• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Transferi olacaklar...

merhaba canım,

öteki tarafta da belirtmiştim. Benim de 2 haziran'da kontrolüm var. 4 haziran'da transferim olacak inşallah. Allahtan mani çıkmazsa, zaten 1 embriyom var. O da sağlıklı bir şekilde çözünürse.

Duyduğum kadarıyla transfere hazırlanırken bile çözülmediğinden embriyo transferi gerçekleşmiyormuş.

Neyse iyi şeyler düşünelim. Iyi olsun.benim bu ilk tüp bebek denemem. Inşallah olumlu olur. Başka da denemeyi düşünmüyorum. Benim 16 yaşında bir oğlum var. Ona kardeş için biraz geç kaldık. Erteledik. şimdi bu açığı kapatmayı düşünüyoruz. Ben de yeni bir bebek çok istiyorum. Allahtan hepimiz için hayırlısı.

Sen ankara'dasın anladığım kadarıyla. Ben istanbul'dayım.

Bundan sonra buradan takip edelim birbirimizi. Daha özel olmuş burası.

Aslında sürekli bu olayı düşünmeyeyim diyorum. çünkü kafam orada olursa başka şeyler düşünemiyorum.

Biraz el işlerine, kitap okumaya falan başladım. Sana da tavsiye ederim.

Hakkımızda hayırlısı.

Görüşmek üzere..................

evet burdan devam edelim karışıyor...diğer taraf bu taraf...ne güzel oğlun varmış...çözülürken bozulabiliyormuş ama inş.dediğin gibi ben hiç bozulma ihtimalini düşünmüyrum...bakalım hakkımızda hayırlısı ben şimdi çalışıyorum ama bir taraftan internette burayı takip ediyorum...değişik bişi...bu sefer takmayacağım fazla düşünmeyeceğim diyordum ama olmuyor...

evet burdan devam edelim karışıyor...diğer taraf bu taraf...ne güzel oğlun varmış...çözülürken bozulabiliyormuş ama inş.dediğin gibi ben hiç bozulma ihtimalini düşünmüyrum...bakalım hakkımızda hayırlısı ben şimdi çalışıyorum ama bir taraftan internette burayı takip ediyorum...değişik bişi...bu sefer takmayacağım fazla düşünmeyeceğim diyordum ama olmuyor...

Ben de çalışıyorum. Ancak TV seyrederken bile elim boş kalmıyor. Ben de kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Yaşın daha çok genç. 2.denemen bildiğim kadarıyla. İlk denemede tutmamasına takılma bence.

Benim komşumun 2.denemede oldu.

Bence bir konuda çaba harcayanlar sonunda mutlaka muvaffak olurlar. (her işte böyledir)

Bu nedenle inşallah bu denemende başarılı olursun.

Ben de sana uğur getiririm inşallah.

Hep olumlu düşün lütfen. Ayrıca madem çalışıyorsun transfer sonrası izin durumunu da ayarla şimdiden bence. Valla ben dediğim gibi 04 haziran - 15 Haziran arası 2 hafta izin alıp, sonucu öğrenip işe başlayacağım. Transfer sonrası hemen işe başlayıp, işyerinin elektronik kapısından geçmek, fax, bilgisayar, fokopi, yazıcı gibi elektronik makinalarla muhatap olmak istemiyorum.

tüm bunları düşünüp tek tüp bebek şansımı iyi kullanmak istiyorum. Daha sonra ay şöylemi yapsaydım. böylemi yapsaydım demek istemiyorum.

Bence sen de izin al bir şekilde. Evde keyif yap. Kendine bak.

Gelişmeleri paylaşalım.

senin transfer yakın...hadi bakalım hayırlısı kaç kane transfer edilecek?

canım ya sorma bende yumurta çok ama gelişimde sıkıntı var geçen aydan 1dondurulmuşm 2 koyacak bakalım olursa

Son düzenleme:
merhaba.bende haziranda tedaviye başlayacağım inşallah.fakat transfer temmuzu bulur gibi.hepimiz için hayırlı sağlıklı bebekler duasıyla.....

