keşke bölyle olsaa
tabi ki ben de vücudumu annem ve eşimden başkası görsün istemem o anda ama neden bu kayınvalide takıntınnn![]()
şuan kaç kilo ki canım ??
neden canım bebişinin kilosumu az
canım dövmelerim var ve kayınvalidem bilmiyor çok tutucular görürse orda kalpten ölebilir![]()
bebeği besleyen damarda daralma var cnm hemde suyu az sürekli knt altındayım oğlumda bu sorun olmamıştı![]()
hahaha hiç aklına da gelmemiştir walla kadının, dikkat et canımcım.. güldürdün beni cok alemsin
bu arada emzirme önlüğünden bende aldım.. ne o öyle lank diye heryerde göğsünü acmak
tribün yapmayalım sonra ortalığı, malumm millet meraklı![]()
hayatta gelmez aklına nerden bilsin kadın hanım hanımcık bir gelini var sanıyor![]()
yok kuzum olur mu öyle şey...selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde((((((
gel gel kuzum merak ettim.. evden çıkmadan önce gelmemştin dah bütün gün doğurmuştur inş dedim..gunaydıınnn
ben gene dogurmadım yahubugun dr var 3te bakalım ne dıceekk
hemen gecmıse bakıp gelıyoruuumm
kuzum haklısın yaa... ayıp etmişiz. geçmiş olsun..geçen gece ben de acillik oldum yazdım,hatta nasıl olduğunu da anlattım ama bi kimse bile bişey yazmadı yaaaaa,şu duygusal günlerimde çok kötü geldi bu bana![]()
oooohhh yarasın bizim yerimize de gez,yüz bakalım..ben de 36 haftalıkken her gece doğurduğumu görüyordum.. ev dışında kalınca oluyo galiba ööle şeyler..sanırım tatil uzayacak salı günü eşim gelecek bi kaç günde onunla
kalıp sonra ankaraya döneceğim.erken doğurmaktan korktuğum için
geceleri abuk subuk rüyalar görüyorum
bol bol yüzüp yürüyüş yapıyorum inş faydasını görürüm de normal doğum yaparım.
gözün aydın canım, mis gb hissediyo insan kendini di miohh kızlar.ağda mı yaptırdım geldım artık doğurabılrım.manikür pedıkur kaş bıyık vs hepsi bitti.stres oluyodum valla.çarşamabaya kadar bişi olmaz herhalde artık.gecmışe bakmadım ıyıdır ınşallah herkes.
geçmiş olsun canım,inş sorunsuz temiz neticelerini alırsın... dediğin doğru, geçende de bi arkadaş söyledi, doğum kanalına girmiyo yaramazlar suni sancıyı verip bi de öyle bekliyoruz son anda demiş dr u..Bu arada normal dogum yapan bir arkadastan aldigim bilgiye gore, bebek son anda bile kanala girebiliyormus. Onunki oyle olmus.
Kanala girdi girmedi meselesini de cikardim artik kafamdan, plesanta ve amniyon sivisi yeterlyse bekleyebilirim, peygamber sabri geldi bana![]()
ben de bilmiyorum canım ama kuzenim son haftalarda bebiş iyi görülemediğinden dr lar eski ultrasonları istiyo demişti.. sadece sezaryen için mi geçerli bilmiyorum ama.. biz de bekliyoruz bbakalım..merhaba kızlar, siz benden daha deneyimlisiniz bilirsiniz diye düşünüyorum, benim doğum tarihim ilk ultrasonlara göre 30 Eylül, son birkaç ultrasona göre de 26. Eylül görünüyor, sizce bu tarih daha öne gelir mi, yoksa doğum yine sonunu mu bulur?
ayy tam zamanında geldin çıkmadan okuduğum ii oldu.. sancın max 87 dir canım periyodik olarak 60 ın falan üstünde olması gerekiyo galiba.. benim düzenli gb 40 çıkmıştı da yatış yapalım dedilerdi. 100 e bile çıkabiliyo bazen. önemli olan düzenli olması. sen merdiven inip çıkmaya ve yürüyüşe devam et yarım saatten sonrasını önermiyo ama ebeler,dr lar.. sıkma canını biz de dua ediyoruz bakcanlar ben geldım anca yazıyorum
basta nst gırdık hafıf sancım cıktı dr gosterdık ultrasonla bakalım dedı suyum ıyı kıscem hala kanala gırmemıs dr bol bol yuru dedı zaten 2 saatte yakın hergun yuruyorum dedım
haftaya cuma yıne gel dedı persembe gunum doluyor dedım olsun sen cuma gel dedı bende sezeryan olcak gıbımı geleyım hazırlıklımı dedım yok hayır dedı haftayada catı muanesı yaparız dedı
1 hafta dahamı dedım bellı olmaz belkı gorusuruz dedı ıns dedım cıktım ama bu kız gelmeye nıyetlı deıl dr teyzemızde almaya nıyetlı deıl ne olcak boyle
pek anlamam ama sancım 87 cıkmıstı![]()
inş. bu yaz bikini giyebilirim bu göbiş erir![]()
canlar ben geldım anca yazıyorum
basta nst gırdık hafıf sancım cıktı dr gosterdık ultrasonla bakalım dedı suyum ıyı kıscem hala kanala gırmemıs dr bol bol yuru dedı zaten 2 saatte yakın hergun yuruyorum dedım
haftaya cuma yıne gel dedı persembe gunum doluyor dedım olsun sen cuma gel dedı bende sezeryan olcak gıbımı geleyım hazırlıklımı dedım yok hayır dedı haftayada catı muanesı yaparız dedı
1 hafta dahamı dedım bellı olmaz belkı gorusuruz dedı ıns dedım cıktım ama bu kız gelmeye nıyetlı deıl dr teyzemızde almaya nıyetlı deıl ne olcak boyle
canlar ben geldım anca yazıyorum
Esinize babalar gunu hediyesi almayi dusunuyormusunuz?
Ben almak istiyorum ama Pek emin degilim ne alsam diye.
Dijital fotograf albumu alip oglumuzun ultrason resimleri ve benim hamilelikde cektirdigimiz fotolari eklesem icine,nasil sizce?