- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şimdi doktorumuzdan geldik nst de hafif sancımız çıktı alttan muayenemizi olduk doktor teyzemiz ohoooo doğum başlamış bu kız geliyoo dedi 4 cm açıklığım varmış hemen yatırayım akşam 9 gibi doğurturum normal dedi ben yarın geleyim olmaz mı dedim akşam doğurmazsan o zaman yarın sabah 8 de gel dedi yani yarın Allah nasip ederse öğlene normal yollarla doğurmuş olucam hepinizin dualarını bekliyorum
![]()
kızlar şimdi doktorumuzdan geldik nst de hafif sancımız çıktı alttan muayenemizi olduk doktor teyzemiz ohoooo doğum başlamış bu kız geliyoo dedi 4 cm açıklığım varmış hemen yatırayım akşam 9 gibi doğurturum normal dedi ben yarın geleyim olmaz mı dedim akşam doğurmazsan o zaman yarın sabah 8 de gel dedi yani yarın Allah nasip ederse öğlene normal yollarla doğurmuş olucam hepinizin dualarını bekliyorum
![]()
![]()
kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...
ayyy dr cıktım ya bı aglıorum kı sormayın hem korkuyorum:18:
hemde sevınıorum duygular karıstı ya ben yarın napıcammmmmmmm
ayyy ben anne mı olucam????oğluşumu görunce napıcammmmmm ????????
ben sımdıden böleyım kızlarrrr yarın eteklerım tutusucakkkk
ben de geldim muayeneden
oglum iyiymis ama az kilo almis 100 gram almis 3060 olmus
gerci 37+2yim bugun kilo da 37+1 haftasi ile uyumlu yani
doktor minyon bebek 3200 falan dogar dedi
benim icin 3-3,5 arasi ideal zaten
cok korktugum cati muayenesini oldum pek bisey hissetmedim
catin musait dedi
bebek de minyon rahat dogar dedi
nstde ilk hareketsiz cikti bebek sanci da yoktu
ikinci kez girdim
alttan muayeneden sonra bebek hareketlendi duzenli ama dusuk seviyede sancim basladi
tabi ben yine hissetmedim
bebek catiya girmemis daha
uyun yeter dedi olcmedi
gunde yarimsar saat iki defa tempolu yuruyus yap dedi
kafa 37+3 karin 37+0 bacak da 36+4 cikti
randevulari da benim istegim dogrultusunda ctesiye aldik
artik dogur dedi doktor
izin cikti da pasamin niyeti yok henuz
benden hbrler boyle
mrhb kızlar... 37 artı 6.dayım son bi kaç gündür ayaklarım felaket şiş... yani anlatamam size... özellikle sol ayağım... bun tüm evi temizledim akşam da yarım saat yürüyüş yaptım ondan sonra olan oldu... ayaklarım ellerim yüzüm her tarafım şişti geceyi çok kötü geçirdim bi kaç kez wc.ye kalktım ama baş dönmem var duvarlara tutuna tutuna gittim sabah kalktığımda aynı şikayetler her tarafım şişmiş ve baş dönmem var... doktora da cuma gitmiştim herşey normal demişti... fazla demiyorum hiç tuz tüketmiyorum tansiyonum normal genellikle 10-5... bi de sürekli kasıklarım ağrıyor... sancı değil diye düşünüyorum çünkü ağrıalr gelip gitmiyor kasıklarım bi ağrıyor 10-15 dk .da ancak geciyor... yatakta bile sağa sola dönerken kasık ağrılarından zor dönüyorum... ayrıca 10-11 arası kilo almıştım ama şu 2-3 günde 3 kilo fazla çıkıyorum...bu durumları yaşayan var mı...
S.a annişler nasılsınız?.3-4 gündür takip edemiyorum doğuran var mı?. Biz bugün 37+0 olduk...Ben de bugün devlet hastanesine gittim tahlil için,idrar yollarımda enfeksiyon çıktı yine.2 gündür akıntım çok sulu geliyordu,doktor doğumhaneye yolladı ebe bi turnusol kağıdıyla baksın dedi suyun mu geliyor diye.İndim doğumhaneye turnusol kağıdı yok bizde dedi,çatala yatırdı,maşa(adı spekulummuş resmini de ekledim) gibi metal bi aleti soktu içeri çok canımm yandı ağladım,tansiyonum düştü.Suratsız bi ebeydi.Ooo sen böyle doğum yapamazsın git ameliyat ol dedi,daha da çok korktummÇok iltihap var oyüzden akıntın var dedi.Sulu akıntın artarsa büyük devlet hastanesine git dedi.
