• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım hakkında hayırlısı senın alın yazın bu rabbim saatini gününü kararlaştırmıştır onu biliyorsun hayat bi snav ve sabır bak bebişin sana karnındayken sabrı öğretiyor
sana böle yazıyorum ama bende öle olmakdan korkuyorum :) bebişim aşagıda ama açılmam yok 38+2 deyım bende

bılıyormusun ınsanın aklına gelmeyen hep basına gelıyor ben engec 25 mayısa dogururum dıyordum cunkı cok hareketlıyım arkadaslarım ya temızlık yaparken yada gezerklen dogurcan dıe dalga gecerlerdı

hıc aklımdanda gecmedı 9 ay 10 gunu tamamlıcam tabıykı vaktı var rabbım anlıma yazdı .gecenlerdede demıstım hayatımda bıseylere kavusmak ıcın hep sabretmek ve bekmek ıle gectı ve kızımdada aynı seyı yasıyorum :31:

kızlar bende dün sağlık ocağına gittim hem kaydımı yaptırdım...hemde hemşire bilgilendirdi beni ;doğumdu...çantaydı...doğum belirtileri falan...yalnız bebeğin hala yukarıda dedi böyle olursa sezeryan olur dedi canımı sıktı:( neyse sağlıklı olsunda bebeğim hayırlsı artık sezaryen normal muhim değil:):49:

Kızlarrrrr selamlar,

işlerimi halledip kk yı açtım hemen bugün doğum çok merak ettim. herkes iyidir umarım. bakabildiğim kadar bir geçmişe bakayım bu arada babalar günü hediyesi almam gerekiyor ama ne alıcağımı bulamıyorum ilk babalar günümüz şöyle yıllarca hatırlanacak bişi olsa alanlar ya da alacaklar bi fikir verin lütfen

ayy masalllah anne olmusta bebgını buyutmuste ıslerını halaltmıste topıklerde takılırmıs masallah kocaman sana :nazar:

babalar gunumu aman ben anneler gunu hedıyesımı gordumkı babalar gununu dusuneyım :9:

zahmet edıp kızım ogune kadar tesrıf ederse kucagına verıp al sana babalar gunu hedıyesı demeyı dusunuyorum tabı becerıp dogurursa :1:

bılıyormusun ınsanın aklına gelmeyen hep basına gelıyor ben engec 25 mayısa dogururum dıyordum cunkı cok hareketlıyım arkadaslarım ya temızlık yaparken yada gezerklen dogurcan dıe dalga gecerlerdı

hıc aklımdanda gecmedı 9 ay 10 gunu tamamlıcam tabıykı vaktı var rabbım anlıma yazdı .gecenlerdede demıstım hayatımda bıseylere kavusmak ıcın hep sabretmek ve bekmek ıle gectı ve kızımdada aynı seyı yasıyorum :31:

sabreden derviş muradına ermiş derler ya düşünki kucagına alıcaksın oradan çıkıcak bi şekilde er yada geç sabır ne güzel erdem allahh yardımcın olsun canım
bende dogumdan çok korkuyorum ama aklıma hep çocugu olmayanları olmayacakları getiriyorum onlar neler vermezlerki diyorum çocukları olsun die ne acılara dayanırlar o yüzden şükredip dayanacaksın die motıve ediyorum kendimi

günaydın güzel anneler,
herzamanki gibi geçmişe bakıp geldim :)
bugün en bereketli gün galiba doğumlarda. Allah hepisine kolaylıklar versin, sağlıkla sıhhatle bebişleri alsınlar kucaklarına inşallah.

2-3 gündür burda da sıcaklar bastırdı. resmen kıpırdayamıyorum sıcaktan. neyseki şanslıyız temmuz ağustos da doğuruyor olsak napcaktık :)
bu arada ben de anneler günü hediyesi almadım ama kocişe babalar günü hediyesi alayım diyorum. çünkü o hep önemli günleri önemsemez :) ama beni önemsediğini herzaman hissettirir. ee ben önemsiyorum önemli günleri o zaman benim almam lazım. herkes kendi gibi davranıyor sonuçta :)
çerçeve fikri benim de hoşuma gitt ama bizim oğluşun fotosu o zamana yetişmez herhalde. ben beğendiği bişi vardı almaya kıyamadığı onu almayı düşünüyorum. oğluşun hissetmiş beğendiğini bak almış sana diyecem :)

