• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya aslında bnm de hayalimde öyle bi doğum senaryou var, ama gece gece gitmek istemiyorum bn..
mesela gece sancılarım gelsin, sabaha kadar sıklaşsın, eşim sabah hastaneye götürsün beni o sırada dr da hastaneye gelmiş olsun ki bi de onu beklemeyeyim:1::1::1:
ahhh keşke bölyle olsaa:1::1::1::1:

tabi ki ben de vücudumu annem ve eşimden başkası görsün istemem o anda ama neden bu kayınvalide takıntınnn:52::52::52::52:

şuan kaç kilo ki canım ??

salı günü 2400 dedi ama ters olduğu için kilosunu fazla veriyo dedi benim sorunlu ya damarların bitanesinde daralma var iyi beslenemiyo ama
öğrendiğimden beri 1 haftadır sütle cicibebe yiyorum onun faydasını çok gördüm bu kadarda fazla vermez ondan 5 gün önce 1850 idi 5 gün sonra böyleydi bide +400 olayı var

merhaba kızlar, siz benden daha deneyimlisiniz bilirsiniz diye düşünüyorum, benim doğum tarihim ilk ultrasonlara göre 30 Eylül, son birkaç ultrasona göre de 26. Eylül görünüyor, sizce bu tarih daha öne gelir mi, yoksa doğum yine sonunu mu bulur?

canım dövmelerim var ve kayınvalidem bilmiyor çok tutucular görürse orda kalpten ölebilir :27:

hahaha hiç aklına da gelmemiştir walla kadının, dikkat et canımcım.. güldürdün beni cok alemsin :52:

bu arada emzirme önlüğünden bende aldım.. ne o öyle lank diye heryerde göğsünü acmak :20:
tribün yapmayalım sonra ortalığı, malumm millet meraklı :9::9:

bebeği besleyen damarda daralma var cnm hemde suyu az sürekli knt altındayım oğlumda bu sorun olmamıştı:50:

canım üzme kendiini.. hele bi doğsun sen besler, toparlarsın onu..
hem ufak doğan bebek daha hızlı büyürmüş. benim arkadasım haftasını doldurmasına rağmen 2 kilo 80 gr' la aldı oğlunu kucagına.
2.100 bile değil.. küwezee de girmedi üstelik bebeği..
15 günde 3 kiloyu bulmus kilosu :nazar:
sağlıklı doğsun yeterki, bol dua et..
kiloyu nasıl olsa alır Allahın izniyle..

hahaha hiç aklına da gelmemiştir walla kadının, dikkat et canımcım.. güldürdün beni cok alemsin :52:

bu arada emzirme önlüğünden bende aldım.. ne o öyle lank diye heryerde göğsünü acmak :20:
tribün yapmayalım sonra ortalığı, malumm millet meraklı :9::9:

hayatta gelmez aklına nerden bilsin kadın hanım hanımcık bir gelini var sanıyor :1::1:

selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde :(((((((
yok kuzum olur mu öyle şey...

gunaydıınnn :3:
ben gene dogurmadım yahu :9::9: bugun dr var 3te bakalım ne dıceekk :31:
hemen gecmıse bakıp gelıyoruuumm
gel gel kuzum merak ettim.. evden çıkmadan önce gelmemştin dah bütün gün doğurmuştur inş dedim..

geçen gece ben de acillik oldum yazdım,hatta nasıl olduğunu da anlattım ama bi kimse bile bişey yazmadı yaaaaa,şu duygusal günlerimde çok kötü geldi bu bana:43::43:
kuzum haklısın yaa... ayıp etmişiz. geçmiş olsun..

sanırım tatil uzayacak salı günü eşim gelecek bi kaç günde onunla
kalıp sonra ankaraya döneceğim.erken doğurmaktan korktuğum için
geceleri abuk subuk rüyalar görüyorum:27:
bol bol yüzüp yürüyüş yapıyorum inş faydasını görürüm de normal doğum yaparım.
oooohhh yarasın bizim yerimize de gez,yüz bakalım..ben de 36 haftalıkken her gece doğurduğumu görüyordum.. ev dışında kalınca oluyo galiba ööle şeyler..:1::1:

ohh kızlar.ağda mı yaptırdım geldım artık doğurabılrım.manikür pedıkur kaş bıyık vs hepsi bitti.stres oluyodum valla.çarşamabaya kadar bişi olmaz herhalde artık.gecmışe bakmadım ıyıdır ınşallah herkes.
gözün aydın canım, mis gb hissediyo insan kendini di mi :21::21:

becom88,Simuzerkızlar güzel geçmiş dr ziyaretleriniz.. gözünüz aydın :nazar::nazar:

Bu arada normal dogum yapan bir arkadastan aldigim bilgiye gore, bebek son anda bile kanala girebiliyormus. Onunki oyle olmus.
Kanala girdi girmedi meselesini de cikardim artik kafamdan, plesanta ve amniyon sivisi yeterlyse bekleyebilirim, peygamber sabri geldi bana:49:
geçmiş olsun canım,inş sorunsuz temiz neticelerini alırsın... dediğin doğru, geçende de bi arkadaş söyledi, doğum kanalına girmiyo yaramazlar suni sancıyı verip bi de öyle bekliyoruz son anda demiş dr u..

