• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben zaten okurken butun hamıleler ıcınde dıodurum sımdı bugunde yasın okuyım ınss zaten sabaha kadar uyuyamam ben artııı aklında olsun 7 pırınce oku yasın vede sancı geldıgınde pırınclerı yut ben hazırladım pırınclerı ayyy ıns kolay gecer hepımızın dogumları...

aaa tamam cnm bugun hemen hazırlayayım prınclerı
duymamıstım onu saol :34:

Korkma canım, dünyanın en güzel hissi son hamile gününün tadını çıkar :1::1::1: insan gerçekten onu bile özlüyor bu bebişlerin her anı çok kıymetli. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin kolay doğum olur inş.

hadi bakalım sağlıkla gelsin tansell bdt lerimiz aynıydı seninle

oh izin çıktıysa rahatsın gelsin sağlıkla paşan. doktor haklı minyonsa pıt diye çıkarırsın inş zaten doğunca çok daha cabuk kilo alıyorlar :1::1::1:

aminnnn inş cnmcım yaa sızlerın dualarına ıhtıyacım var zaten..

cerser cım sen normal mı yapmıstın?nasıl gectı ?

garip ama bende hala doğurmasaydım kaç günüm kalmıstı diye bakıyorum :1::1::1::1: durdun durdun son 2 artık sağlıkla gelsin bebişinnn yok mu bi kıpırtı :1::1:

yok tatlım yok hala zaten kanala gırmıs deıl
onun harıcındede ne nısan ne agrı ne sancı yok yanı
benım kısce keyıflı yerınde demek nıyetı yok :44:

garip ama bende hala doğurmasaydım kaç günüm kalmıstı diye bakıyorum :1::1::1::1: durdun durdun son 2 artık sağlıkla gelsin bebişinnn yok mu bi kıpırtı :1::1:

maşşallah senın bebıs acelecı cıkmıs :))ay ne guzel bekletmemıs ıste senı ben krıze gırmıstım son gunlerımde nıcın gelmıor dıe artık dıodum bugunde benı dogum ıcın bekletırse kafayı yıcem dıodum:))))

kızlarr dunde sordum TUANA VE ASELS kesın dogurdular asels olmasada tuana hergun gırıyordu ve 3 gundur yok
tellerı varmı msjmı atsakkı

koca bır sele utum var onu yapıp gelıyorum kızlar

mınılya geldıgımde cıkmıs olursan kı olma sohbet edelım bugun gece bolbol dualarım senınle

anammmmmmmmm bu sıcakta ütü yapmak ne zormus heleki bi yığınnnnn :37::37::37::37::37:
buharlasıcam birazdann :27:

tuana we asels bencede doğurdu yoksa girerlerdi heralde kac gün oldu.
numaraları yokmu kızlar bilgi alsak..

kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...

ayyy dr cıktım ya bı aglıorum kı sormayın hem korkuyorum:18:
hemde sevınıorum duygular karıstı ya ben yarın napıcammmmmmmm
ayyy ben anne mı olucam????oğluşumu görunce napıcammmmmm ????????
ben sımdıden böleyım kızlarrrr yarın eteklerım tutusucakkkk

canım ne kadar güzel işte darısı başımıza:1::1::1:

sanırım yarın benle beraber 3 kişi doğuma gırıyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.

dualarımız sizinle hayırlısıyla sağlıkla alın inş kuzularınızı kucağınıza:16::16:

ıns cnm bende dr 7 hazıranda sezeryan yaparız demıstı sonra vaz gectı bende dıcektım 6 hazıran olsun dıe ama olmadı aayy bellımı olur belkı bende yarın dogururu verırım dıyorum ama umutsuzum

aman hepımızde aynı gun dogurmayalım dımı ertesı gunlere sevıncek ınsanlar kalsın kım merak etcek sonra bızı :34:

benım sımdı aklım hep sızlerde olucak yarın ayy neolur habersız bırakmayın msj atın yıne haber verın

ben sizi burda beklerim merak da ederim doğurdular mı acaba nasıl geçti ki falan derim:1::1:
tansellcim gönül rahatlığıyla doğurabilirsin kuzum sen vaktidir artık:1::1::1:

meraba . hep okuyup yazmayanlardanım.. ama durumum iyicene garipleştiğinden sizle paylaşmak istedim...

bugün 2. çocuğuma 38+0 da iken çatı muayenesi oldum... 5 cm açıklık var dedi doktor ve beni eve gönderdi ... akşama yada yarın sabaha doğurursun sen dedi... doğumun yarısını ayakta geçirmişsin dedi:))9 müdahele etmeme gerek yok eve git rahatına bak suyun gelir veya sancın artarsa ki sancıdan önce suyun gelecek gibi hemen gel zaten hastaneye giriş yaptıktan sonra 1 saat içinde doğurursun .. epidurali de unut . anesteziciler sana yetişemez didi ve beni eve yolladı... şimdi böle dedi doktor ben kesin 10 gün doğurmam sıkıntıdan patlarım:))):ssz:

mrhb kızlar... 37 artı 6.dayım son bi kaç gündür ayaklarım felaket şiş... yani anlatamam size... özellikle sol ayağım... bun tüm evi temizledim akşam da yarım saat yürüyüş yaptım ondan sonra olan oldu... ayaklarım ellerim yüzüm her tarafım şişti geceyi çok kötü geçirdim bi kaç kez wc.ye kalktım ama baş dönmem var duvarlara tutuna tutuna gittim sabah kalktığımda aynı şikayetler her tarafım şişmiş ve baş dönmem var... doktora da cuma gitmiştim herşey normal demişti... fazla demiyorum hiç tuz tüketmiyorum tansiyonum normal genellikle 10-5... bi de sürekli kasıklarım ağrıyor... sancı değil diye düşünüyorum çünkü ağrıalr gelip gitmiyor kasıklarım bi ağrıyor 10-15 dk .da ancak geciyor... yatakta bile sağa sola dönerken kasık ağrılarından zor dönüyorum... ayrıca 10-11 arası kilo almıştım ama şu 2-3 günde 3 kilo fazla çıkıyorum...bu durumları yaşayan var mı...

selammm herkeseeee

cerser nasılsın kızınla aran nasıl nasıl gidiyor

bu arada var mı doğuma giden haberler nasıl banada 6 gün kaldı şafak 6....pazartesi sabah kızıma kavuşacağımmm

selammm herkeseeee

cerser nasılsın kızınla aran nasıl nasıl gidiyor

bu arada var mı doğuma giden haberler nasıl banada 6 gün kaldı şafak 6....pazartesi sabah kızıma kavuşacağımmm

cuma gunu dr sezeryan derse benımde safak 6 aynı gundemı doguracagız ne :34:

nırdesınız kızlar koca sele utumu yaptım ama resmen ter kan ıcıne battım sonra yıkanan camasırları balkona asmak ıcın cıktım aman allahım bu nasıl bı sıcak abooo dedım dr bıde bol bol yuru ayy aksamları ble cok sıcak oluyor
sonrada bı dusa gırdım ve geldım ama sız gıtmıssınız bende bıraz uzamanayım utuden olsa gerek ayaklarım davul gıbı oldu yıne gorusuruz :54:

Back
X