evet insanların düşünmesi lazım ne güzel kaynanan ilgili benimkinin sanki hiiiç torunu olmıcakmış gibi.. ayy eminönünde de mahfolursun bu sıcaklarda ben bir ay önce gittim sıcak çok yoktu ama çook yoruluyor insan kalabalık göbeğinimi korucaksın kendinimi çok yorulmuştum eşime artık dönüşte sırtına al beni diyip durdumm :)))) sende dinlene dinlene gez sıcakda kalma çok canım

ewet Allah razı olsun cok ilgili, ama hamileliktenmidir nedir fazla ilgisi boğuyo beni aralarrrr :4:
bende en son 1 ay önce gittim we mahwolmustum. o yüzden gözüm kesmiyo ama mecburum baksana :1:
sağol canım bu arada :54:

gunaydın kızlar artık hala dogurmadım dıe ısyanlara gırıp yazmıycam
cunkı bıraz antıpatı dogurdum rahatsız etmeye basladım :31:

olurmu canım yaa, içinden ne geliyosa onu yaz..
burası şahsen benim icin döküldüğüm, herseyi rahatca yazabildiğim we rahatladıgım bi yer :8::8:
sende icinden ne geliyosa yaz, bence kimse antipati duymaz..
herkes o halde cünkü :9:

benim eşimin babası rahmetli kızlar hep duygusal geçiririz babaalar gününü mezarlığa falan gideriz babasının şimdi bu babalar gününde napsam bilemedim açıkcası kendisi baba olacak ama :(

günaydın güzel anneler,
herzamanki gibi geçmişe bakıp geldim :)
bugün en bereketli gün galiba doğumlarda. Allah hepisine kolaylıklar versin, sağlıkla sıhhatle bebişleri alsınlar kucaklarına inşallah.

2-3 gündür burda da sıcaklar bastırdı. resmen kıpırdayamıyorum sıcaktan. neyseki şanslıyız temmuz ağustos da doğuruyor olsak napcaktık :)
bu arada ben de anneler günü hediyesi almadım ama kocişe babalar günü hediyesi alayım diyorum. çünkü o hep önemli günleri önemsemez :) ama beni önemsediğini herzaman hissettirir. ee ben önemsiyorum önemli günleri o zaman benim almam lazım. herkes kendi gibi davranıyor sonuçta :)
çerçeve fikri benim de hoşuma gitt ama bizim oğluşun fotosu o zamana yetişmez herhalde. ben beğendiği bişi vardı almaya kıyamadığı onu almayı düşünüyorum. oğluşun hissetmiş beğendiğini bak almış sana diyecem :)

valla benim de bdt 24 haziran
benim de yetişmeyecek muhtemelen
ama olsun gecikmeli veririz dedim
ilk babalar günü neticede, farklı bişey olsun istedim ben

kızlar sabah 5te bir sancıyla uyandım adet sancısı gibiydi.6da kalktım tuvalete gittim.kan geldi..hastaneeye gittik hemen.baktılar nstde biraz sancı çıktı.alttan muayene ettiler 1parmak açıklık varmış.sancılar sıklaşınca 5dk 1 olunca hemen gel dediler.evdeyim şuan.yatış yaparsak sıkılırsın dediler.iyiki yolladılar.benim oğlan bugün yarın yolda yani.ama alttan muayeneye hiç acımıyor diyen arkadaşlar benimki çok acıdı nedense.baya kanattılar bakarken..

benim bütün camlar acıkkkk.. bi esinti geldikiii sormayın, icin ferahladı :21:
hawa acayip bozmus galiba istanbuldaa yağmur warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52:
hadi yağsın nolur yaaaa..

kızlar sımdı bısı sorcam dıelım dr pzrtsı gunune sezeryan verdı bende dıyorumkı pazar aksamı saclarımı boyasam nasıl olur olurmu yanı

hanı aslında 1 tane bıle beyazım yok sadece sacım suanda ıkı renk yanı altı karamel ustu kendı rengım kumral oldu
bıde 40 gun lohusalıkta sac boyanmıyor dını acıdan oyle yanı oyuzden mevludede soyle boyalı guzel bısı olsun patlatayım guzel bı karamel rengı dıyorum

sızce boyanırmı ben yıne cuma dr sorcam eger sezeryan derse boyaya bılırmıyım dıe ama sız nedersınız

kızlar sabah 5te bir sancıyla uyandım adet sancısı gibiydi.6da kalktım tuvalete gittim.kan geldi..hastaneeye gittik hemen.baktılar nstde biraz sancı çıktı.alttan muayene ettiler 1parmak açıklık varmış.sancılar sıklaşınca 5dk 1 olunca hemen gel dediler.evdeyim şuan.yatış yaparsak sıkılırsın dediler.iyiki yolladılar.benim oğlan bugün yarın yolda yani.ama alttan muayeneye hiç acımıyor diyen arkadaşlar benimki çok acıdı nedense.baya kanattılar bakarken..

