merhaba canım,
öteki tarafta da belirtmiştim. Benim de 2 haziran'da kontrolüm var. 4 haziran'da transferim olacak inşallah. Allahtan mani çıkmazsa, zaten 1 embriyom var. O da sağlıklı bir şekilde çözünürse.
Duyduğum kadarıyla transfere hazırlanırken bile çözülmediğinden embriyo transferi gerçekleşmiyormuş.
Neyse iyi şeyler düşünelim. Iyi olsun.benim bu ilk tüp bebek denemem. Inşallah olumlu olur. Başka da denemeyi düşünmüyorum. Benim 16 yaşında bir oğlum var. Ona kardeş için biraz geç kaldık. Erteledik. şimdi bu açığı kapatmayı düşünüyoruz. Ben de yeni bir bebek çok istiyorum. Allahtan hepimiz için hayırlısı.
Sen ankara'dasın anladığım kadarıyla. Ben istanbul'dayım.
Bundan sonra buradan takip edelim birbirimizi. Daha özel olmuş burası.
Aslında sürekli bu olayı düşünmeyeyim diyorum. çünkü kafam orada olursa başka şeyler düşünemiyorum.
Biraz el işlerine, kitap okumaya falan başladım. Sana da tavsiye ederim.
Hakkımızda hayırlısı.
Görüşmek üzere..................
evet burdan devam edelim karışıyor...diğer taraf bu taraf...ne güzel oğlun varmış...çözülürken bozulabiliyormuş ama inş.dediğin gibi ben hiç bozulma ihtimalini düşünmüyrum...bakalım hakkımızda hayırlısı ben şimdi çalışıyorum ama bir taraftan internette burayı takip ediyorum...değişik bişi...bu sefer takmayacağım fazla düşünmeyeceğim diyordum ama olmuyor...