Herkeze selam bende haziranın 10 gibi tedaviye başlıycam Allah hepimiz için hayırlı olanı versin

kızlarrr bende bugün ilk iğnemi yaptım perşembe kontrole gidicem tekrar inşallah haziranda hepimizin göbişleri kocamanolur:)

merhaba kızlar bende 23 mayısta iğnelerime başladım 4 haziranda kontrole çağırdılar... iğnemi kendim yapamıyorum sağlık ocağına gidip yaptırıyorum.inşallah haziranda transfer olacak.allahım isteyen herkese nasip etsin... :emir_bebek:

merhaba kızlar bende 23 mayısta iğnelerime başladım 4 haziranda kontrole çağırdılar... iğnemi kendim yapamıyorum sağlık ocağına gidip yaptırıyorum.inşallah haziranda transfer olacak.allahım isteyen herkese nasip etsin... :emir_bebek:

canım bende 22 mayısta iğnelere başladım ama ilk kontrol dün gittim diger kontrolde ayın 30 unda senin tedavi uzun protokolmü ve sorun neydi çünkü bayagı bi iğne kullanacaksın anladıgım kadarıyla.

canım bende 22 mayısta iğnelere başladım ama ilk kontrol dün gittim diger kontrolde ayın 30 unda senin tedavi uzun protokolmü ve sorun neydi çünkü bayagı bi iğne kullanacaksın anladıgım kadarıyla.

ben izmir ege üniversitesinde tedaviye başladım.ama kuşadasında oturuyorum izmire gidiş dönüş yapıyorum o yüzden galiba benim arada kontroller yok uzun protokol uygulanıyorsorundaha çok eşimde ama bende de tüplerden biri kapalıydı açıldı...

Son düzenleme:
merhaba,
polik sanirim randevun vardi bir kac gun once insallah enfeksyon gecmistir, genetik test icin kan verdik demistin sonucu aldinizmi? umarim hersey yolundadir.
ben persembe gunu aysun hanimla gorustum bu carsamba insallah histeroskopi cekilecek problem cikmassa bir sonraki regl donemimde hayirlisiyla tedaviye baslayacagiz.

selam,
ben insallah haziranin sonuna dogru tedaviye baslayacagim. ilk tedavim olacagi icin biraz tecrubesizim. yaz tatili nedeniyle o aralar yatili misafirim olacak. transfer yapilacagi hafta sehir disina cikacagimi soyleyecegim herkese kimse gelmesin diye ama burda okudugum kadariyla transfer oncesinde kullanilmasi gereken igneler de cok zor oluyormus. bacagimi hissetmedim ayagim uyustu gibi yazilar okudum ve acikcasi biraz korktum. kimse olmasa calismiyorum da evde yatarim ama misafirim olursa cok zorlanirmiyim acaba...

arkadaslar tavsiyenize ihtiyacim var kafam cok karisti acaba bir ay dahami ertelesem...:(((

selam,
ben insallah haziranin sonuna dogru tedaviye baslayacagim. ilk tedavim olacagi icin biraz tecrubesizim. yaz tatili nedeniyle o aralar yatili misafirim olacak. transfer yapilacagi hafta sehir disina cikacagimi soyleyecegim herkese kimse gelmesin diye ama burda okudugum kadariyla transfer oncesinde kullanilmasi gereken igneler de cok zor oluyormus. bacagimi hissetmedim ayagim uyustu gibi yazilar okudum ve acikcasi biraz korktum. kimse olmasa calismiyorum da evde yatarim ama misafirim olursa cok zorlanirmiyim acaba...

arkadaslar tavsiyenize ihtiyacim var kafam cok karisti acaba bir ay dahami ertelesem...:(((

Merhaba cnm,
Bu iğnelerin herkeste etkisi farklıdır, ben de 2 defa tüp bebek tadavisi gördüm ikisinde de kol göbek ve kalçadan iğneler yedim ama dedikleri gibi çok ağrım olmadı, bu yüzden şimdiden strese girme. Bir de herkese kalçadan iğne vermiyor doktorlar, sana da vermeyebilirler. İçini rahat tut ki o kadar kolay geçsin tedavin. Her okuduğun şeyleri yaşayacaksın diye bir kaide yok cnm. Allah yardımcın olsun stresten uzak ol gerisini Rabbime bırak her şey güzel olacak inşallah. Misafirlere gelince transfer sonrası kendine dikkat et iş güç yapma, yatıp dinlen yeter.

merhaba,
polik sanirim randevun vardi bir kac gun once insallah enfeksyon gecmistir, genetik test icin kan verdik demistin sonucu aldinizmi? umarim hersey yolundadir.
ben persembe gunu aysun hanimla gorustum bu carsamba insallah histeroskopi cekilecek problem cikmassa bir sonraki regl donemimde hayirlisiyla tedaviye baslayacagiz.

