• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

biz yürüdük geldik.. yaa kızlar benim sol kasık feci ağrıyo yürürken ve sol bacağımı tutuyo.. inanılmaz yavaşladım yani.. bi de karnım sertleşince üstüne,iyice yürümekten soğudum ya..:50::50:
Maşallah baya kosturmussun.
Sevindim barışmanızı :1: ikinizde inatcisiniz ama suçlu esindi:37:

Birsey sorcam simdi bebek ile alakasız
Cumartesi saat 20 gibi kaynanam geliyor Türkiye'den.
Az önce annem aradı,kız kardeşini yollayim yanına diye,20 yasında. Dedim ne için. Yardım eder dedi
Dedim sen gelmicenmi,yardıma değilde kaynanam geldigi için. O gün başka yere sözüm var dedi. Bebek görmeye gitcekmis. Hani geleceginden çok onceden haberi vardı. Bide bebek görmeye gideceği yerde o vakit e ker oturmak zorunda değil düşünüyorum. Simdi bana göre ayıp olacak..
Eşimde bu sabah annenin o aksam bizde olmasını beklerim,dogrusu o dedi. Gerçi hamileliğin boyunca 1 tas yemekde yapmadı,yardımcıda olmadı sana. Gelmezse şaşırmam dedi
Ay annemi iyice gözden düşürecek bu durum.. Hani kendi bilir ama yanlış mı düşünüyorum ,annemin burda olması gerekiyor o aksam diye düşünmek ile?
Yani, veya 1-2 saat otur kalk dimi
Of ya,benim annem niye böyle :25:

Bide komik olan,yemeği sen yapma ben gelirimde demiyor. Hamileyim ben,esim ellinden geldigi kdr yardımcı oluyor. Camları silcem dedim,bana diyorki kaynanan yapar sen yapma.
Geldiginde ev işine yardım ederse ve yemeğe yapma etme deme. Bırak yapsın. Hiç bir kotulugude olmadı kaynanamin
canım benim annem de relaxtır.. benim elektrikli süpürge kullanınca kasık ağrım oluyodu, anneme bi temizlikçi yollamasını rica ettim önümüz de bayram.. tam bir ay bekletti beni ki komşularına bile söylese herkes koşa koşa gelir. en sonunda küstüm konuşmadım da ondan sonra anladı.. bi de sütannemin kızı hamile kaldı. gördü,duydu ondan nası hamilelikte naz yapılırmış şimdi beni el üstünde tutuyo bana zorluk çıkarmadın diye..
seninki benimkinin bi üst türeviymiş daha da relax.. diğer anneleri düşünüyorum da gelir temiziği yemeği yapar, başkasına başka zaman gider.. amaaaan gerçi geçen gün 17 kişi misafir aldım gel ne olur birgün öncesinden bari yatak-döşekleri hale yola koyalım dedim. o gün bebek görmeye gitmiş:52::52: zaten iki saat vaktim vardı onunla iş yapacak. Allahtır bu bebeğin annesi bebeğim hasta misafir kabul etmicem demiş bunlar yoldaykn. komşusunda otur otur geri dönmüş,dönüşte de kafa karış,yanlış otobüse bin sen 15 dk lık yolu 1buçuk saatte gelmiş:1::1: benim çıkmama 15 dk kala geldi, ben de sağol aç gelmişsindir,yorulmuşsundur deyip önüne yemek koydum,napiyim başka :)) sonra gece 3 saatlik uykuyla tüm işi yaptım.bi de eşime sonra demiş ki biz o gün esra yı hiç yormadık :1::1: sen de alışırsın canım.. ama kayınvaliden ve eşin ne düşünür bilmem. biraz ayıp olur gb geliyo bana da..

iyi geceler hanımlar... bugün benim de nişanım geldi sabah doktora gittim 1 cm açıklık var... geçen hafta oğlum doğum kanalına girdi demişti bugünde tam daha oturmamış dedi nasıl oluyorsa... 1 hafta daha doğum olmaz dedi... hem doğurmak istiyorum hem de korkuyorum:18: zaten bugün hastanede de bi sürü ağladım... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
maşallah canım,desene doğum yakın... dr öyle deyip ertesi gün doğuranları çok duyduk._ilk de öyle olmuştu yaaa:1::1: ama hastanede niye ağladın orasını anlamadım..

