- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet caım ama ben biraz zorlanıyorum. eğer aramalara açıksan face de isim ve soyisim ve resminde ne var bana özel mesaj atarsan ekleyim.
ayy kızlar herkez ısımlı olunca cıdden beynım dondu kım kımdır dıe
bıde yanlıs anlamayın kocam sagolsun resım koymama ızın vermedıgı ıcın eklemedım ama kızım dogsun bol bol eklıcem onu![]()
neden canın sıkkın?eğer özel değilse bence anlat rahatlarsın
daha geçmişe göz atmadım,yeni doğuranlar oldu mu ki?
bugün tam dört defa nst girdim,ilk üçü hiç iyi değildi,bebek hareketleri iyi,usg iyi,ölçümler iyi,dupler iyi ama nst kötü
en son serum verdiler beni servise yatırıp ve ondan sonra tekrar nst çekildi,düzelmiş dediler ve gönderdiler,bebeğin hareketlerini takip edersin dediler
şimdilik benden haberler bunlar,baya bi korku geçirdim ama,kesin alın hemen falan dedim
sizler nasılsınız bakalım?![]()
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 10 ziyaretçi)
88prenses22, tansell+, ceylin2011, Crazymom+, minesualp+, kardelen5233+, becom88+, cosmos08+, candas, oznur_u+, GkcG+, elifwolky+, warfire, narcissus06, Simuzer, detox+, tunambabym+, aburcuburcu34
selam kızlar oooo bayağı kalabalığız
ben ekliyim orda canım kimsin sen :))
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 10 ziyaretçi)
88prenses22, tansell+, ceylin2011, Crazymom+, minesualp+, kardelen5233+, becom88+, cosmos08+, candas, oznur_u+, GkcG+, elifwolky+, warfire, narcissus06, Simuzer, detox+, tunambabym+, aburcuburcu34
selam kızlar oooo bayağı kalabalığız
minesualp gördüm canım face haziran annelerinde varsın sandım seni ekli değilsin..
ekliyim canım. başka bi grup daha mı var.
ekliyim canım. başka bi grup daha mı var.
hoş buldukslm hoşgeldin canım
masallahığımız war son gün günlerde..
bi ara herkes kacmıstı![]()
alla alla görmedim seni ?