• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayy kızlar herkez ısımlı olunca cıdden beynım dondu kım kımdır dıe

bıde yanlıs anlamayın kocam sagolsun resım koymama ızın vermedıgı ıcın eklemedım ama kızım dogsun bol bol eklıcem onu :52:

Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 10 ziyaretçi)

88prenses22, tansell+, ceylin2011, Crazymom+, minesualp+, kardelen5233+, becom88+, cosmos08+, candas, oznur_u+, GkcG+, elifwolky+, warfire, narcissus06, Simuzer, detox+, tunambabym+, aburcuburcu34

selam kızlar oooo bayağı kalabalığız

neden canın sıkkın?eğer özel değilse bence anlat rahatlarsın
daha geçmişe göz atmadım,yeni doğuranlar oldu mu ki?
bugün tam dört defa nst girdim,ilk üçü hiç iyi değildi,bebek hareketleri iyi,usg iyi,ölçümler iyi,dupler iyi ama nst kötü
en son serum verdiler beni servise yatırıp ve ondan sonra tekrar nst çekildi,düzelmiş dediler ve gönderdiler,bebeğin hareketlerini takip edersin dediler
şimdilik benden haberler bunlar,baya bi korku geçirdim ama,kesin alın hemen falan dedim
sizler nasılsınız bakalım?:10:

bugünkü yaşadıklarım

88prenses22, tansell+, ceylin2011, Crazymom+, minesualp+, kardelen5233+, becom88+, cosmos08+, candas, oznur_u+, GkcG+, elifwolky+, warfire, narcissus06, Simuzer, detox+, tunambabym+, aburcuburcu34

slm hoşgeldin canım

kardelencım sıkayetın neydıkı hastanneye gıttın rutın kontrolmu yoksa sancın falanmı vardı

masallahığımız war son gün günlerde..
bi ara herkes kacmıstı :10:

Herkese hayirli geceler kizlar,normalde bu saatlerde topikte kimsecikler olmazdi su son haftalar pek bi senlik oluyo:)))
Tansellcim hep ayni kisiler var ama yazmiyolar demssin,bende hep takipciyim ama yazma noktasinda yetisemiyorum malesef,arada 7 saat fark olunca bizim gun icinde yogun oldugumuz vakitlerde siz yemeginizi yemis ve gece muhabbetine gecmis oluyosunuz.
Ama hergun keyifle okuyorum sizi:))bi yandan kiyamiyorum cok beklediniz bi yandan da guluyorum konusmalara:))
Benimde bebis kanala girmemis daha ama ben cok mutluyum:))insallah senin gibi 40 haftami doldururum.
Bizim burda genelde normal dogum yapilio sezeryan cok cok nadir biraz o yuzden de rahatim heralde.
Bide bebis yengec burcu olsun uslu olsun istiyorum:((
Rabbim yardimciniz olsun en kisa zmnda guzel haberlerinizi aliriz ins. tabi sirayla:))

Back
X