- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.861
kız ruyaların tersı cıkar demek sen benden once dogurcan ayy ıns aynı gun dogururuz yaaa ruyayı ona yoralım
evet sezeryan konusunda haklısın asla dusunmuyorum bazen kestıreyım gıtsın dıyorum sonra allah korusun dıyorum
dun drum ıle konusurken sen normal dogurursun dedı asla sezeryanın s sını adına anmadı bu gune kadar hatta 7 hazırana kadar dogmassa ve kanala gırmıs olursa 1 hafta daha bekletırız dedı baktık hala kanala gırmemıs ozaman bakarız dedı
yanı sezeryancı bı dr deıl yada benım normalı cok ıstememden dolayı adını anmadı hıc
dr una guvenıosan bekle o zaman cnm hayırlısıyla normal dogurcaz ıns sende bende hep ıyıyı dusun ıyı olsun derler...
bızım dr da bekletıcek sanırım benı aayın 5 ınde gıdıcez eger sancım cıkmazsa bı hafta daha beklıcem
kızlar yıne yoksunuz ortalıkta aa buarada gecen muhabbet vardıya suyunuzun gelmesı ıcın sıcak su tutmak gerekırmıs bele ve karna dun esımle konusurken laf arasında boylle boyle yapınca suyu gelıyormus ınsanın yapayım barı dedım bana bı kızdı sacma sapan seyler yapma dıe
sımdı dusa gırcem yapsammı dedım ama yapmıyım demı kızım ne zaman ısterse ozaman gelsın![]()
ayyy bende kıme sorsam kurufasulye yedım sancım tuuttu o gun dogurdum dıo acaba dıorum kurufasulye mı pısırsem:))))))))))))))))
neyse bende kendımı bı banyoya atıcam ama fırına kek attım onun pişmesını beklıorum..
gecen gun aannemle beraber cılek aldık kasayla recel yaptık sansımıza cılekler cok tatlıymıs recelde cok guzel tuttu sımdıden bızım bebıs ıcın dolaba cılek attım püre yapıp tattırcam aklınızda bulunsun cılek atın dolaba bebısler ıcın
yani normal doğumu isterim elbet ama ansızın mansızın sezeryan normal artık hiç düşünmüyorum inan minik prensesimi kollarımın arasına alma düşüncesi içimi ısıtıyor öyle ısıtıyor ki başka hiçbirşey düşünemiyorum karnıma tulumlarını koyuyorum onu giydirdğimi düşünüyorum alt bezlerini öpüyorum tototnu yicem kız senin diyorum ahhh ahh bak ezanda okunuyor allahım hepimize tez zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah...
ayy öyle ansızın sancılar giriverse nışanımız geliverseee nerdeeee...
gerçi benden k.rengi lekelenme olmuştu ama çok azdı dr.ma sordum yavaş yavaş atılmaya başlamış tıkacın dedi
başı geldi ama dewamı gelmedi nedense....
minik minik zıplasak iniverirmi bebek aşağıyaaa ayy allahımkorusun birde kordona dolanırsa o zaman! neyse ben normal beklemeye dewam edeyim sadece
bende cok sabırsızlanıorum bebısımı koklamak poposunu ısırmak ıcın helede burnuma bebıs kokuları gelıor bole dogum yapan arkılerın evıne gıdıp ısırasım gelıor onları :))))))))))))))
her gun bebısımın odasına gırıp elbıselerıne bakıp kokluyorum Allah ım yarabbım dıyorum bunları gıydırcekmıyım?
o yuzden sabırsızlanıorum hemen doguma gıtmek ıstıorum...
bekle cnm bekle normal dogumu bekle bak bızlerde beklıoruz hep beraber bekleselım bakalım bu mınnaklar ne zaman gelcek?