iyi geceler hanımlar... bugün benim de nişanım geldi sabah doktora gittim 1 cm açıklık var... geçen hafta oğlum doğum kanalına girdi demişti bugünde tam daha oturmamış dedi nasıl oluyorsa... 1 hafta daha doğum olmaz dedi... hem doğurmak istiyorum hem de korkuyorum:18: zaten bugün hastanede de bi sürü ağladım... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

ayy canım hiç korkma kolay değil ama allhım sabrını veriyor inşallah hepimiz kucaklımız alacağız meleklerimizi

kızlar ben kendimi bi garip hissediyorum duş aldım sanki bebek çok inmiş gibi geldi bacak aram çok ağrıyor :17:

Kocişimde evde yok panik oldum ben :18::18:

canım soluna yat dinlen biraz sancın gelirse saat tut olmadı eşini ar bakalım yada dr.nu

kızlar yine bizim bel ağrı saatimiz geldi.. herkesin alt kısmı ağrıyor açılmadan dolayı, benim belim kopuyor her gece.. bakalım bu gece nasl sonlanacak??? tüm hamişlerin Rabbim yrdcısı olsun.. bu arada kızlar alakasız ama birşey söyleyeceğim. burada arkadaşlar 3 tane hatim başlamış, tabi 3 ten fazla da bana üçünden cüz geldi. Ramazana kadar okunması gerekiyor. biri Malatya'da biri Mekke'de biri de Medine'de bağışlanacak.. cüz almak isteyen olursa msj atarsa bana,verebilirm. malum Ramazanda çoğunlukla lohusa olucaz. hatim yetişmeyebilir bu sene.. pratik düşündüm ben de şimdiden:34::34: hadi hayırlı geceler hepinize..

Son düzenleme:
nabersınız kızlar takvımım kapanmadan bı kapanıs yapayım dedım esım işte ben koskos pıneklıyorum
buarada karnımda ınanılmaz kasılmalar var 10 dak bır canımı yakcak kadar var ama onun harıcınde agrı sancım yok bu nasıl iş anlamıyuorum
saka gıbı ama yarım saat sonra 40+0 olucam :31:

nabersınız kızlar takvımım kapanmadan bı kapanıs yapayım dedım esım işte ben koskos pıneklıyorum
buarada karnımda ınanılmaz kasılmalar var 10 dak bır canımı yakcak kadar var ama onun harıcınde agrı sancım yok bu nasıl iş anlamıyuorum

eee 10 dk da bir geliyorsa bu düzenli demek değil mi yoksa tam zamanında mı geliyor bebiş :) 40+0 da.. kim demişti ama %3 bu olasılık süper yani :)

eee 10 dk da bir geliyorsa bu düzenli demek değil mi yoksa tam zamanında mı geliyor bebiş :) 40+0 da.. kim demişti ama %3 bu olasılık süper yani :)

yok kız nerde sadece karnımda kasılmalar var kasık yada belde bısı yok nişan yada suda gelmıs deıl
ayy ne bıleyım ama bu kasılmalar dogum baslangıcımı sanmam :37:

kızlar yine bizim bel ağrı saatimiz geldi.. herkesin alt kısmı ağrıyor açılmadan dolayı, benim belim kopuyor her gece.. bakalım bu gece nasl sonlanacak??? tüm hamişlerin Rabbim yrdcısı olsun.. bu arada kızlar alakasız ama birşey söyleyeceğim. burada arkadaşlar 3 tane hatim başlamış, tabi 3 ten fazla da bana üçünden cüz geldi. Ramazana kadar okunması gerekiyor. biri Malatya'da biri Mekke'de biri de Medine'de bağışlanacak.. cüz almak isteyen olursa msj atarsa bana,verebilirm. malum Ramazanda çoğunlukla lohusa olucaz. hatim yetişmeyebilir bu sene.. pratik düşündüm ben de şimdiden:34::34: hadi hayırlı geceler hepinize..