Eki Görüntüle 437409
![]()
![]()
S.a annişler nasılsınız?.3-4 gündür takip edemiyorum doğuran var mı?. Biz bugün 37+0 olduk...Ben de bugün devlet hastanesine gittim tahlil için,idrar yollarımda enfeksiyon çıktı yine.2 gündür akıntım çok sulu geliyordu,doktor doğumhaneye yolladı ebe bi turnusol kağıdıyla baksın dedi suyun mu geliyor diye.İndim doğumhaneye turnusol kağıdı yok bizde dedi,çatala yatırdı,maşa(adı spekulummuş resmini de ekledim) gibi metal bi aleti soktu içeri çok canımm yandı ağladım,tansiyonum düştü.Suratsız bi ebeydi.Ooo sen böyle doğum yapamazsın git ameliyat ol dedi,daha da çok korktummÇok iltihap var oyüzden akıntın var dedi.Sulu akıntın artarsa büyük devlet hastanesine git dedi.
Eki Görüntüle 437409
kızlar biz kurabiyeleri bitirdik Nilgün le... sağolsun bu işi de atlattım :))
listeden bi işi daha çıkarmış olduk...
demin annemle konuştum, yarın yengemle gelip mutfak dolaplarımı silicekler, o yüzden daha bi mutluyum şuann
bunlar da kurabiyeler, biraz dinleneyim paketlemesini de yapıcam bugün inşşş
Eki Görüntüle 437494
Eki Görüntüle 437496
canım aleti görünce korktum valla:26: canının yanması normal. anlamadığım doktorun neden kontrol etmedi. ayrıca ebe de moral vermesi gerekirken böyle davranması çok kaba ve düşüncesiz.bundan sonra ben bunu bilir bunu söylerim hamile bir kadına kesinlikle nazik ve yumuşak davranılması gerekiyor. hamile olan bir bayanla olmayan bir bayanın duyguları arasında dağlar kadar fark var. kendimden biliyorum çünkü....:44:
ne güzel birsürü doğum haberi gelmiş bugün
yarına epeyce doğum birikmiş gibi
gözünüz aydın kızlar
umarım hepiniz çok rahat bir doğum yaparsınız
çoğunuzun haftası benden ileri ve çatı muayenesini çoktan oldu ama
olmayanlar için yazayım
ben hiç acı hissetmedim, hiç kasmayın kendinizi
zaten pat diye aldı çatı kontrolüne
son kontrolde dememişti bidahaki kontrolde çatı muayenesi yapıcam diye
çatım müsait bebek de minyon olacakmış
doğurabilirim heralde
yni inşallah![]()
ne güzel birsürü doğum haberi gelmiş bugün
yarına epeyce doğum birikmiş gibi
gözünüz aydın kızlar
umarım hepiniz çok rahat bir doğum yaparsınız
çoğunuzun haftası benden ileri ve çatı muayenesini çoktan oldu ama
olmayanlar için yazayım
ben hiç acı hissetmedim, hiç kasmayın kendinizi
zaten pat diye aldı çatı kontrolüne
son kontrolde dememişti bidahaki kontrolde çatı muayenesi yapıcam diye
çatım müsait bebek de minyon olacakmış
doğurabilirim heralde
yni inşallah![]()
kızlar biz kurabiyeleri bitirdik Nilgün le... sağolsun bu işi de atlattım :))
listeden bi işi daha çıkarmış olduk...
demin annemle konuştum, yarın yengemle gelip mutfak dolaplarımı silicekler, o yüzden daha bi mutluyum şuann
bunlar da kurabiyeler, biraz dinleneyim paketlemesini de yapıcam bugün inşşş
Eki Görüntüle 437494
Eki Görüntüle 437496
kızlar ya bişey sorcam. açılma olup, kanama olmaması durumu olabilir mi?
ben bugün hafif hafif sancı hissediyorum kasığımda. bıcak batar gibi. akıntım var kaç gündür ama remksiz ve söylemesi ayıp sümüğümsü bişey. açılma olduğunu anlamak için illla kan mı gelmesi lazım.
Hayir illa kanli olmasi gerekmiyor. Sumuksu bir seyse, normal akinti gibi degil de daha kitlesel birseyse nisanin gelmis demektir. Doktora ne zaman gidiyorsun?
kızlar ya bişey sorcam. açılma olup, kanama olmaması durumu olabilir mi?
ben bugün hafif hafif sancı hissediyorum kasığımda. bıcak batar gibi. akıntım var kaç gündür ama remksiz ve söylemesi ayıp sümüğümsü bişey. açılma olduğunu anlamak için illla kan mı gelmesi lazım.