selam rana bende ılaca baslayalı 4 gun oldu yumurtalarım yavas gelıstıgı ıcın sanırım hazıranın ılk haftası transferım olacak ama suprız olurda cabuk buyurse mayısın son haftası...
Merhaba arkadaslar.
Araniza yeni katildim bende insallah haftaya histeroskopi cektirip haziranda tedaviye baslayacagim.
hersey yolunda giderse benimde haziranin sonunda transferim gerceklesecek.
bizim problemimiz sperm sayisi azligi, 28 yasindayim ilk denememiz olacak.
ankarada yasiyorum ne kadar merkez varsa hepsiyle telefonda konustum on bilgi aldim beyendiklerimle gorusmeye gittim. bize en samimi genart geldi sanirim orada yaptiracagiz.
genart hakkinda bilgisi olan arkadaslar yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim.
merhaba aramıza hoşgeldin aynen bende ankaradayım genart ile tedaviye başlıycaz bende bir sürü merkez dolaştım aynen dediğin gibi en samimi orası geldi histeroskopi yi bende oldum aslında rapor almak için olmuştum ama şimdi iyi ki olmuşum çünkü enfeksiyon çıktı bilmiyordum şimdi onun tedavisi yapıldı 5 gündür 10 tane antibiyotik iğne yedim.yarın kontrole gidicem bakalım inşallah geçmiştir.haziran ın 1 gibi regl mi bekliyoruz aysun hn ile başlıycaz tedaviye inşallah.
Hosbulduk canim.
Insallah gecmistir enfeksiyonun ve planlanan zamanda baslarsiniz tedaviye. Bu durumda zaman gecmek bilmiyor ben tup bebek yapmamiz gerektigini ogrendigim andan beri sabirsizlikla tedaviye baslamayi bekliyorum. sadace 1 ay bile ertelemek istemedim ama histeroskopi yapmamiz gerektigi icin malesef mecbur kaldik.
benimde rapor alabilmem icin histeroskopi cektirmem gerekiyor. histeroskopi nerede cektirdin birde histeroskopiden hemen sonra tedaviye baslana biliniyormu ben gorusmeye gitmeden aklimda sormam gereken birsuru soru vardi ama yarisini unuttum sormaya.
Ben aysun hanim o gun olmadigi icin sertac beyle gorustum ama insallah aysun hanimla tedeviye baslamak istiyorum.
inşallah enfeksiyon geçmiştir.rapor için ya rahim filmi çektirmek gerekiyorumş yada histeroskopi rahim filmi tedavi yi 2 ertelemek gerekiyormuş ofis histeroskopi de öyle olmuyo hemen diğer regl döneminde tedavi ye başlıyorsun.ofis histeroskopiyi de regl biter bitmez o bir hafta içinde yapılması gerekiyormuş ben aysun hn ile görüşmeye gittiğimde regl yeni bitmişti o yüzden hemen o hafta çektirdik genart histeroskopi için 900 tl demişti benim ayrıca özel sigortam var ordan hallederek hrs de çekildi sigorta karşıladı.o yüzden rakamını bilmiyorum.şimdi genart da genetik test için kan vermiştik görüşme günü onun sonuçlarını bekliyoruz.bakalım inşallahhayırlı olur.
Aslinda bizimde ozel sigortamiz var ama tup bebek merkezinde yaptirmamam gerekiyor karsilamasi icin.
uygun bir yer bulamadim henuz. yarin kendi doktorumda muaneye gidecegim onun tavsiye edecegi bir yer vardir diye umuyorum.
bakalim artik hayirlisi olsun.
ya ben cok kararsizim pgd yaptirip yaptirmama konusunda. ben aslinda istiyorum ama doktor size gerekmez dedigi icin esim pek yanasmiyor bende kararsiz kaldim. siz kendinizmi istediniz yoksa doktormu yapmanizi tavsiye etti, birde sizde problem neydi?
uff ya ne zor seyler bunlar insanin basina gelmeyince anlamiyor, rabbim hepimizin yardimcisi olsun en kisa zamanda saglikli imanli evlatlar nasip etsin. isteyen herkese....
özel sigortası nın karşılaması için tüp bebek için değilde kadın doğum uzmanın gerekli gördüğüne dair yapılması lazım o zaman özel sigorta karşılıyor.bizde bu yüzden hrs de histeroskopi olduk ve tüp bebek amaçlı yapıldığı yazılmadı özel sigorta karşıladı ve hiç para vermedik.şuan için bize de genetek tanıda eğer bir sorun çıkarsa pgt ye gerek duyarız onun dışında gerek yok dedi.genetik sonuca göre hareket edilecek.
bizdeki problem eşimde sperm azlığı sperm dna sı hasarlı bu yüzden aralık ayından beri kaan aydos dan tedavi görüyo sperm dna hasarını düzeltmek amaçlı yumurta toplama günü eşime de kaan bey tese ameliyatı yapıcak çünkü sperm normal yolla çıkarken hasara uğramasın diye bakalım işte böyle
günaydın rana nerde oturuyorsun
canım çok geçmiş olsun öncelikle kaan beyin ismini görünce hemen söyleyim dedim Kaan bey gerçekten iyi bir doktor...ben anakara üni.giderken eşimi muayene etmişti çok şükür bişey çıkmadı ama eşim bütün arkadaşarını ona yönlendiriyor adam çok iyi heryönüyle...hatta gazi de bir arakdaşa bir doktor hemen ameliyata almamız gerekiyor demiş adamcağız direk ameliyat masasına yatacaktı eşim Kaan beye yönlendirdi...kaan beyin tepkisi yok demiş senin maeliyatlık bir durumun yok bir ilaç vermiş 2-3 ay snra bebekleri oldu...o nedenle doktor seçimi iyi içiniz rahat olsun
ben gölbaşı pko 2. denemem 1.3 bucuk aylık düşükle sonuçlandı ilk denemem recai pabuççu da olmuştu
arkadaşlar biraz daha özele inmek istedim diğer topiclerden takip ediyorum... Ama özellikle haziranda emriyo transfer edilecekleri buraya toplamak istedim...burdan kimlere kaç emriyo transfer edilmiş ve sonuç nasıl olmuş listeleyelim istedim...transfer sonrası bebeklerimizi beklerken heyecanımızı burdan paylaşalım...özellikle tekrar belirtmek istyorum...2012 haziranda transfer olacaklar buraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?