2012 Haziran Transferi olacaklar...

geçmiş olsun canım umarım iyisindir.ağrın falan yoktur.evet bozmak yok moralleri haklısın pgt topiğine yazdım biraz içimi rahatlattılar valla sağolsunlar cmt volkan hoca ile de görüşünce bütünleşir heralde herşey ama pgt ile yapılıcak tedavi bakalım bekleyelim.herşey güzel olsun hepimiz için

tesekkur ederim canim iyi allaha sukur agrim yok biraz kanamam var ama oda normalmis.
narkozun etkisiyle ilk uyandigimda biraz kotuydum ama sonra cabuk toparlandim.
ama sonucu alamadim doktor ameliyata girmis kimsede bir bilgi vermedi cok merak ediyorum....:((
bana agri kesici ve antibiyotik verdi bunu herkese veriyoruz dedi hemsire sanada vermismiydi doktorun?

tesekkur ederim canim iyi allaha sukur agrim yok biraz kanamam var ama oda normalmis.
narkozun etkisiyle ilk uyandigimda biraz kotuydum ama sonra cabuk toparlandim.
ama sonucu alamadim doktor ameliyata girmis kimsede bir bilgi vermedi cok merak ediyorum....:((
bana agri kesici ve antibiyotik verdi bunu herkese veriyoruz dedi hemsire sanada vermismiydi doktorun?

İyi bakalim agri kesicieger agrin olura icersin demisti antibiyotik kultur sonucu ciktiktan sonra igne verdi ama bende enfeksiyon cikmisti onun disinda birilac icmedim.

kızlar pazartesi kontrolüm var iğnelerim bitiyor dua edin bana ben bir kaç gün giremeyeceğim... allahım hepimize ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.

arkadaşlar benimde allahın izniyle pazartesi yumurtalar toplancak inşallah yolunda gider herşey ilk denemem olcak
ama transfer daha zor diyolar toplamada uyutuyolarmış korkmaya başladım

merhaba arkadaslar,
bana carsamba gunu histeroskopi yapildi. bugun 4. gunum hala kanamam var birde damla damla degil adetin 3.-4. gubu oldugu gibi. sabah aksam ped degistiriyorum.
acaba bu normalmi? histeroskopi yaptirip benzer seyler yasayanlar varmi aranizda. sonucu almadim henuz ne var ne yok bilmiyorum. ama hemsire bana sorun olsaydi taburcu etmezdik seni dedi.
doktorum izinde ayin 11. de randevum var o gune kadar sabretmem gerekiyor ama ben biraz tedirgin oldum.

merhaba arkadaslar,
bana carsamba gunu histeroskopi yapildi. bugun 4. gunum hala kanamam var birde damla damla degil adetin 3.-4. gubu oldugu gibi. sabah aksam ped degistiriyorum.
acaba bu normalmi? histeroskopi yaptirip benzer seyler yasayanlar varmi aranizda. sonucu almadim henuz ne var ne yok bilmiyorum. ama hemsire bana sorun olsaydi taburcu etmezdik seni dedi.
doktorum izinde ayin 11. de randevum var o gune kadar sabretmem gerekiyor ama ben biraz tedirgin oldum.

canım ben rahim filmi çektirdikten sonra tam 1 ay kanamam olmuştu bi dahaki ay adet olunca geçmişti ancak yani korkulacak bişey yok içini ferah tut.

merhaba arkadaslar,

merhaba canım biliyosun bende histeroskopi oldum kanama bende de olmuştu.aralıklarla kirleniyodu pedim korkma bişi olsa zaten orda müdehale ederlerdi.1 kaç güne geçer kafana takma :3::3::3::3:

Günaydınlaaarrr
3.tüp bebek denememize başladık.Dün ilk iğnemi oldum.Bebek bekleyen annelerimiz ve bu uğurda emek veren tüm arkadaşlarımız dualarınızda beni de unutmayın lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar 21 günlük iğnenin ardından bugün kontrole gittim veee akşam koldan çatlatma iğnesini yapmamı söylediler yarın hastaneye yatış yapılacak cuma günüde yumurta toplama olacak dua edin bana... çok heyecanlıyım :)))) inşallah herşey yolunda gider.

merhaba arkadaşlar. benım 13 gunluk yoğun bir iğne tedavisinden sonra bugun yumurtalarım toplandı. tam 20 tane. inş içinden 3-5 tane sağlıklı yumurta olura herşey yolunda gider. ben memorial de yaptırıyorum. bu yeni çıkan kanun biraz sıkıntıya soktu bizi. ne gusel 2 tane koyarlardı eskiden olsa :( şimdi bi tane :((

merhaba arkadaşlar. benım 13 gunluk yoğun bir iğne tedavisinden sonra bugun yumurtalarım toplandı. tam 20 tane. inş içinden 3-5 tane sağlıklı yumurta olura herşey yolunda gider. ben memorial de yaptırıyorum. bu yeni çıkan kanun biraz sıkıntıya soktu bizi. ne gusel 2 tane koyarlardı eskiden olsa :( şimdi bi tane :((

raporun varmi yoksa kendinmi odeyeceksin?
ozel hastalara iki tane koyan doktorlar varmis doktorla konusur iki tane istiyorum dersen.
yasal olmadigi icin doktorlar kendileri direk soylemiyorlar ama senden teklif gelirse belki kabul eder.

raporun varmi yoksa kendinmi odeyeceksin?
ozel hastalara iki tane koyan doktorlar varmis doktorla konusur iki tane istiyorum dersen.
yasal olmadigi icin doktorlar kendileri direk soylemiyorlar ama senden teklif gelirse belki kabul eder.

günaydın kızlar benim ilk denemem 2 tane bebişim varmış güzel 1.kalite 2sini de koydular sormadılar bile 2si koyulmucak diye bi kanun mu varmış ilk sizden duydum acaba bana gerçekten 2 tanemi koydular şimdi kafam karıştı

hangi hastanede koydular iki tane şanslısın gerçekten bende çikolata kisti var tek koyucaklar galiba 2 tane daha iyi olurdu bence
sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

Merhaba kizlar
Son 1 gun kaldi bu beklemek gercekten yordu beni yarin yumurtalarim pgt den cikicak iyi mi kotu mu gorucez insallah hepsi iyidir gerci aysun hocaya sordum 5 tane yumurtadan iyi cikarmi diye cikar merak etme dedi ama ben genede en kotusune hazirliyorum kendimi sizler nasilsiniz? :3::3:

hangi hastanede koydular iki tane şanslısın gerçekten bende çikolata kisti var tek koyucaklar galiba 2 tane daha iyi olurdu bence
sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

bursa jinemed cnm bende de varmış son kontrolde söylemişti ama çok küçücükmüş özel olduğu için 2 tane koydular sanırım

Back
X