tunambabym gözün aydın canım korktuğun olmamış.. soluna da yat bakalım bi de meyve suyu demişlerdi sanki:44::44:
09nursen61 hayırlı hbrlerle gel inş..
umaygulaysabırla bekleyelim bence de.. normal doğum şansının arttığına sevindim hadi hayırlısı:34::34:

adaer dualarımız sizinle canım, üzme kendini sen çok iyi ama duyguları çok yoğun yaşayan bi annesin.. oğlun da bunu biliyordur,sıkma canını..
merhaba kızlar, siz benden daha deneyimlisiniz bilirsiniz diye düşünüyorum, benim doğum tarihim ilk ultrasonlara göre 30 Eylül, son birkaç ultrasona göre de 26. Eylül görünüyor, sizce bu tarih daha öne gelir mi, yoksa doğum yine sonunu mu bulur?
ben de bilmiyorum canım ama kuzenim son haftalarda bebiş iyi görülemediğinden dr lar eski ultrasonları istiyo demişti.. sadece sezaryen için mi geçerli bilmiyorum ama.. biz de bekliyoruz bbakalım.. :49::49:

canlar ben geldım anca yazıyorum
basta nst gırdık hafıf sancım cıktı dr gosterdık ultrasonla bakalım dedı suyum ıyı kıscem hala kanala gırmemıs dr bol bol yuru dedı zaten 2 saatte yakın hergun yuruyorum dedım

haftaya cuma yıne gel dedı persembe gunum doluyor dedım olsun sen cuma gel dedı bende sezeryan olcak gıbımı geleyım hazırlıklımı dedım yok hayır dedı haftayada catı muanesı yaparız dedı

1 hafta dahamı dedım bellı olmaz belkı gorusuruz dedı ıns dedım cıktım ama bu kız gelmeye nıyetlı deıl dr teyzemızde almaya nıyetlı deıl ne olcak boyle

pek anlamam ama sancım 87 cıkmıstı :31:

annemler geliyo akşam çayına.. hazır bi şeyler aldım.. ya bu antibiyotik çok ağır geliyo günde belki 12 saat uyumakla geçiyo gerisi de wc de zaten.. çok yorgunum çoooookkk... utanmasam gelmeyin dicem.. onlar gelmeden uyuyakalmam inş:50::50:

basta nst gırdık hafıf sancım cıktı dr gosterdık ultrasonla bakalım dedı suyum ıyı kıscem hala kanala gırmemıs dr bol bol yuru dedı zaten 2 saatte yakın hergun yuruyorum dedım

haftaya cuma yıne gel dedı persembe gunum doluyor dedım olsun sen cuma gel dedı bende sezeryan olcak gıbımı geleyım hazırlıklımı dedım yok hayır dedı haftayada catı muanesı yaparız dedı
1 hafta dahamı dedım bellı olmaz belkı gorusuruz dedı ıns dedım cıktım ama bu kız gelmeye nıyetlı deıl dr teyzemızde almaya nıyetlı deıl ne olcak boyle
ayy tam zamanında geldin çıkmadan okuduğum ii oldu.. sancın max 87 dir canım periyodik olarak 60 ın falan üstünde olması gerekiyo galiba.. benim düzenli gb 40 çıkmıştı da yatış yapalım dedilerdi. 100 e bile çıkabiliyo bazen. önemli olan düzenli olması. sen merdiven inip çıkmaya ve yürüyüşe devam et yarım saatten sonrasını önermiyo ama ebeler,dr lar.. sıkma canını biz de dua ediyoruz bak:34: günün geçsin hiçbirşeycik olmaz.. bu arada doğumların %75 i bdt den+-5 gün içinde olurmuş.. bu hesaba göre halen yekpare yaşamamız çok normal canım.. bi de bi hesap daha vardı ansiklopediden bakıcam. yalnız ilişki tarihini tam olarak bilmen gerekiyo..

inş. bu yaz bikini giyebilirim bu göbiş erir :37:

benim pek umudum yok ya erirmi bu yazın sonuna ki??
ben soğuklar başlamadan önceee göbüşülü göbüşlü açılışı yaptık kızımla
ama artık son ha ftalardayım cesaret edemem

ama bu kağıtta 3 basamakl değerler var nerde yazıyor sancı * değerlerii

kız deme öyle, bi 9 ay daha karnında kalacak değil yaa....:1::1::1:

ay ben kötü bi anne olacağım sanırım..
düşünüyorum da oğlum doğacak, onun altını değiştirme, yemesi, içmesi, çamaşırı bi dünya işi de onunla birlikte doğacak...
böyle içimde daha mı iyi sanki diyorum:27::27::27:

hafta sonu da sınavım var, ders çalışmak çok sıkıcı..
hele bu sıcakta:50::50::50:
kociş de beni tehdit ediyo, bu sene sınıfı geçemzsem seni okuldan alırım diyo:1::1::1:
ben de kendime burs bulurum, öyle okurum ne var diyorum:9::9:

Esinize babalar gunu hediyesi almayi dusunuyormusunuz?
Ben almak istiyorum ama Pek emin degilim ne alsam diye.
Dijital fotograf albumu alip oglumuzun ultrason resimleri ve benim hamilelikde cektirdigimiz fotolari eklesem icine,nasil sizce?

Esinize babalar gunu hediyesi almayi dusunuyormusunuz?
Ben almak istiyorum ama Pek emin degilim ne alsam diye.
Dijital fotograf albumu alip oglumuzun ultrason resimleri ve benim hamilelikde cektirdigimiz fotolari eklesem icine,nasil sizce?

bence gayet hos bi fikir.. bende bişiler düşünücem ama bakallımm :44:

Back
X