2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

yiyorum sağolsunlar kayınvalidemler kendileri yapıyorlar pekmezi bana da yolluyorlar sağolsunlar.içiyorum yiyorum.üzümde yiyorum.kan yapıcı nbe varsa denemediğim kalmadı.demir den zengin besinler yiyorum.buraya yazsam yazdıklarımı hayret edersiniz neden böyle oldu bilmiyorum.dr. da dedi niye düzeltemedik bu kansızlığını diye

teşekkür ederim inşallah sağsalim varırım

Son düzenleme:
Ben de pazar gunü çıkıyorum yola, Ankarada 1-2 gün dinlenicem, kayinvalidemlerde.birazda alisveris yapasim var :)) Çarşamba ya da Perşembe Isparta'da olurum sanırım ..

sana da hayırlı yolculuklar canım inşallah ısparta da hastane de karşılaşırız :) internete girme fırsatım olursa inşallah o zaman da görüşürüz

melitta canım dr. sana kuvvetli kan yapıcı ilaç vermeli bencee düzelmediyse şimdiye dek öyle çaresini bulmalı bence bebeklerinin geriliğide kandan kaynaklanabilir üzülme inş. herşey yoluna girecektir canım

melitta canım dr. sana kuvvetli kan yapıcı ilaç vermeli bencee düzelmediyse şimdiye dek öyle çaresini bulmalı bence bebeklerinin geriliğide kandan kaynaklanabilir üzülme inş. herşey yoluna girecektir canım

sağol uhdecim bende kansızlıkdan kaynaklı düşünüyorum bebeklerimin gelişimlerinde herşey yolunda iken birden tepetaklak olmasının nedenini kansızlığa bağlıyorum.zaten yatıracaktı buradaki iki dr. umda .not yazdı büyük bi ihtimalle türkiye de gideceğim hast. yatırılacağım.yatırırlarsa da hayır demicem.
daha kuvvetli kan ilaçları var mıdır ki ?
nazara geldiğimi düşünüyorum çünkü hergün yeni bi derdim yeni bi sorunum oluyordu bari bebeklerim iyi olsalar inşallah herşeyin hayırlısı olur.buradaki ortamdaki insanlar maşallah deseler şaşarım.çünkü öyle ürkmüştüm ki ikiz bile diyemiyordum.insan içine çıkmıyorum bu yüzden

tamam melittacım yazarım kontrolüm 2 de ama hemen eve döner miyiz bilmiyorum. eve geldiğim gibi yazarım. merakta bırakmam seni :)

tamam melittacım yazarım kontrolüm 2 de ama hemen eve döner miyiz bilmiyorum. eve geldiğim gibi yazarım. merakta bırakmam seni :)

selam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Sizleri her gün takip edemesemde müsait oldukça takip ediyorum. Sizlerle özel birşey paylaşacağım. ben 16+4 haftalık hamile ikiz anne adayıyım. ilk doğumum tekti ve eşimle cinsel hayatım normal şekilde devam ediyordu. Ama bebekler ikiz olunca yanıma bile yaklaşmıyor bebeklere birşey olur diye çok tedirgin. Bende doktora henüz soramadım. Bu konuda fikrinizi alabilirmiyim?

endişelenme bana dr. um yasakladı düşük riski var diye.doğuma kadar da olmicak

aynen benim de öyle cnm bi de bizim tüp bebek olduğu için eşim daha bi dikkat ediyor. hatta birbirimize kardeş olduk artık diyoruz...

doktor ilk zamanlar bana da yasaklamıştı.ama o zamanlar kanamam vardı.sonra da hiç sormadım belki izin verirdi ama eşimde bende korkuyoruz.ne yapalım doğuma kadar idare edecekler.hepimiz sen gibiyiz anlıycağın.

kızlar merabalar
sabah yazmıştım obstetrik dopler usg yaptırmıştım raporda plesanta:anteriord,posteriorda yazıyo sizlerinkinde ne yazıyo hatırlıyor musunuz

aynen benim de öyle cnm bi de bizim tüp bebek olduğu için eşim daha bi dikkat ediyor. hatta birbirimize kardeş olduk artık diyoruz...

bende eşime takılıyorum aynı evi paylaşan iki arkadaş gibi olduk yahu olmuyor böyle diye :):):) ama düşük riski erken doğum riski olunca başından olmadı doğuma kadar da olmicak.

bebeklerimiz sağlıklı olsunlar inşallah bi de sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım .

kızlar merabalar
sabah yazmıştım obstetrik dopler usg yaptırmıştım raporda plesanta:anteriord,posteriorda yazıyo sizlerinkinde ne yazıyo hatırlıyor musunuz

merhaba serap benimkinde plasenta fundokorporal sol antero lateral duvar yerleşimli grade 1 maturasyondadır yazıyor

ne demek acaba doktorla konuştun mu benim rapor pek ayrıntılı deil şimdi bu o dedikleri detaylı ultrason mu oluyor

herşey yolunda güzel demişti.hatta geçen gün plesantaları iyi demişti kontrol ederken zaten bi terslik olsa renkli ultrasonda da tarama yaaprken dr. söylerdi .bende endişe etmedim.

inşallah önemli birşey değildir canım.

Bizde korktuğumuz için öyle bir karar aldık. Bilinen bir düşük riski de yoktu Doktorada sormadık açıkcası oda bişey demedi bugüne kadar zaten. Nede olsa iki bebek vartedirginlik oluyor ister istemez

Son düzenleme:
slm kızlar dünkü kontrolümde vajinal ultrasonografi ile rahim ağzı uzunluğunu ölçtü. Kısalma yokmuş Daha önce bir iki kere karnımdan ölçmüştü diye hatırlıyorum ama dün net bir bilgi versin diye vajinal ölçtü. Bundan sonra hep böylemi ölçecek acaba.Kontrol edilen varmı bu haftalarda?

ne diyorsun canım ya. ben de 26 haftalığım. ve cumartesi kontrolüm var. iinşallah böyle bi ölçüm yapmaz. bana da bugüne kadar hep karından bakmıştı. acaba bi sorun mu gördü de öyle baktı sana?? saçma olabilir ama vajinana mı bakıp karar verdi yoksa vajinal ultrasonu mu soktu?

Yok cnm normal kontrolümdü zaten herşey yolundaymış da... Ben kendim kaşındım galiba :))Tam bitti kalkıyordu ben rahim uzunluğum ne durumda peki dedim bakalım hemen dedi.Ama ben duymuştum 24. haftadan sonra ara ara ikizlerde özellikle ölçülmeli kısalık başladı mı diye...Erken doğum riskimiz varmı diye ...Dha önce karnımdan ultrasonlaydı dün net olsun diye işte vajinal ultrason baktı. Sen hazırlıklı ol yinede ben allahdan hazırlıklıydım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…