Selammmm giremedim bir kac gundur evet randevum vardi enfeksiyon gecmis gozukuyo ama ben genede bir kez daha kultur aldirdim.pzt onun sonucu gelicek ne olur ne olmaz.genetik testin sonucu cikmadi hala bekliyoruz bakalim ama aysun hoca ile telefonla konustum regl gununu bekliyoruz.2 gunu gidicez bakalim bir sorun cikmazsa insallah
histeroskopi gayet kolay hic korkma ayildiginda agrin olmuyo sadece 2 3 gun biraz pembemsi kanama oluyo oda damla seklinde insallah senin de hersey yolunda gider

Merhaba cnm,
Bu iğnelerin herkeste etkisi farklıdır, ben de 2 defa tüp bebek tadavisi gördüm ikisinde de kol göbek ve kalçadan iğneler yedim ama dedikleri gibi çok ağrım olmadı, bu yüzden şimdiden strese girme. Bir de herkese kalçadan iğne vermiyor doktorlar, sana da vermeyebilirler. İçini rahat tut ki o kadar kolay geçsin tedavin. Her okuduğun şeyleri yaşayacaksın diye bir kaide yok cnm. Allah yardımcın olsun stresten uzak ol gerisini Rabbime bırak her şey güzel olacak inşallah. Misafirlere gelince transfer sonrası kendine dikkat et iş güç yapma, yatıp dinlen yeter.

tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin icim rahatladi biraz. ben sanirim biraz fazla programlayiciyim her seyi onceden dusunup kontrol altina almam gerekiyor elimde olmadan.
rabbim hepimize en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli imanli evlatlar nasip etsin...

Selammmm giremedim bir kac gundur evet randevum vardi enfeksiyon gecmis gozukuyo ama ben genede bir kez daha kultur aldirdim.pzt onun sonucu gelicek ne olur ne olmaz.genetik testin sonucu cikmadi hala bekliyoruz bakalim ama aysun hoca ile telefonla konustum regl gununu bekliyoruz.2 gunu gidicez bakalim bir sorun cikmazsa insallah
histeroskopi gayet kolay hic korkma ayildiginda agrin olmuyo sadece 2 3 gun biraz pembemsi kanama oluyo oda damla seklinde insallah senin de hersey yolunda gider

selam canim,
iyi yapmissin tekrar kontrol ettirmekde yarar var genetik testdede insallah bir sorun cikmaz hemen baslarsiniz tedaviye. bizde haftaya insallah genetik test icin kan verecegiz. histeroskopiden aslinda hic korkmuyorum hatta ben doktora israrla narkoz verme bana dedim ama hastanede diger turlu bu ismem yapilmiyormus :( neyse hayirlisi artik bir sonraki adet donemimi iple cekiyorum...

selam canim,
iyi yapmissin tekrar kontrol ettirmekde yarar var genetik testdede insallah bir sorun cikmaz hemen baslarsiniz tedaviye. bizde haftaya insallah genetik test icin kan verecegiz. histeroskopiden aslinda hic korkmuyorum hatta ben doktora israrla narkoz verme bana dedim ama hastanede diger turlu bu ismem yapilmiyormus :( neyse hayirlisi artik bir sonraki adet donemimi iple cekiyorum...

Evett sanirim regl oluyorum yani yarin tam olarak gelir gibi benim ilk baslangic pembe gibi geliyo ertesi gun cogaliyo kismet bakalim eger yarin tam olarak gelirse sali gunuilk igneyi olurum sanirim.bu kadar cabuk beklemiyordum . insallah hersey yolunda gider tum gelismeleri yazarim size...:1::1::1:

Evett sanirim regl oluyorum yani yarin tam olarak gelir gibi benim ilk baslangic pembe gibi geliyo ertesi gun cogaliyo kismet bakalim eger yarin tam olarak gelirse sali gunuilk igneyi olurum sanirim.bu kadar cabuk beklemiyordum . insallah hersey yolunda gider tum gelismeleri yazarim size...:1::1::1:

kızlar günaydınn dün pembe ler geldi dedim bugün olurum dedim.ama olmadım henüz ama olurum elbet neyse bekleyelim.bu arada sabah kültür sonucumu aldım vee çok şükür enfeksiyon tamamen bitmiş şimdilik böyle :1::1::1::1:

kızlar iğnelerden sonra sizde de yumurtalıklarda ağrı oluyormu ben de sürekli hafif hafif ağrı oluyor normal mi değilmi bilemedim ilk tüp bebek tedavim inşallah ilk denemde de tutar.rabbim isteyen herkese versin inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:

kızlar iğnelerden sonra sizde de yumurtalıklarda ağrı oluyormu ben de sürekli hafif hafif ağrı oluyor normal mi değilmi bilemedim ilk tüp bebek tedavim inşallah ilk denemde de tutar.rabbim isteyen herkese versin inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:

Bu ağrılar normaldir cnm, çünkü yumurtaların gelişiyor ,tedavinin sonuna doğru daha da artabilir ağrıların ama dayanılamayacak kadar değil merak etme.Hayırlı sonuçlar alman dileğiyle Allah işini gücünü rast getirsin...

Back
X