senin adına sevindim canım. umarım hayırlısıyla yaparsın doğumunu.

ayyy ne guzel ıste sancılar baslamıs acıklık baslamıs nısanın gelmıs
senın yerınde olmak ısterdım ozendım ama :34:

masllah cnm sana ıns cok bekletmeden sancılar cogalır ve tez zamanda kurtulur normal dogum yaparsın ıns ayy bol bol dua et oku ufle hadı hayırlı haberler ver ıns
cok heyecanlandım :32:

doğum yaklaştı demek
hadi bakalım hayırlısı
evde çek bence de sancının bir kısmını
bizi habersiz bırakma

senin adına sevindim canım. umarım hayırlısıyla yaparsın doğumunu.
sağol canım darısı size inşallah..
ayyy ne guzel ıste sancılar baslamıs acıklık baslamıs nısanın gelmıs
senın yerınde olmak ısterdım ozendım ama :34:

masllah cnm sana ıns cok bekletmeden sancılar cogalır ve tez zamanda kurtulur normal dogum yaparsın ıns ayy bol bol dua et oku ufle hadı hayırlı haberler ver ıns
cok heyecanlandım :32:

valla canım bende istiyodum doğurmayı artık ama bugünkü o alttan muayeneden sonra çok korkmaya başladım.hiç korkmuyodum.normal normal diodum.yine mecbur normal istiyorum ama çok korktum.bir an önce gelsin bebiş dua edin..

kızlar sımdı bısı sorcam dıelım dr pzrtsı gunune sezeryan verdı bende dıyorumkı pazar aksamı saclarımı boyasam nasıl olur olurmu yanı

hanı aslında 1 tane bıle beyazım yok sadece sacım suanda ıkı renk yanı altı karamel ustu kendı rengım kumral oldu
bıde 40 gun lohusalıkta sac boyanmıyor dını acıdan oyle yanı oyuzden mevludede soyle boyalı guzel bısı olsun patlatayım guzel bı karamel rengı dıyorum

sızce boyanırmı ben yıne cuma dr sorcam eger sezeryan derse boyaya bılırmıyım dıe ama sız nedersınız

canım ben yaklaşık 8 aydır boyamıyorum. saçlarım siyah beyaz oldu. beyazım da fazla. doğumdan 1 ay sonra falan boyamayı düşünüyorum. doktorum da boyama demişti. ama organik boyalar varmış ve boyayan arkadaşlar var. onlardan bi fikir al istersen.

doğum yaklaştı demek
hadi bakalım hayırlısı
evde çek bence de sancının bir kısmını
bizi habersiz bırakma

evet canım yaklaştı sanırım.ağrılar arada yokluyor ama öyle belli bir düzeni yok.arada giriyor çıkıyor.hepimiz kurtulalım bir an önce.inşallah haber veririm canım..

kızlar oğluma ve yeğenime şu ayakkabıdan aldım
converseleri çok seviyorum, hem de cırtlı olması çok güzel
fiyatı da 29 tl çok uygun
ilgilenen olursa limangoda indirimde
$1.webp

canım ben de onu yazmıştım dün
unnadoda çerçeve var
yılın babası yazıyor üstünde
ben daha önce almıştım elime geçti
boyutları falan büyük baya kaliteli bişey
oğlumla babasının resmini içine koyup hediye etmeyi düşünüyorum
fikir olarak hoşuna gittiyse unnadoya bakabilirsin
çerçeveler şunlar
Eki Görüntüle 438122
Saol cnm bakayım hemen araştırma halindeyim benimde aklıma puzzle gelmişti üçümüzün resminden puzzle yaptırayım diye tabi biraz daha oyalanırsam bişey alamıcam :)):1::1::1:
ayy masalllah anne olmusta bebgını buyutmuste ıslerını halaltmıste topıklerde takılırmıs masallah kocaman sana :nazar:

babalar gunumu aman ben anneler gunu hedıyesımı gordumkı babalar gununu dusuneyım :9:

zahmet edıp kızım ogune kadar tesrıf ederse kucagına verıp al sana babalar gunu hedıyesı demeyı dusunuyorum tabı becerıp dogurursa :1:

Ay sende doğur artık yeterrrrr:1::1::1: ip atla top oyna yap bişiiiiii yarın son gün bakkkk:1::1::1:
ben anneler günü hediyemi almıştım anne bebek figürlü kolye almıştı kocişim, bende ona öyle kalıcı bişi arıyorum ama bakalım
sen yinede babalar gününe kalma artık fırlatt:1::1:

Back
X