Oncelikle gecmis olsun cnm ayni agrilari hepimiz yasiyoruz dgumlar yakin Rabbim bir sancida kurtarsin hepimizi ins.
Canim cok guzel dusunmussun bende dahil olmak isterim hatimlere,ben uc hatimden de 1'er cuz alabilirmiyim?bu guzel hayira vesile oldugun icin Allah razi olsun senden.
Cuzleri ozel msj atarsan sevinirim burdan yazarsan gozumden kacabilir o yuzden.

ayy kızlarr yatarken suyunuz gelebılır son zamanda onlem alın ve yataga musamba yayın dıyor
ben hıc boyle bısı yapmadım ne dersınız

Maşallah baya kosturmussun.
Sevindim barışmanızı :1: ikinizde inatcisiniz ama suçlu esindi:37:

Birsey sorcam simdi bebek ile alakasız
Cumartesi saat 20 gibi kaynanam geliyor Türkiye'den.
Az önce annem aradı,kız kardeşini yollayim yanına diye,20 yasında. Dedim ne için. Yardım eder dedi
Dedim sen gelmicenmi,yardıma değilde kaynanam geldigi için. O gün başka yere sözüm var dedi. Bebek görmeye gitcekmis. Hani geleceginden çok onceden haberi vardı. Bide bebek görmeye gideceği yerde o vakit e ker oturmak zorunda değil düşünüyorum. Simdi bana göre ayıp olacak..
Eşimde bu sabah annenin o aksam bizde olmasını beklerim,dogrusu o dedi. Gerçi hamileliğin boyunca 1 tas yemekde yapmadı,yardımcıda olmadı sana. Gelmezse şaşırmam dedi

Ay annemi iyice gözden düşürecek bu durum.. Hani kendi bilir ama yanlış mı düşünüyorum ,annemin burda olması gerekiyor o aksam diye düşünmek ile?

M

canım bence de annen gelsin 2saat otursun dünürüyle.birde bence temizliği orda nasıl bilmiyorum ama temizlikçi falan yapsa kayınvaliden de yorulmasa? anladığım kadarıyla iyi insanlar ama sonra laf falan etmesin annesi yapmadı ben bütün temizliğini yaptım falan diye. insan annesi haksızda olsa laf söyletmek istemiyor çünkü:50::50::50:

canım heyecanla senin doğumunu bekliyorum.önceki msjlarında herkesi sıktım heralde diye yazmışsın ama ben hiiiiççç sıkılmadım.her gün de tansell doğurdu mu acaba diye bakıyorum :1::1::1:

ayy kızlarr yatarken suyunuz gelebılır son zamanda onlem alın ve yataga musamba yayın dıyor

ben de tam bunu okuyordum şimdi. hiç öyle bir hazırlık yapmadım ama hep aklımdaydı gece su gelirse naparım diye. alezim de su geçirmez değil :)
şu canbebe alt açmalardan sersek işe yarar mı acaba

canım annem sağolsun bana geldiğinde sermiş çarşafın altına.hiç söylemedi de geçen bu ne böyle haşur huşur derken farkettim:1::1:
bebek alt açma örtüleri varya tek kullanımlık olanlar, onlardan sanırım serdiği:27:

canım heyecanla senin doğumunu bekliyorum.önceki msjlarında herkesi sıktım heralde diye yazmışsın ama ben hiiiiççç sıkılmadım.her gün de tansell doğurdu mu acaba diye bakıyorum :1::1::1:[/QUOTE]

ayyy cnm bennımya sanırım herkez benım gıbı beklemekten korkuyor oyuzden herkez haber beklıyor :1: yok anam yok doguramıyorum ıste ne yaptıysam bos hala 2 saat yuruyus yapıyoruz adamla odum patlıyor yollarda suyum gelcek dıe ama nerdeeeee :52: ahh bı ben dogursamda hayırlısıyla sıra sıze gelse dıem ama benı sagolsun herkez solladı :9:

ben de tam bunu okuyordum şimdi. hiç öyle bir hazırlık yapmadım ama hep aklımdaydı gece su gelirse naparım diye. alezim de su geçirmez değil :)
şu canbebe alt açmalardan sersek işe yarar mı acaba

bendede yatak pedı var ayrıyetten ama oda su gecırır sonucta ayy aklıma sımdı dustu ne yapsakkı ayy sankı dogurdumda yatagı dusunuyorum puff :31:

canım annem sağolsun bana geldiğinde sermiş çarşafın altına.hiç söylemedi de geçen bu ne böyle haşur huşur derken farkettim:1::1:
bebek alt açma örtüleri varya tek kullanımlık olanlar, onlardan sanırım serdiği:27:

ayy bende ozaman bısı yayayım bu gece buyuk posetler var yaysa cok gıcırdarmı acaba bıde bas ucumuza eskı havlu alsakmı hemen su gelırse banyoya yetısemeyız hemen havluyumu koysak anam ne zor hıcde aklıma gelmemıstı

Back
X