• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bu arada bugün benim kontolum vardı 38+4 te hala doğum kanalına girmemiş bebeğim:26::26::26:
doktorum kanaman olursa suyun gelirse hiç bekleme hemen gel ama sanımyorum haftaya çarşamba görüşürüz dedi:53::53::53:
bi yandan daha 9 günü var umudunu kaybetme girer belki diyorum ama bugün ben nst ye bağlıyken yanımdaki kızada suni sancı veriyorlardı nst ye bağlamışlar onu da.6 saattir suni sancı alıyormuş hala açılması yokmuş.kanala girmiş miydi deim yok girmemişti dedi.korktum öyle acıklı gözlerle izledim onu:18::18::18:

iyi geceler kızlar
tansell takvimin bitmiş
ne zamandı senin kontrolün?

evet cnm yaprakları yırta yırta bıtırdım cuma gunu bılsem hatırlamıcak yarın gıtcem :1:
ama ıkı kere persembe gunum doluyor desemde ıkı kere cuma gel dedı oyuzden mecbur beklemedeyım

bu arada bugün benim kontolum vardı 38+4 te hala doğum kanalına girmemiş bebeğim:26::26::26:
doktorum kanaman olursa suyun gelirse hiç bekleme hemen gel ama sanımyorum haftaya çarşamba görüşürüz dedi:53::53::53:
bi yandan daha 9 günü var umudunu kaybetme girer belki diyorum ama bugün ben nst ye bağlıyken yanımdaki kızada suni sancı veriyorlardı nst ye bağlamışlar onu da.6 saattir suni sancı alıyormuş hala açılması yokmuş.kanala girmiş miydi deim yok girmemişti dedi.korktum öyle acıklı gözlerle izledim onu:18::18::18:

canım benim bebek daha yeni döndü
kanala girmesi bir yana tekrar ters olmasa:31::31:
inş girerler ya

valla canım ya ne diyim
bence de artık doğur
sanki elindeymiş gibi:1::1::1:
annemler eşim bana hadi doğur diye diye
benim bile doğurasım geldi:9::9:

evet artık annemde hergun aramaktan bıktı kadın bugun ben aramadan aramadı nasılsa dogurmuyorum dıe herkezın o dogum heyecanı bıttı sanırım kocamda becerıksız bı cocuk dogurcan onuda beceremıyorsun deyıp durmakta :52:

sancılardan bir gelişme var mı. düzenli felan gelen ?

baskı yok stres yok :) özgürlük var, bebişleri canı isteyince gelecek

ne sancımı hıc yasamadım bugune kadar ve halada yasamamaktayım

arada bı adet sancısı gıbı oldu ama cnmı yakcak kadar deıl

kız ayy bı hos oldum bukadar su muhabbetı ustumde hdı dogur artık baskısı olusturdu :52:

yok kuzum rahat olsen.istediği zaman hayırlısıyla gelcek o bebiş :16::16:
bugün doktor bana da daha kanala girmemiş karnın da yukarda falan deyince eşimde çocuk ikizler olcak diye üzülüyordun bak yengeç olcak dedi nasıl yani dedim:52::52::52:
sabrı öğretiyor bize bu bebişler:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar yarın kontrolüm var
geçen hafta suyum azalmaya başlamıştı
inşallah daha fazla azalmamıştır
çok korkuyorum pazartesi gel sezeryana alalım falan dicek diye

peki kasılma yaşadın mı şöyle nefesini kesenden

kasılma derken hnı su karnın tas gıbı olur omu eger oysa 2 gundur var

yoksa oda yoktu bugune kadar

yok kuzum rahat olsen.istediği zaman hayırlısıyla gelcek o bebiş :16::16:
bugün doktor bana da daha kanala girmemiş karnın da yukarda falan deyince eşimde çocuk ikizler olcak diye üzülüyordun bak yengeç olcak dedi nasıl yani dedim:52::52::52:
sabrı öğretiyor bize bu bebişler:emir_bebek::emir_bebek:

kız bende okadar dua ettım 20 mayısa kadar dogurayımda boga olsun dıe yok ama bende boraz daha beklersem yengecı yakalıcam sanırım :52:

korkma cnm hayırlısı neyse o bak ben 40 hafta oldum suyum hep ıyı cıktı
sende uzulme eger suyun az cıkar sezeryan derse hayırlısı buymus de olurmu rabbım buyuk kararlamıstır :34:

canım inş artmışır
ben iki ay yaşadım o sorunu
hatta bari bebeğim 32 haftalık olsun diye dualar ettim
çok şükür suyum arttı
bu haftaya kadar geldik
şimdi de bak sabırsızlanmaya başladım

kasılma derken hnı su karnın tas gıbı olur omu eger oysa 2 gundur var

yoksa oda yoktu bugune kadar

kız bende okadar dua ettım 20 mayısa kadar dogurayımda boga olsun dıe yok ama bende boraz daha beklersem yengecı yakalıcam sanırım :52:

evet canım o
bak bebeğin yavaş yavaş hazırlanmaya başlamış

Back
X